Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ


Επιδρομή στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής των φοιτητικών εκλογών διενήργησαν άγνωστοι, οι οποίοι αφού πήραν τέσσερεις κάλπες κτύπησαν φοιτητές και εξαφανίστηκαν.

Σύμφωνα με την αστυνομία γύρω στις 5.30 το απόγευμα 10 έως 15 πρόσωπα, φορώντας κράνη στο κεφάλι και με μαύρες στολές, σε σχηματισμό, εισήλθαν με γοργό βήμα, αιφνιδιαστικά εντός της αίθουσας όπου διεξάγονταν οι εκλογές.

Άρχισαν να ρίχνουν καρέκλες, να σπρώχνουν τους φοιτητές και ταυτόχρονα ένας ή δύο από αυτούς χρησιμοποίησαν δακρυγόνα σπρέι εναντίον των φοιτητών που βρίσκονταν στην αίθουσα και επιχείρησαν να αντιδράσουν.

Ακολούθως, άρπαξαν τέσσερεις κάλπες και εξήλθαν της αίθουσας και πάλι σε σχηματισμό και με γοργό βήμα.

Από τα σπρέι επηρεάστηκαν πέντε πρόσωπα τα οποία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών απολύθηκαν.

Η Αστυνομία διεξάγει εντατικές έρευνες και έχει προβεί στη λήψη καταθέσεων από παριστάμενα πρόσωπα, με στόχο να εντοπιστούν οι δράστες της επίθεσης.

12 σχόλια:

arxiepiskopos είπε...

"...10 έως 15 πρόσωπα, φορώντας κράνη στο κεφάλι και με μαύρες στολές, σε σχηματισμό,..."

Σαν να βρομά ΕΛΑΜ η υπόθεση;Θυμάστε,εκείνα τα καλά και μορφωμένα παιδιά,που έλεγε κι ο Πελλόλοος Β!

Ανώνυμος είπε...

Αρχιεπίσκοπε νομίζω υπερβάλλεις.
Ενχοποιείς πάλε τζείνα τα καλά μωρά...

Αρχιεπίσκοπος είπε...

Νάρτετε να πάρετε τες κάλπες σας. Τα ψηφοδέλτια εκράτησα τα.. Εβγάζαν την προοδευτική πρώτη. Δεν είναι εκλογές αυτές.. Να μάθετε άλλη φορά να ψηφίζετε σωστά.

Ανώνυμος είπε...

Ρε Μιχαήλ, αληθεύει ότι αλωνίζεις τα μπλογκς με το ψευδώνημο Χαμάλης και αφήνεις παντού τις βρώμες σου;

Μιχάλης είπε...

Ανώνυμε,

Η φανατασία σου οργιάζει.
Δεν έμαθες ακόμα ότι ο υποφαινόμενος έχει το θάρρος να υπογράφει καθετί που γράφει;

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 12/07/2011 2:58 μμ

Ποτζιεί ποδά γράφω μόνον αλήθκειες. Αλλά η αλήθκεια κάποτε βρωμά εν . . . αλήθκεια. Είδες που σου βρίσκω δίκαιον;

Ανώνυμος είπε...

ρε καθίκι ανώνυμε, αν είσαι άντρας γράψε επώνυμα. η νομίζεις δε μπορούμε να βρούμε ποιός είσαι?

ειμαι φασιστας γιατι δεν ειμαι ακελ είπε...

δεν μας λες κοκκινε ιαβερη οταν η κυπρος εισελθει στο δντ ποια θα ειναι η επομενη προβοκατσια του ακελ ωστε αν φανατιστει το αμαθες κοπαδι των οπαδων του και να ξεχασουν την εξαθλιωση που μας εφερε ο χρηματοδοτης σου και συμπατριωτης ντιμιτρι αχριστωφ? δεν μας λες μηπως κινδυνολογουν οι δεκαδες χιλιαδες ανεργοι και παμφτωχοι πολιτες?

Μιχάλης είπε...

@ φασιστας

Εδώ ταιριάζει άνετα η παροιμία «άλλα λόγια θκεις παπά».

arxiepiskopos είπε...

Μιχάλη,λάθος! "Άλλα λόγια,θκιε Αρχιεπίσκοπε!"

Μιχάλης είπε...

Ναι έχεις δίκαιο, τυπογραφικό λάθος.
Απολογούμαι.

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑ...

ΡΕ ΟΤΑΝ ΕΦΚΗΚΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΑΚΕΛ ΕΖΗΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΟΣΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΕΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΕΞΩ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΣΥ ΚΑΙ ΕΖΗΤΟΥΣΑΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ...ΤΟ ΑΚΕΛ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝ ΕΚΑΜΑΝ ΤΙΠΟΤΕ...

ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΛΑΜ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ, ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΑΚΕΛ ΕΦΩΝΑΖΑΝ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΤΡΑ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ 74 ΤΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΑΡΟΜΟΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΟΠΟΤΕ ΕΠΡΕΠΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ..

ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΛΑΜ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΧΤΥΠΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΚΟΤΣΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΑ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΑΚΕΛ ΕΦΩΝΑΖΑΝ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΤΡΑ...ΤΟ ΑΚΕΛ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΑΜΕ ΟΥΤΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...

ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΛΑΜ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ-ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΑΛΕ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΑΚΕΛ ΕΦΩΝΑΖΑΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΤΡΑ...ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ...

ΤΟ ΕΛΑΜ ΕΓΙΝΕ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...

Η ΜΙΣΗ ΕΘΝΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΛΑΜ...ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΑΜ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ..

ΤΩΡΑ ΦΚΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΚΕΛΙΚΟΣ ΝΑ ΚΑΜΕΙ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ;

ΡΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΕΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΣΑΣΤΑΝ ΤΟ 74 ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΜΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΟΚΑ Β...ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΜΕΙ ΤΟ ΕΛΑΜ ΠΑΛΕ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΕΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ...

ΜΙΛΑΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ 74 ΤΟ ΑΚΕΛ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΕΜΜΑΣΜΑ ΟΣΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΕΟΚΑ Β ΚΑΙ ΕΚΑΜΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ...

ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΣΑΣ...