Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

ΟΙ ΓΚΕΪ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, Ο "ΛΟΓΟΣ" ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ


Κάποιες εκπομπές του εκκλησιαστικού ραδιοφώνου έχουν ξεφύγει πραγματικά από κάθε έλεγχο και μέτρο.
Αναφερόμαστε στην εκπομπή «Αντιλογία» της οποίας οι δύο συντελεστές έχουν ξεπεράσει κάθε είδος αυθάδειας, ύβρεων και προκλήσεων.

Μέρα με τη μέρα εκτραχύνονται και γίνονται περισσότερο εριστικοί με όσους διαφωνούν μαζί τους. Μετατρέπονται σε κριτές των πάντων και βαθμολογούν τον πατριωτισμό του καθενός με βάση τα δικά τους πιστεύω.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η «ΓΝΩΜΗ» ασχολήθηκε με την εν λόγω εκπομπή είτε σε σχόλια της είτε σε αρθρογραφία.
Και ο αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος έχει άμεση ευθύνη για ό,τι ακούγεται από τη συγκεκριμένη εκπομπή και όχι μόνο.

Πρόκειται για εκπομπή λόγου όπου οι γραμμές είναι ανοικτές για τους ακροατές οι οποίοι σχολιάζουν θέματα τα οποία τους απασχολούν.
Δεν γράφουμε αυτό το άρθρο για να καταγγείλουμε τη διαφορετικότητα της άποψης αλλά τον τρόπο με τον οποίο εκδηλώνεται η άποψη κυρίως από τους δύο συντονιστές της εκπομπής Γ. Γεωργίου και Π. Μυλωνά.

Η μεροληψία τους είναι εμφανής αλλά ούτε αυτό μας ενοχλεί.
Είναι ενοχλητική η μονοδιάστατη ανάλυση πραγμάτων και η αυθαίρετη εξαγωγή συμπερασμάτων.

Ενοχλεί η συνεχής κατηγορία εναντίον διαφόρων πολιτικών και άλλων παραγόντων, η κατασυκοφάντηση τους, η δημιουργία ψεύτικων εντυπώσεων.

Είναι  ενοχλητικό το ότι ενώ κατηγορούν με τη μεγαλύτερη ευκολία όσους διαφωνούν μαζί τους, ουδέποτε δίνουν την ευκαιρία σε κάποιο από τα θύματα τους να πει τις δικές τους απόψεις.
Σχεδόν καθημερινά θέτουν υπό κατηγορία τους υπουργούς Εσωτερικών και Εργασίας, θέτουν «ρητορικά» ερωτήματα αλλά ποτέ δεν μπαίνουν στον «κόπο» να τους πάρουν ένα τηλέφωνο και να ζητήσουν την άποψη τους, όπως απαιτεί η δημοσιογραφική δεοντολογία.

Αφήνουμε το γεγονός ότι καθημερινά δημιουργούν ένα ρατσιστικό κλίμα αναμασώντας τα ψεύδη και τις υπερβολές για τους μετανάστες.

Δεν μπορεί από ένα ραδιοφωνικό κανάλι και δη εκκλησιαστικό, να αποκαλείται από τον συντονιστή ο Ντερβίς Αλί Καβάζογλου «Καραγκιόζης».
Και αυτό επειδή κάποιος αγωνιστής, χωρίς καμία τεκμηρίωση, τους είπε ότι συνέβαλε (δήθεν) στη σύλληψη του ήρωα της ΕΟΚΑ Ιακ. Πατάτσου.

Είναι ανεπίτρεπτο να ακούγεται από το εκκλησιαστικό ραδιοφωνικό ο οργισμένος (δήθεν) δημοσιογράφος να λέει ότι «εγεμώσαν τα κανάλια γκέι δημοσιογράφους, μα δεν το καταλαβαίνετε δηλαδή;
Θέλετε να γινούμεν γκέι δημοσιογράφοι κι εμείς; Εν να γινούμεν ούλλοι ωχ αδελφέ ας πούμε  και να ακούμε και τις βλακείες που λέτε».

Και αυτά λόγω της διαφωνίας τους με άποψη ακροατή!

Δεν μπορεί να χαρακτηρίζονται οι αντίθετες απόψεις ως βλακείες και ότι αυτές τις βλακείες τις εκφράζουν συγκεκριμένα κόμματα.
Πολύ δε περισσότερο να λένε ότι οι συγκεκριμένες απόψεις και αυτοί που τις εκφράζουν καθοδηγούνται από σεμινάρια που κάνει η… Αγγλική πρεσβεία!

Οι δύο συντονιστές δηλώνουν περήφανοι για την χριστιανική τους πίστη και δηλώνουν ότι αγωνίζονται για να την κρατήσουν ζωντανή σε αυτό τον τόπο.
Και ενώ όλοι γνωρίζουν ότι το κύριο χαρακτηριστικό της χριστιανικής θρησκείας είναι η Αγάπη και η Ειρήνη (Ειρήνη σε σας, έλεγε ο Ιησούς), να χαρακτηρίζουν πελλάρες τα μηνύματα ειρήνης.

«Τι παιδική χαρά είναι τούτη; Ειρήνη στον κόσμο, ειρήνη στη γη, ειρήνη στο σύμπαν! Με τι πελλάρες μεγαλώνετε δηλαδή;», έλεγε ο Π. Μυλώνας, έξαλλος από θυμό στις 3 Ιανουαρίου 2011.
Η ειρήνη, με άλλα λόγια είναι «πελλάρες»!

Δεν θα σχολιάσουμε το γεγονός ότι η συγκεκριμένη εκπομπή φιλοξένησε την παραμονή των Χριστουγέννων εκπρόσωπο του ΕΛΑΜ, εβρισκόμενη, έτσι, σε πλήρη αρμονία με τις δηλώσεις του Αρχιεπισκόπου την ημέρα των Χριστουγέννων.

Υιοθετούν οι δύο συντονιστές τη βλακώδη αντίληψη ότι οποιαδήποτε αναφορά σε ευθύνες και Ε/κυπρίων στην καταστροφή της Κύπρου, αθωώνει την τουρκική εισβολή και την τουρκική θηριωδία ή την Τ/κυπριακή ανταρσία του 1963.
Με άλλα λόγια, λογικές άσπρου μαύρου, ύψους βάθους.

Από το στόμα των συγκεκριμένων μάθαμε ακόμα κάτι. Ότι το ΕΛΑΜ είναι το καλύτερο εργαλείο που βοηθά την κυβέρνηση και ότι η κάθε κυβέρνηση θα ήθελε να είχε αντίπαλο ένα ΕΛΑΜ!!!

Και το πιο αστείο: η χρήση της κυπριακής σημαίας αποτελεί το πρώτο βήμα για να εξαφανιστεί από την Κύπρο η Ελληνική σημαία!!!

Ειλικρινά είναι να διερωτάται κάποιος τι άλλο θα ακούσουμε…

Το εκκλησιαστικό κανάλι είναι υπό την άμεση ευθύνη του Αρχιεπισκόπου.
Καλείται λοιπόν ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος να απαντήσει ευθέως κατά πόσον είναι ενήμερος για την εν λόγω εκπομπή και αν εγκρίνει τα όσα λέγονται.

Σε διαφορετική περίπτωση ο ίδιος είναι άμεσα υπεύθυνος για την κατάσταση που δημιουργείται από το δικό του κανάλι.
Για την όξυνση του εθνικισμού και του ρατσισμού αλλά και την καλλιέργεια εμφυλιοπολεμικού κλίματος μεταξύ του λαού.

28 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εισήγηση: άμεση αφαίρεση του αρχιεπισκόπου, από όλες τις *ουσιαστικές* πρόνοιες του πολιτικού πρωτοκόλλου.

Ενα πρώτο βήμα!

Η πολιτεία, αν θέλει, μπορεί να αμυνθεί;

Αίσωπος είπε...

Νομίζω πως είναι ξεκάθαρο ότι ο αρχιεπίσκοπος συμφωνεί με τέτοιου είδους απόψεις και το αποδεικνύουν τα λόγια και οι πράξεις του.
Όσον αφορά την θρησκεία, είναι γεγονός ότι αλλά διδάσκουν ότι είπε ο Ιησούς και έδωσε εντολές ο θεός και άλλα κάνουν και λένε οι διάφοροι δήθεν αντιπρόσωποι του στη γη. Μήπως γι’ αυτούς το αγαπάτε αλλήλους μεταφράζεται: αγαπάτε τους (εθνικόφρονες) έλληνες και ιδιαίτερα τους εργοδότες; Μήπως ο Ιησούς είπε αγαπάτε αλλήλους εκτός τους τούρκους και τους μαύρους;
Πως αντιλαμβάνονται οι διάφοροι θρησκόληπτοι και (αντιπρόσωποι) του θεού το: ο έχων δύο χιτώνες να δίνει τον ένα στον μη έχοντα; Ή αυτό διαγράφεται επειδή σήμερα δεν υπάρχουν χιτώνες γι’ αυτό είναι αναχρονιστικό;
Η συγκεκριμένη εκπομπή Μιχάλη δεν γίνεται τυχαία και ούτε αυτά που λένε τα λένε είναι ατυχή, έχουν σκοπό να καλλιεργήσουν κλίμα και να διαμορφώσουν γνώμη στηριγμένη στις δικές τους αλήθειες και στον δικό τους κόσμο. Εγώ ζήτησα να κάνω παρέμβαση στην εκπομπή αυτή και ακόμα περιμένω. Επίσης να μη μας διαφεύγει το γεγονός ότι οι δύο αυτοί (δημοσιογράφοι) είναι εκφραστές ακροδεξιών απόψεων, τι περιμένουμε δηλαδή.

Ελεγκού είπε...

Όταν το ακραίο κέντρο συναντά την ακροδεξιά - Ο Γιώργος Γεωργίου του "Ποντικιού" καθοδηγά την εκδήλωση ενάντια στον Χριστόφια τζε την Λύση, δίπλα δίπλα που τον Βετεράνο αντιτούρκο Φτωχόπουλο της "Ένωσις": (4.10mins) τζhttp://www.youtube.com/watch?v=Fz0LVGWcSls

Το σύνθημα "Η Κύπρος είναι Ελληνική" (0.4mins) επιβεβαιώνει ρυθμικά την εναντίωση τους στην συμβίωση τζε κατεπέκταση στην λύση.
Πέρα που το μίσος τους για τους "άλλους" τους ενώνει τζε η αγάπη τους για τον Αρχιεπίσκοπο....

Ανώνυμος είπε...

Ο εκπρόσωπος του θεού στην Κύπρο αποφάσισε να δώσει το βόρειο τμήμα της νησού στους Τούρκους δώρεαν.

Αναρωτιέμαι αν ο αρχιεπίσκοπος έχει μια μυστική συμφωνία με τους Τούρκους;

Διότι οι πολιτικές του πρωώθησεις θα μας οδηγούν στην διχοτόμηση της οποίας μωρφή είναι όπως ακριβώς θέλουν οι Τούρκοι.

Αναρωτιέμαι επίσης ποιοί καθαρίζουν σπίτια των ακροδεξιών; Βιετναμέζες, Σρι Λανκέζες βεβαίως...

Δεν έφεραν αυτούς τους μετανάστες στην Κύπρο ΑΚΕΛιστές, αλλά πλούσιοι δεξιοί τους έφεραν στην Κύπρο. Τώρα κατηγορούν τους ΑΚΕΛιστές.

Ακόμα και μωράκια των ακροδεξιών μεγαλώνονται απο τις ίδιες μετανάστες.

Αφού λένε η Κύπρος είναι Ελληνική (ας πάρουμε αυτή τη αναφόρα σχετικά με τον σκόπο ένωσης), τότε διερωτώμαι πότε αυτοί θα πετάξουν τους Τουρκούς στην θάλασσα. Μα γιατί συνέχεια προσπαθούν να πετάξουν εμάς τους συμπολίτες, τους Έλληνες Κύπριους στην θάλασσα. Να τους στείλουμε τους ΕΛΑΜτζήδες αδελφούς μας στα κατεχόμενα, να πετάξουν τους Τούρκους και να γυρίσουν πίσω.

Τελος παντών τα ενδεχομένα συμπεράσματα που βγάζω εγώ τα εξής:

- Αρχιεπίσκοπος πιθανόν έχει μια μυστική συμφωνία με τους Τούρκους Εθνικιστές αναφορικά με την διχοτόμηση της Κύπρου προκειμένου να μην χάσει δύναμη του, επιρροή του στις καινούργιες συνθήκες που μπορούν να προκύψουν σε μια ενδεχόμενη λύση

- Στο βάθος, πιθανόν έχουν στενές σχέσεις με τους Τούρκους στρατιώτες για θέματα συνέχησης του νυν καθεστώτος.

- Πιθανόν ότι τα ακροδεξιά στοιχεία χρησιμοποιούνται από ξένες (δεν εννοώ την Ελλάδα εδώ) μυστικές υπηρεσίες μέσω διάφορων τρόπων.

- Αν θεωρήσουμε την εκκλησία της Κύπρου ως `μεγαλύτερη εταιρεία της Κύπρου`, πρέπει να κοιτάξουμε οικονομικές σχέσεις της εκλλησίας με ποιές μεγάλες χρηματοδοτικές, τραπεζικές δύναμεις του κόσμου. Τότε θα καταλάβουμε το ρόλο της εκκλησίας νομίζω.

Ανώνυμος είπε...

Μα έχει κόσμο που ακούει ραδιοφωνικές εκπομπές στις μέρες μας?

arxiepiskopos είπε...

Κάποτε παρακολουθούσα κι εγώ την εκπομπή,κάνοντας ,μάλιστα,και μερικές ...αιρετικές παρεμβάσεις.Στη συνέχεια,όμως,αντιλήφθηκα πως οι "τακτικοί" ακροατές της είναι κάποιοι τύποι με εμμονές,που κοιμούνται νευριασμένοι με το Χριστόφια και εκτονώνονται στην εκπομπή αυτή!Και είναι βασικά οι ίδιοι,ανακυκλωνόμενοι.Κάποτε έβαζα και στοίχημα με τον εαυτό μου για το ποιος θα πάρει τηλέφωνο στη συνέχεια!Έμαθα απ'έξω και τα ονόματά τους!Άρχιζαν με τον ταλαίπωρο τον Παστελλά,συνέχιζαν με τον ταξίαρχο Σταυρίδη,ακολουθούσε ο Θρασυβούλου,τη σκυτάλη έπαιρνε η Ελένη Νικοδήμου....Καταλαβαίνεις ότι πρόκειται περί γραφικών τύπων που ενθαρρύνονται από δυο,όχι γραφικούς,αλλά παραδόπιστους δημοσιογράφους που τα μασούν από τον αφελέστατο Αρχιεπίσκοπο μέσω διάφορων καναλιών(Λόγος και Μέγα,Ένωσις,Κυπριακό Ποντίκι,Μάχη...).Αν κοιτάξετε τους εργαζόμενους σ'αυτά θα βρείτε και κάποιες ...παράξενες συνωνυμίες,όπως Μυλωνά και Γεωργίου.Ειλικρινά δε γνωρίζω αν αποτελεί σύμπτωση ή αν του τα μασούν οικογενειακά του αφελούς Αρχιεπισκόπου!

Μιχάλης είπε...

@ strovoliotis

Καλή η εισήγηση.
Το ζητούμενο είναι πόσο εφικτή είναι.

Μιχάλης είπε...

@ Αίσωπος

Δεν υπάρχει αμφιβολία για μένα ότι οι πιο φοβισμένοι και περιχαρακωμένοι άνθρωποι στον κόσμο είναι αυτοί που θεωρούν ότι πιστεύουν πολύ.
Και αυτοί συνήθως είναι οι άνθρωποι που μισούν, που είναι κακεντρεχείς κλπ.
Και κυρίως δεν αγαπούν κανένα παρά τα όσα περί αγάπης δηλώνουν.

Επαναλαμβάνω ότι αυτό δεν συμβαίνει με όλους.

Ο αρχιεπίσκοπος πιστεύω ότι άλλα λέει θεωρητικά και άλλα κάνει στην πράξη.

Όσο για τη συγκεκριμένη εκπομπή ναι, κι εγώ είμαι πεπεισμένος ότι βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία.

Μιχάλης είπε...

@ Ελεγκού

Το «ωραίο» της υπόθεσης είναι ότι η Σημερινή την επομένη έγραφε ότι κάποιοι, προφανώς βαλτοί(!) επιχείρησαν να φωνάξουν συνθήματα εναντίον του προέδρου και το γνωστό Χριστόφια προδότη καταδότη και οι οργανωτές τους απέτρεψαν. Αλλά το βίντεο τους διαψεύδει.

Μιχάλης είπε...

@ Ανώνυμος 1/09/2011 8:03 μμ


Δεν μπορώ να πω ότι συμφωνώ με τα συμπεράσματα σου. Τα θεωρώ παρατραβηγμένα.

Μιχάλης είπε...

Ανώνυμος 1/10/2011 9:21 πμ

Ναι βεβαίως. Η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο ακούει ραδιόφωνο και εκπομπές.

Μιχάλης είπε...

@ arxiepiskopos

Τώρα έγιναν κάποιες… «αλλαγές». Σταμάτησαν τα πρώτα ονόματα ακροατών και εμφανίστηκαν άλλα με πιο… βαθυστόχαστες αναλύσεις.

Ανώνυμος είπε...

Όταν εγώ σας έλεγα ότι είσαστε ΓΚΕΙ , με βρίζατε και με αφορίζατε !!!
Τώρα που σας το είπαν κι άλλοι , το πιστέψατε !!!!!

Ο Αρχιεπίσκοπος δε χωνεύει και δεν αποδέχεται τη διαφορετικότητα σας !!!!


Πριν από αρκετά χρόνια έκανε μαύρο στο ξύλο τον Παγκράτιο γιατί δήθεν ήταν από τους άλλους. Δηλαδή μαζί σας!!!!
Το ίδιο έγινε και με το Θάνο της Λεμεσού .

Μιχάλη νομίζω τώρα ήρθε η σειρά σου κι ας μην είσαι αυτό που λες ότι δεν είσαι !!!!
Να εύχεσαι να μην το πάρει προσωπικά ο Ττόμης ο Ββού , γιατί δε σε σώζει καμιά δύναμη. Θαμμένο στην Τοξεύτρα θα σε βρούμε !!!! εκεί απείλησε να θάψει 2 δημοσιογράφους του ΡΙΚ κι 1 του ΔΙΑ όταν τον είπαν κλέφτη για την υπόθεση με την «άμμο της Τοξέυτρας».

ο Άνεφ Ορίων που τους άλλους.
(ως δια μαγείας εξαφανίστηκε ο μποκολογαριασμός μου)

Anef_Oriwn είπε...

@ Άνεφ Ορίων που τους άλλους,

Μάλλον εκάμαν ΣΕ μπόγο!

επαναστατης είπε...

πρωτη αποδειξη οτι τα κομμουνια ειναι ψυχοπαθης.1 λενε τους τουρκους αδελφια τους.αρα ειναι τουρκοι 2 θελουν επανενωση και οχι απελευθερωση.λες και δεν εγινε εισβολη. 3 ισχυριζονται οτι δεν ειναι ελληνες αλλα κυπριοι.ενω οι αδερφοι τους δεν νιωθουν αβολα και δηλωνουν περηφανοι την εθνικοτητα τους. 4 ενω το 64 κατηγορουσαν την τουρκικη πλευρα για την ανταρσια και χαιρονταν για την καταπολεμηση της τωρα δημιουργησαν ενα μυθο τουρκολαγνειας φυσικα που λεει οτι δηθεν εμεις βαλαμε τους τουρκους εκει μεσα.ναι τους βαλαμε για να καμνουν ομαδικο σεξ. 5 ενω αυτοαποκαλουνται αντιστασιακοι η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι.ελαχιστοι απο τους πρωην ψηφοφορους τους ηταν.ουτε κατσουριδης ουτε χριστοφιας αντισταθηκαν σε κανενα.αντιθετα υποβοηθησαν τον εισβολεα με καθε τροπο αφηνοντας την εθνικη φρουρα ανισχυρη αφου οπως ξερουμε οι πιο πολλοι κομμουνιστες ηταν και ειναι φυγοστρατοι η λιποτακτες. 6 επειδη ανατραφηκαν σε σταλινικα πανεπιστημια δεν ανεχονται καθε αντιθετη αποψη.συγκεκριμενα δεν ανεχονται κριτικη. 7 φτιαχνουν σεναρια αντροπης του κατοχικου τους προεδρου και αλλα δηθεν απειλητικα σημειωματα. 8 αντι να καταπολεμουν την λαθρομεταναστευση και την νομιμη μεταναστευση αντιθετα τις παροτρυνουν.στοχος η εξοντωση του τοπικου στοιχειου επειδη πλεον δεν προσφερει ψηψους.αντιθετα ο αλλοδαπος προσφερει τα παντα..ακομα και εγκληματα στο κομμα και ας παει αυτος φυλακη. 9 υποστηριξαν με λυσσα το σχεδιο αναν ενω δημοσια ειπαν οχι για να μην χασουν το κοσμο τους.9 επαναφερουν τα τουρκικα σχεδια ομοσπονδιας με χαρακτηριστικο γενναιες παραχωρησεις προς την τουρκια και υποδουλωνουν τον εδω πολιτη. 9 επιχορηγουν το ψευδοκρατος με τεραστια ποσα υποβοηθωντας ετσι την συνεχιση της κατοχης.10 αντι να δωσουν αδειες για καζινο εδω μπας και σταματησει να ρεει το χρημα στα κατεχομενα και επισης να παιρνει το κρατος μεγα φορο για τα δημοσια ταμεια αρνουνται διοτι μετα τα αδερφια τους εκει θα παττισουν.εξαλλου πολλοι πολιτικοι παιζουν εκει περα.ετσι?11 αποκαλουν καθε πολιτη διχοτομικο επειδη τολμα να λεει οχι στην διαλυση της κυπρου δηλαδη στην ομοσπονδια.11 σαν γνησιοι σταλινοκρατες απαγορευουν στον αρχιεπισκοπο σαν πολιτης που ειναι αν εκφερει αποψη επειδη δηθεν διχαζει το λαο.δηλαδη λενε οτι ειμαστε βλακες και δεν εχουμε δικη μας αποψη.επιση γιατι το λενε αυτο αφου ολη μερα βριζουν την δικη μας θρησκεια?12 σαν γνησιοι κομμουνιστες χτυπουν συνεχεια την εκκλησια του χριστου μας.τα αλλα θρησκευματα τα βοηθουν.θα χτιστει παγοδα στο πεντακωμο για τους βουδιστες αρκατες.σαζουν τα τζαμια των μογγολων και ειδικα εκεινα που ηταν εκκλησις παλια.τυχαιο?πλαθουν ψευτικους φορους για την εκκλησια.πχ χρεωσαν ενα εκκλησακι στα βουνα με εκατομμυρια την στιγμη που το εκκλησακι συντηρειτε απο κατοικους του εν λογω χωριου.απαγορευουν να χτιστει ναος στην παλια λευκωσια δηθεν λογω ιστορικοτητας.ποιοι .οι αριστεροι δωδεκαθειστες ναι.πιστευουν στον δια κυριοι.κατι μιχαληδες και κατι χαρηδες που επηρεαζουν την κοινη γνωμη.ποια?την πολη των αλλοδαπων.των καμπαρε και των καταστηματων.των τζαμιων.!αποκαλουν το ελαμ φασιστες ενω οι ιδιοι ειναι φασιστες γιατι οταν το ελαμ παει δημοσια να εκφερει αποψη αυτοι δεν πανε γιατι γνωριζουν οτι ο λαος θα τους χεσει σαν προδοτες που ειναι.λενε το ελαμ φασιστες διοτι κρατανε ελληνικες σημαιες και ζητουν την εκδιωξη των εκατονταδων χιλιαδων αλλοδαπων που κατεκλυσαν την μιση κυπρο.διεθνιστες ομως δεν ειναι?κατω η χουντα.

πρωην ακελικος είπε...

ανθελληνα ανωνυμε εισαι ανιστορητος.μηπως ξεχασες ποτε ηταν η περιπτωση παγκρατιου και ποτε μπηκε ο τομμυς?για τα αλλα κωθωνια της αγγλιας τι να πω?μια ζωη γλυψουν τον ιμπεριαλισμο.την μια εναι γκευ την αλλη δοξαζουν τον βιαστη δια την αλλη αγαπουν την αγγλια την αλλη την τουρκια την αλλη την ρωσσα.

Μιχάλης είπε...

@ επαναστατης

Ξέρεις κάτι;
Το πρόβλημα με αν τα πιστεύεις πραγματικά αυτά που έγραψες.

Αλήθεια σου λέω, αν τα πιστεύεις τότε έχεις σοβαρό πρόβλημα φίλε…

Ανώνυμος είπε...

Αν είχε φτηνούς δημοσιογράφους στο Μπανγκλαντές ή Πακιστάν θα τους έφερνα στην Κύπρο. Οι δικοί μας ξέρουν πάρα πόλλα.

My friend! 5 euro for one hour. OK?

arxiepiskopos είπε...

Μιχάλη,ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ δεν έχει σοβαρό πρόβλημα.Είναι ο ίδιος ένα τεράστιο ΠΡΟΒΛΗΜΑ.Συνδυάζει την ηλιθιότητα του μακαρία τη λήξει ΤΣΙΕΛΕΠΟΥ στο WC,με τις εμμονές του ...καταζητούμενου σε όλα τα μπλογκ ΕΔΕΚ Η.Β,αυτού που έχει το μπλογκ ΜΙΛΑΜΕ ΕΔΕΚΙΤΙΚΑ,που τελικά μεταβλήθηκε σε...ΣΙΩΠΟΥΜΕ ΕΔΕΚΙΤΙΚΑ,όταν του ζητήσαμε να σχολιάσει τα περί καλού καραβοκύρη,που είπε για τον Κληρίδη ο Γ.Γ του ΑΚΕΛ...Τάσσος Παπαδόπουλος!

πολίτης είπε...

ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΚΩ!!! ΜΙΧΑΛΗ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΓΚΕΙ ΔΗΛΑΔΗ;;;

Ανώνυμος είπε...

πρώην ακελικέ το 1996 παρολίγο να είχαμε εκλογές και για τη μητρόπολη Πάφου και για αρχιεπίσκοπο μετά που βγήκε ο Παγκράτιος από την αρχιεπισκοπή.
στο παρά 5 αποφεύχθηκε ένοπλη επίθεση κατά της αρχιεπισκοπής.
οι κουκουμάς και τρύφωνος ως εκ θαύματος ζουν.

ο θρησκευτικός φανατισμός είναι και ο πιο επικίνδυνος.


ΚΟΜ-ΜΟΥΝΙΑ , ΓΚΕΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΤΕ !!!

Anef_Oriwn είπε...

Ρε παρέα Arxiepiskope,
Μα ποτζιεί στο W.C. Blog εκατεβάσαν τα ρολά; Έχει 15 μέρες να κάμουν νέα ανάρτηση!!! Άρκεψα να ανησυχώ! Και τώρα τι θα γίνουμε χωρίς του Νταμπλουγιου-ΣιΤάδες;

arxiepiskopos είπε...

ΑΝΕΦ,πραγματικά κι εγώ ανησυχώ!Χάθηκαν ως τον ένα!Ιδίως η ΕΔΕΚ Πάφου έγινε Λούης!Αλλά τζιαι τούτους πόσα κακά να δώκουν πάνω τους!Η οικονομία βγήκε από την ύφεση,πιέσεις στη Ν.Υόρκη δεν ασκήθηκαν από το Γ.Γ του ΟΗΕ.Χτες η Μέρκελ έκαμεν το Χριστόφια φοινιτζιάν!Και το αποκορύφωμα:δεν πλάκωσε και η γρίππη Η1Ν1,ώστε να κατηγορηθεί... ο Χριστόφιας ότι φταίει!Τζιαι κάτι για επιδόματα σε αλλοδαπούς που αναπετούσαν,ανατίναξεν τους τα ο Συλιτζιώτης τζι η Σωτηρούλλα!Ε,θέλει πολλά το πλάσμα να ππέσει σε κατάθλιψη;

Ανώνυμος είπε...

Είδες πράμματα που μαθαίνεις άμα δκιεβάζεις τον Πολίτη. Ο Σενέκης εν κουμπάρος του Νικώλα λαλεί σήμερα η Κατερίνα Ζορμπά. Τούτη η κουμπαρκά μπορεί να εξηγά τζε τον έρωτα μεταξύ CW τζε Νικολάκη

Ανώνυμος είπε...

που εν να έρτει ο Σαρκοζείς στην Κύπρο εν να φέρει τζιαί την Κάρλα μαζίν του ?

Anef_Oriwn είπε...

Πέρκι τη φέρει για να της αφιερώσουμεν τζιαι «τούτης» κανένα post όπως εκάμαμεν με την Σεΐχισσα του Κατάρ [link: http://aneforiwn.blogspot.com/2010/04/272010.html

Ανώνυμος είπε...

Anef_Oriwn διάβασα το πιο πάνω post σου και το νόημα που πήρα είναι ότι εμείς οι "δυτικοί" είμαστε άτυχοι στο θέμα γάμου. μόνο μια δικαιούμαστε !!!

Διγαμία είναι όταν έχει κανείς δυο γυναίκες. Όταν έχει μία είναι μονοτονία.
Rene Coluche

Ανώνυμος είπε...

http://allikypros.files.wordpress.com/2009/12/santaclaus1957.jpg

κατάλαβες ρέε μιχάλη τώρα;