Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

ΜΙΚΡΟΤΗΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΕΟΚΑ 55 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ


Πενήντα πέντε χρόνια μετά, οι μικρότητες των ανθρώπων αμαυρώνουν τον μεγάλο αγώνα της ΕΟΚΑ 55-59.

Αφορμή, αυτή τη φορά, η από μέρους του τομεάρχη της Πάφου Γιαννάκη Δρουσιώτη αποκατάσταση του Σάββα Κόκκινου, ο οποίος πυροβολήθηκε από μέλη της ΕΟΚΑ ως προδότης.
Σε επιστολή του προς τον αδελφό του δολοφονηθέντος, Χριστόφορο, ο κ. Δρουσιώτης επαναβεβαιώνει – με νέα προσωπική του έρευνα – ότι «η τιμωρητική απόφασις εις βάρος του αδελφού σου Σάββα και μέλους της ΑΝΕ – Τμήμα Λιασίδειου Γυμνασίου Πάφου – η οποία εβασίσθη επί υποβολιμαίων πληροφοριών τας οποίας μας μετέφεραν από το περιβάλλον του Ιρλανδού αστυνόμου Χάνων, ήταν βεβιασμένη και σκληρή».

Ο τομεάρχης της Πάφου αναφέρει συγκεκριμένα: «Αυτή την εξήγηση – απολογία διεβίβασα στον πατέρα σες, δια του βουηθού μου Ευστάθιου Χριστοδουλίδη, αυθημερόν και εν ζωή ακόμα του τραυματισμένου αδελφού σας Σάββα εις το νοσοκομείον Λεμεσού. Από τότε ο Σάββας Θ. Κόκκινος δια την Οργάνωσιν ήτο αθώος και θύμα του βρώμικου πολέμου των Άγγλων».

Τα γεγονότα μετά τον τραυματισμόν του και το θάνατον του έχουν ως εξής:
·         Δεν έγινε δεύτερη απόπειρα εναντίον του εντός του νοσοκομείου που εισήχθη.
·         Η κηδεία του ήτο πάνδημος και τα φέρετρο με τη σορόν του εκαλύφθη με ελληνικήν σημαίαν.
·         Αμέσως μετά την μεταφοράν του εις το Νοσοκομείον Πάφου, τον επισκέφθηκαν οι δυνάμεις ασφαλείας και τους απέπεμψεν και έκτοτε ουδεμίαν επαφήν είχαν μαζί του, ούτε ενδιαφέρθηκαν να τον θεραπεύσουν εις το Ακρωτήρι.
·         Εν συνεχεία συνελήφθη ο πατέρας σας και απομονώθη εις το οίκημαν των Τούρκων Επικουρικών και δεν επέτρεπαν να τον επισκεφθή οποιοσδήποτε.
·         Το Ραδιοφωνικόν Ίδρυμα Κύπρου ανέγνωσε επιστολή «λασπολογίας και συκοφαντίσεως των τρομοκρατών της “ΕΟΚΑ”», ως προερχομένη από τον απομονωμένον πατέρα σας.
·         Με τον δικηγόρον που τον επεσκέφθη ο πατέρας σας με χειρόγραφον σημείωμα μας ενημέρωσεν ότι ούτε έγραψεν, ούτε υπέγραψεν, ούτε εγνώριζεν το κείμενο διότι, παρά τας πιέσεις των Άγγλων ηρνήθη να υπογράψει το κείμενο.
·         Αμέσως η ΕΟΚΑ, σε φυλλάδιον που εκυκλοφόρησεν παγκύπρια απεκάλυψεν τον βρώμικον πόλεμον του ΡΙΚ εναντίον μας και εζήτησεν να μην γίνεται πιστευτόν.

Στη βάση των πιο πάνω, η οικογένεια του δολοφονηθέντος τέλεσε την περασμένη βδομάδα εθνικό μνημόσυνο με ομιλήτρια την ευρωβουλευτή του ΔΗΣΥ Ελένη Θεοχάρους.

Έξαλλοι οι Σύνδεσμοι
Με ανακοίνωση που αποπνέει εξαλλοσύνη, οι Σύνδεσμοι Αγωνιστών εξέδωσαν χθες ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν, ανάμεσα σ’ άλλα: «Με κατάπληξη είδαμε ότι μερικοί έγιναν Διγενήδες και Μακάριοι και προσπαθούν να αποκαταστήσουν αυτούς που εκτελέστηκαν κατά τον αγώνα της ΕΟΚΑ ως προδότες, με πρωτεργάτες το ΑΚΕΛ και τον Χριστόφια». Αφού σημειώνουν ότι ουδείς και ποτέ έχει το δικαίωμα να «αποκαταστήσει» οποιονδήποτε και ότι όσοι σκαλίζουν αυτά τα θέματα υποσκάπτουν τον αγώνα της ΕΟΚΑ, προβαίνουν σε παραινέσεις προς τον πολιτικό κόσμο με σαφείς αιχμές προς την Ελένη Θεοχάρους.

Αναφέρουν συγκεκριμένα: «να είναι προσεκτικοί και να μην υποπίπτουν στις παγίδες διαφόρων συγγενών-προδοτών, όπως δυστυχώς περιέπεσε προχθές η ευρωβουλευτής κ. Ελένη Θεοχάρους, η οποία εκφώνησε επιμνημόσυνο λόγο σε προδότη σε χωριό της Πάφου, χωρίς να προβληματιστεί και χωρίς να επικοινωνήσει με τους Συνδέσμους ως όφειλε»…

Πολίτης 25 Αυγούστου 2011

56 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μα υπάρχουν ακομα τούτοι;

νεος είπε...

Απτόητοι...μισό αιώνα μετά...
Άμμαν ούτε για το παιδί το δικό τους εν κάμνουν λλίον πίσω, αντιλαμβάνεσαι για τα ζητήματα των αριστερών δολοφονημένων ποια εν η θέση τζιαι στάση τους...
Πρώτα φκαίννει η ψυσιή τζιαι ύστερα το χούι, έχουν να πουν...

Μιχάλης είπε...

@ Ανώνυμος

Δυστυχώς υπάρχουν οι νοοτροπίες τους…

Μιχάλης είπε...

@ νεος

Ναι φίλε, απτόητοι μισό αιώνα μετά.
Και θρασείς αλλά και θρασύδειλοι.
Και μιλώ για την ηγεσία τους και όχι όλο τον κόσμο.

Και το εξωφρενικό είναι αυτό που επισημαίνεις. Ούτε καν τους δικούς τους…
Αλλά κι εδώ ανακαλύπτουν… χέρι του Χριστόφια και του ΑΚΕΛ.

Ανώνυμος είπε...

Ναι μιχαλακη. Σωστα λαλουν οι αγωνιστες μονο ο μακαριος και ο διγενης (και όχι γριβας) εχουν δικαιωμα να αποκαταστησουν. Εκεινοι ηταν αρχηγοι

Μιχάλης είπε...

Οι σύνδεσμοι μπορούν να λένε ότι θέλουν.
Κάνουν πως δεν ξέρουν ότι ο ίδιος ο Γρίβας ζήτησε να συσταθεί επιτροπή από μέλη της Βουλής για διερεύνηση μίας προς μία των δολοφονιών.

Anef_Oriwn είπε...

Ανώνυμε [ημερ. 8/28/2011 2:40 μμ],

O.K., να παμε στον άλλο κόσμο να τους ρωτήσουμε – τον Μακάριο και τον Γρίβα! ΕΣΥ που μπορεί να τα ‘χεις καλύτερα με τον Άγιο Πέτρο, κανόνισε κα τα της διακίνησης!

*********************
Μιχάλη,

Σήμερα το πρωινό, όλως τυχαίως εκεί στη θάλασσα που ήμουν [για τμ πρωινό μπάνιο] βρέθηκα μ’ ένα γνωστό μου από το χωριό και η κουβέντα μας, μάς πήγε και στα παλιά. Κι έγινε και αναφορά σε μια δολοφονία που έγινε στο χωριό την εποχή της ΕΟΚΑ [από άντρες της ΕΟΚΑ], αλλά ακόμα δεν ξιδκιάλυνε ΚΑΝΕΝΑΣ γιατί δολοφόνησαν εν ψυχρώ κι έξω από την εκκλησιά έναν αθώο άνθρωπο! Κάποιοι λένε ότι εκείνη την εποχή [και μέσω της ΕΟΚΑ] πολλή έλυσαν και πολλές προσωπικές, οικονομικές και ερωτικές διάφορες που είχαν με άλλους. Και εν ενόσω οι Σύνδεσμοι Αγωνιστών, παρ“Αγωνιστών” και των Απογόνων αυτών, έχουν επιλέξει τη σιωπή, όλ’ αυτά τα τραγικά περιστατικά θα παραμένουν τερατουργήματα στη συνείδηση της πλειοψηφίας του κόσμου, ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης! [Ο πρωινός συνομιλητής μου δεν είναι αριστερός!]

Ανώνυμος είπε...

έρχεται φρέσκο αίμα απο την ελλάδα για να βοηθήσει το ΕΛΑΜ στις πράξεις τους και να ανατρέψουν τον πρόεδρο της δημοκρατίας και να βάψουν τους τοίχους. καλωσορίσατε ομογενείς!!!

http://ethnikolaikometwpo.blogspot.com/2011/08/blog-post_5631.html

σας παρακαλώ ομογενείς μη διστάζετε να βάψετε τους τοίχους στην περιοχή σας και να συμμετεχετε στις εκδηλώσεις του κόμματος!

προδότης κομμουνιστής

Ανώνυμος είπε...

εγώ καλώ την ελλάδα να στείλει τους πιο αμόρφωτους ομογενείς στην κύπρο διότι ένας χαζός πόντιος χωρίς δίπλωμα τίποτε μπορεί να βγάζει περισσότερα λεφτά από έμπειρους δημοσιογράφους στην κύπρο απλώς δουλεύοντας μαλακισμένες δουλιές. ελάτε όλοι. καλωσορίσατε στον παράδεισο. θέλουμε ούλλους σας. εγιώ προσωπικά θέλλω ένα μπόντιο να χτυπήσει καλά, να γίννη ίσχυρος ώστε να πλακώσει τους κουμμουνισταί και όμοιοι τους καλά.

Ανώνυμος είπε...

Αν ακόμα και σήμερα, ορισμένοι έχουν το θράσος να εκστομίζουν ακόμα τη λέξη "προδότης" φανταστείτε με πόση ευκολία το έκαναν το 55 και με πόσο θράσος και δολοφονική μανία δολοφονούσαν αθώους ανθρώπους..

Απ' αυτούς προδόθηκε η Κύπρος και ο λαός της και δυστυχώς δεν εσηκώστηκε κανένας να πιάσει ένα στελίφι του κούσπου όσο ήταν ακόμα καιρός να τους την δώσει κατακέφαλα...

GOD SAVE THE QUEEN είπε...

ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΥΛΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΥΠΡΑΙΟΙ ΟΥΛΛΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε 11.36 σε πιασαμε μανα μου.

http://www.efylakas.com/archives/9459

Ανώνυμος είπε...

δεχτηκαμε 27ζωνικη 27κοινοτικη ομοσπονδια. τωρα εχει εισβολη της ρουμανιας και βουλγαριας στο νησι. γιατι οχι σε αλλες ομοσπονδιες; δεν μπορω να το καταλαβω.

Ανώνυμος είπε...

εγω πιστευω οτι οι εμπροσθοφυλακες(www.efylakas.com) ειναι πρακτορες των τουρκων. στο τελος της ημερας θα δουμε ποιος συμφερει απο την πολιτικη τους γραμμη... %33 της γης του τοπου θα χαρισουν στους τουρκους... καλη τους συνεχεια...

Ανώνυμος είπε...

www.efylakas.com είναι πέμπτη φάλαγγα των τουρκων στις ελεύθερες περιοχές.

Ανώνυμος είπε...

ρε μαλακες ενωσις ηδη επιτευχθει με την ενταξη στην ΕΕ. τωρα τουτοι θελλουν διχοτομηση. αυτοι ειναι προδοτες, καταδοτες, πεμπτη φαλαγγα των τουρκων.

Ανώνυμος είπε...

αν νομιζετε οτι ρουμανοι, βουλγαροι και ομοιοι ερχονται στη χωρα μας μονο για να βγαλουν περισσοτερα λεφτα σφαλλετε. αυτη η πληθυσμιακη εισβολη θα κατανοηθει καλυτερα μετα απο ακομα 10 χρονια. και κατα ποσον θα πληχθει ο κυπριακος ελληνισμοςςς..

Ανώνυμος είπε...

καθε φορα που γραφουμε κατι προκλητικο, οι ορισμενοι ρωτουν τους δαμιανους αν ειναι ενταξει η οχι. γελαμε ρε κουμπαρε

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε τα περί Κυπριακού Ελληνισμού τζιαί τες αχρείαστες ιδεοληψίες του παρελθόντος. Που το 2004 τζιαί μετά είστε Ευρωπέη είπαμεν. Ευρωπέη!

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΠΙΛΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΟΚΑ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.

ΑΚΟΥΤΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΤΕ ΣΠΥΡΑΚΙΑ.
ΠΕΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΣΣΔ, ΛΥΒΗ, ΣΥΡΙΑ, ΚΙΝΑ, ΚΛΠ.
Α ΝΕ ΞΕΧΑΣΑ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΙΚΕΣ ΧΩΡΕς ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ Η Κ.Ε. ΤΟΥ ΑΚΕΛ.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε, ζείς στην ΕΣΣΔ,ΛΥΒΗ,ΣΥΡΙΑ,ΚΙΝΑ;

Ανώνυμος είπε...

ο αρχιεπισκοπος χρηματοδοτει ακροδεξια και φιλο-εκκλησιαστικη δεξια με τα λεφτα που βγαζει απο τις επενδυσεις του στην τουρκια με τα αλλα λογια απο FINANSBANK της τουρκιας. η χαραμι-δεξια ετσι προεκυψε.

χαντε φιλοι ναστε καλα. διαφωτιστηκατε? χαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

τους μισθους της εφημεριδας ποντικι πληρωνουν οι πελατες της FINANSBANK της τουρκιας. χαχαχαχα το χρημα δεν εχει εθνος ετσι ταξιδευει παντου.

Αίσωπος είπε...

Με την Συρία και την Λιβύη άλλοι είχαν πάρε δώσε.

Ανώνυμος είπε...

οι τουρκοι πελατες της FINANSBANK ζητουν καλους αρθρους ετσι διχοτομικους και διαχωριστικους απο την ποντικι. να γραψουν καλα τα ωραια παιδια του αρχιεπισκοπου. χαχαχαχα μα τι να κανουν ρε κουμπαρε οι παπαδες απλως ειναι παρα πολυ επικερδες να επενδυσεις στην τουρκια. χαχαχαχαχαχ

Ανώνυμος είπε...

θυμαστε καποτε ειχαμε πολλους επενδυτες απο τον λιβανο. μας βοηθουσαν την οικονομια μας εκεινες οι εταιρειες για την οικονομικη εξυγιανση του τοπου ιδιαιτερα μετα την εισβολη. πολλες απο αυτες ηταν ψευδο-εταιριες της ΜΙΤ χαχαχαχαχα αφου οι δικοι μας μπατσοι εψαχναν πρακτορες με τουρκικα ονοματα, οι πρακτορες τριγυριζαν μεταξυ μας με λιβανεζικες και αγγλικες ταυτοτητες χαχαχα τι βλακεια ρε κουμπαρεε... κυριε ελεησοννν.

Ανώνυμος είπε...

τα χαραμι χρηματα που ερχονται απο επενδυσεις εκ τουρκιας ευλογουνται απο αρχιεπισκοπο και καθαριζονται. και γινονται ετοιμα για χρησεις στην εθνικη πολιτικη του αρχιεπισκοπου.

ψαξτε πηγη χρηματων στις τραπεζες αγαπητοι μου.

Ανώνυμος είπε...

ρε αρθρογραφε της ποντικι,

ο μισθος σου ειναι εποικος χαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

ρε κουμπαρε το κεφαλαιο με φεσι εισεβαλε στην κυπρο.

Ανώνυμος είπε...

@Ανώνυμε 12.20

ΓΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΗ ΜΙΣΗ και συ μιλας για τη Λιβύη??

Άτε που τζιαμέ τζια τζιεί πελλοφανατικέ, αρνί..

Ανώνυμος είπε...

συνεντευξη σχετικα με τις ιερες επενδυσεις.

http://www.amen.gr/index.php?mod=news&op=article&aid=5610

Ανώνυμος είπε...

στις δημοτικες εκλογες απο την λευκωσια θα γινει υποψηφιος (με βαση ευρωπαικων δικαιωματων του) και ο APOSTOL YANKOV ο οποιος ειναι βουλγαρος υπηκοος και κατοικει στην λευκωσια. το ακελ θα υποστηριξει τον αποστολ στις εκλογες. ζηττω ευρωπη. εμαστεν εφρωπεΗ.

Ανώνυμος είπε...

http://europa.eu/legislation_summaries/justice_freedom_security/citizenship_of_the_union/l23026_en.htm

ΕΥ.ΡΩ.ΚΟ. είπε...

για αυτο θελουμε ευρωπαικη λυση ρε κουμπαρε

Ανώνυμος είπε...

για τις δημοτικες, οι ακελικοι ετοιμαζουν και αφισες στα ρουμανικα, βουλγαρικα και πολωνεζικα προκειμενου να πιασουν ψηφους των εφρωπεϊων ψηφοφορων.

Ανώνυμος είπε...

και ο εν λογω βουλγαρος εχει ματι πανω στη γη της ελλαδος. θελει θρακη και μακεδονια να παραδωθουν αμεσως στη βουλγαρια.

ΕΛΑΜ είπε...

ποντιοι σταυραδερφιοι μας σιγουρα θα ψηφιζουν εμας.

Ανώνυμος είπε...

o katastrofias einai fonias!!!!
o tourkofias einai anikanos!!!!

Αίσωπος είπε...

Εντάξη, επαίξετε , εκάμετε το χάζιν σας, ατε να πάτε τζαι στην κερκίδαν του αποελαμ να εκτονοθείτε τζαι τζαμε, το Σαββατοκυρίακον πηένετε στη θάλασσα διασκεδάστε, τζαι που εν να αγαναχτήσετε πάλε πάτε κανένα γυρόν ποτζει στο προεδρικόν

Ανώνυμος είπε...

εσυ να γραψεις προδοτες ΕΟΚΑτζηδες που στελλουν τα εγγονια τους στην βρετανια για να σπουδασουν και να φερουν αγγλικη κουλτουρα στην κυπρο.

Ανώνυμος είπε...

εγω εστειλα εγγονο μου στην ρωσια για να γινει εντιμος και χαρισματικος σαν πουτιν.

http://www.youtube.com/watch?v=zk_VszbZa_s

Ανώνυμος είπε...

χαθηκε χελωνα μου. φταιει χριστοφιας. αν δεν βρεθει εντος τριων ημερων να παραιτηθει. αγανακτησα.

Ανώνυμος είπε...

ταξει εχω ελεος. αρκει να παραιτηθει μονο ο υπουργος γεωργιας, φυσικων πορων και περιβαλλοντος. αν δεν παραιτηθει και εκεινος να παραιτηθει ο γιωργος περδικης.

karkas είπε...

o katastrofias einai anikanos, aneparkis, fonias kai diploma-maimounas!!!!

kommounia 8a ginete sapounia

Ανώνυμος είπε...

@ karkas

Ena stelifi tou kouspou pas thn kkele pou sou tairkazei...

Ανώνυμος είπε...

Με την απόλυση των 51 εργαζομένων στο plus tv τι γίνεται ?
Έγραψαν ακόμη και την ΠΕΟ στα παλιά τους τα παπούτσια από ότι ακούεται.

Οι 51 απολυθέντες κουτσά στραβά κάπου αλλού θα βολευτούν για να βγάζουν το ψωμί τους.
Τώρα το ΑΚΕΛ θα εξαρτάται αποκλειστικά από το ΡΙΚ και τα αντίπαλα κανάλια για την προβολή των θέσεων του?
Χάσαμε κάποιες εκλογές και είπαμε ότι ένας από τους λόγους αποτυχίας ήταν ο πόλεμος από τα ΜΜΕ.
Φτιάξαμε το δικό μας ραδιοτηλεοπτικό σταθμό για να προβάλλονται οι θέσεις και οι γραμμές του κόμματος και το μόνο που καταφέραμε είναι να τον κλείσουμε τη στιγμή που τον έχουμε περισσότερο ανάγκη.
Που βαδίζουμε σύντροφοι?
Είμαστε η όχι το ⅓ του πληθυσμού?
Γιατί τόση αδιαφορία?
Γιατί επιτρέψαμε στο παπαδαριό και τους εκπροσώπους της εοκα β να έχουν συνολική τηλεθέαση πέραν του 85% ?
Από σήμερα δε βλέπω ΑΝΤ1, SIGMA και MEGA μέχρι το PLUS TV να πιάσει 34 plus!!!

Μιχάλης είπε...

@ Anef_Oriwn

Αυτά που αναφέρεις όντως έγιναν. Πολλοί δολοφονήθηκαν για τους λόγους που αναφέρεις. Και μέχρι σήμερα δεν συγκινείται κανένας.
Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι ο κόσμος δέχθηκε αυτές τις δολοφονίες, διότι περί δολοφονιών πρόκειται και όχι περί εκτελέσεων.
Και επαναλαμβάνω ότι δυστυχώς η ηγεσία των συνδέσμων αγωνιστών σε καμιά περίπτωση δεν επιδεικνύει το ήθος που παρουσιάζουν παγκόσμια οι αγωνιστές.
Συμπεριφέρονται μικρόψυχα, διακατέχονται από μια φασιστική νοοτροπία και μια έπαρση που νομίζουν ότι ζουν ακόμα στην εποχή των διαταγμάτων. Δυστυχώς.

Μιχάλης είπε...

@ Ανώνυμος 8/29/2011 11:36 πμ

Αυτό που αναφέρεις το είπα κατάφατσα σε συζήτηση στο Σίγμα πριν από μερικά χρόνια στον Φώτη Παπαφώτη.
Έχεις απόλυτο δίκαιο, όταν σήμερα μιλάνε και συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο, ας φανταστούμε πώς συμπεριφέρονταν τις εποχές της παντοδυναμίας τους που είχαν μάλιστα και τη δύναμη των όπλων.

Μιχάλης είπε...

@ Ανώνυμος 8/29/2011 9:03 μμ

Δεν θα έλεγα κάτι τέτοιο. Προσωπικά δεν θα πέσω στο επίπεδο του Εμπροσθοφύλακα αλλά όχι, δεν τους θεωρώ πράκτορες των Τούρκων.
Απλώς διακατέχονται από τη νοοτροπία που περιέγραψα πιο πάνω, τη νοοτροπία των συνδέσμων αγωνιστών.

Μιχάλης είπε...

@ Ανώνυμος 8/30/2011 12:20 μμ

Ζούμε στη Κύπρο αγαπητέ μου και σχολιάζουμε ζητήματα που μας αφορούν.
Το τι έγινε σε άλλες χώρες είναι θέμα αλλά δεν αφορούν αυτό που σχολιάζουμε.

Κάποια κοπέλα από τον Καναδά που έκανε το διδακτορικό της πάνω στα αντιαποικιακά κινήματα, ζήτησε να μου πάρει μια συνέντευξη για την περίοδο της ΕΟΚΑ.

Η κοπέλια ξεκίνησε τη συνέντευξη ζητώντας μου να σχολιάσω το γεγονός ότι η ΕΟΚΑ είναι Η ΜΟΝΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΝΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΜΣΙΟ ΠΟΥ – όπως είπε – ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ, Ή ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ.

Νομίζω ότι αυτή η διαπίστωση λέει πολλά και απαντά και στα περί σπίλωσης.

ΔΟΤΗΣ είπε...

http://revmatodotis.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΟΚΑ καλα κανει και δεν ζητα συγνωμη. Καλα κανει και οταν υπαρχει το ενδεχομενο να αμαυρωθει ο αγωνας τους και να βγουν εξω καποια γεγονοτα που δεν τιμουν ιδιαιτερα την ηγεσια της ΕΟΚΑ αυτοι αντιδρουν.
Αν ο αγωνας της ΕΟΚΑ αμαυρωθει και χασει την σημασια του, τοτε πως θα βολευτουν τα παιδια των δηθεν αγωνιστων; Εκαταφεραν εβολευτηκαν οι ιδιοι και οι συγγενεις τους ετσι οπως το πατε μερικοι Μιχαλη με αυτα που γραφετε, δεν θα μπορουν να βολεψουν και τα εγγονια τους και τα δυσεγγονα τους.
Ασε που τους μισους δηθεν προδοτες ο ιδιος ο Γριβας οπου εβρισκε συγγενεις τους, τους ελεγε οτι εγινε λαθος απο την οργανωση.

Σάββας είπε...

Διαβάζω τα σχόλια, τις απαντήσεις επί των απαντήσεων και κάμνω χάζι. Ρε Μιχαήλ πρέπει να είσαι πολλά αθκιασερός και ψυχοπαθής. Εν φως φανάρι ότι γράφεις μαλακίες, τσιμπούν 2-3 συντρόφια σου και μετά γράφεις προβοκατόρικες απαντήσεις για να προκαλέσεις κινητικότητα. Το πιο αστείο είναι που κάθεσαι και απαντάς, πότε ανώνυμα και πότε επώνυμα στα δικά σου τάχα ανώνυμα σχόλια. Είσαι κρίμα ρε. Μισό κουτσί σημασία εν μπορείς να πάρεις που σοβαρούς ανθρώπους και αυτοϊκανοποιείσαι με στημένες ερωταπαντήσεις. Χαχαχαχαχααααα

Ανώνυμος είπε...

Good day! Do you know if they make any plugins to safeguard against hackers?
I'm kinda paranoid about losing everything I've worked hard on.

Any suggestions?

Feel free to visit my website ... location voiture casablanca

Ανώνυμος είπε...

Αυτό έγινε και στην Ελλάδα.Προσωπικες διάφορες λύθηκαν με αυτό το τρόπο.

Ανώνυμος είπε...

Τράβα μαμησου λακαμα