Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ ΕΞΥΜΝΕΙ ΤΟ ΝΑΖΙΣΜΟ


ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΩΝΟΙ



Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε σε Κύπρο, Ελλάδα και Πολωνία η ενέργεια φιλάθλου του ΑΠΟΕΛ να ανεβάσει στο YouTube βίντεο μέσο του οποίου υμνεί τους Ναζί και τα ΕςΕς.

Ο συγκεκριμένος οπαδός ήταν ανάμεσα σε εκείνους που μετέβησαν στην Πολωνία για τον αγώνα της ομάδας του με τη Βίσλα Κρακοβίας.
Οι διοργανωτές οργάνωσαν και επίσκεψη στο στρατόπεδο συγκέντρωσης του Άουσβιτς αλλά φαίνεται ότι ο συγκεκριμένος εξέλαβε την επίσκεψη ως τιμητική των Ναζί και των ΕςΕς αφού στο βίντεο του δεν κρύβει το θαυμασμό του για τους πιο πάνω.

Ο ναζιστής οπαδός τοποθέτησε το κασκόλ του ΑΠΟΕΛ μπροστά από τους φούρνους όπου έκαιγαν τα θύματά τους οι Ναζί αλλά και σε άλλα σημεία του στρατοπέδου συγκέντρωσης της Ναζιστικής Γερμανίας.

Το βίντεο με τίτλο “APOEL TRIP TO auschwitz” σχολιάστηκε δυσμενώς σε Ελλάδα και Πολωνία ενώ όπως αναφέρεται σε αθλητικές ιστοσελίδες, Μέσα Ενημέρωσης της Πολωνίας ζητούν πιεστικά να μάθουν πώς αντέδρασε το επίσημο ΑΠΟΕΛ που μέχρι στιγμής τηρεί σιγή.

Στην Ελλάδα τα μέσα εκφράζουν το σοκ τους από την ενέργεια του οπαδού του ΑΠΟΕΛ.

Τι έγραψαν οι ελληνικές ιστοσελίδες

Contra.gr: Οπαδός του ΑΠΟΕΛ τίμησε τους Ναζί.

Θόρυβο έχει προκαλέσει στην Κύπρο και δη στις τάξεις του ΑΠΟΕΛ η ενέργεια ενός οπαδού να τιμήσει τους Ναζί κατά τη διάρκεια του ταξιδιού στην Πολωνία για το ματς με τη Βίσλα.

Gazzetta.gr: Σοκ στην Κύπρο, τίμησαν τους Ναζί.

Σοκ στην Κύπρο από την ενέργεια οπαδών του ΑΠΟΕΛ να τιμήσουν τους Ναζί κατά την επίσκεψη τους στην Κρακοβία και το Άουσβιτς. Αυτή η μικρή μερίδα άφησε κασκόλ μπροστά από τους φούρνους που γινόντουσαν οι θηριωδίες.

Αντιδράσεις αναμένονται στην Πολωνία μετά την σοκαριστική ενέργεια μικρής μερίδας οπαδών του ΑΠΟΕΛ στο Άουσβιτς.

Sport-fm.gr: Οπαδοί του ΑΠΟΕΛ τίμησαν τους Ναζί στο Άουσβιτς!

Όχι! Η βλακεία, τελικά, δεν έχει όρια... Σίγουρα για εκείνους τους λιγοστούς οπαδούς του ΑΠΟΕΛ, που έκαναν ρεζίλι (προφανώς, δεν το καταλαβαίνουν) την ίδια τους την ομάδα.

Sport.gr: Οπαδοί του ΑΠΟΕΛ τίμησαν τους Ναζί!

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η κίνηση λίγων ευτυχώς φιλάθλων του ΑΠΟΕΛ, οι οποίοι επισκέφθηκαν το Αουσβιτς και άφησαν ένα κασκόλ της ομάδας τους ως φόρο τιμής στους Ναζί!

Sportnet.gr: AΠΟΕΛ - Απέδωσαν φόρο τιμής στους Ναζί!

Όσο ο φασισμός θα ζει και θα βασιλεύει μέσα στους σκληροπυρηνικούς οπαδούς διαφόρων ομάδων, το ποδόσφαιρο, αλλά και ο αθλητισμός γενικότερα, δεν θα βρει γιατρειά. Πρωταγωνιστές για μία ακόμα φορά ακραίων ρατσιστικών φαινομένων ήταν οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ, οι οποίοι, ως γνωστό, αποτελούν για την Κύπρο κάτι αντίστοιχο με αυτούς της Λάτσιο στην Ιταλία.

Onsports.gr: Τίμησαν τους Ναζί οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ!

Σε μία σοκαριστική κίνηση προχώρησε μικρή μερίδα οπαδών του ΑΠΟΕΛ, καθώς τίμησαν τους Ναζί!

Κατά την επίσκεψή τους οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ στην Πολωνία και την Κρακοβία για την αναμέτρηση της αγαπημένης τους ομάδας με την Βίσλα για τα πλέι-οφ του Champions League, προέβησαν σε μία κίνηση που δεν τους τιμάει ιδιαίτερα.

Sportdog.gr: Οπαδοί του ΑΠΟΕΛ τίμησαν τους Ναζί στο Άουσβιτς!

Innews.gr: Τίμησαν τους Ναζί οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ!

***

Δεν είναι η πρώτη φορά που μερίδα οπαδών του ΑΠΟΕΛ εκφράζει την αγάπη της για το ναζισμό και το φασισμό χωρίς να υπάρχει ουσιαστική αντίδραση από την επίσημη ηγεσία του Σωματείου.
 

45 σχόλια:

mattheouk είπε...

Ελπίζω να μην φτάσουμε σε καταστάσεις όπως αυτή της Νορβηγίας.

νεος είπε...

Καλά, οι καλαμαράες παίζουν τις μωρές παρθένες...;
Οι "θύρες" των ομάδων τους, από ΟΣΦΠ μέχρι ΠΑΟ (ειδικά) βρίθουν νεοναζισμού (skinheads, ultras κλπ)... επεριμέναν τα καθυστερημένα τα ελαμίτικα του ΑΠΟΕΛ για να δουν το αίσχος;

Ανώνυμος είπε...

ο Κώστας Κώστα ο επιστάτης είμαι.

Ο ακέφαλος (όχι ανεγκέφαλος) οπαδός του αποελ ήθελε να του δώσουν λίγη σημασία και να γίνει για λίγο διάσημος στο ιντερνετ.
Το κατάφερε πάρα πολύ καλά με τη συνδρομή όλων σας και τώρα το καμαρώνει ανάμεσα στα φιλαράκια του.
Και ο Νορβηγός κάπως έτσι ξεκίνησε. Από ένα κακόγουστο αστείο το οποίο πίστεψε.

Ανώνυμος είπε...

Είναι ένας δεκαοκτάχρονος ο οποίος δεν ξέρει καν το τι πιστεύουν οι σημερινοί Ε/Σ για το "ολοκαύτωμα", άρα είναι ηλίθιο να του δίνετε σημμασία.

Απλά πληροφοριακά, το "ολοκαύτωμα" αμφισβητείται έντονα πλέον από αρκετούς ιστορικούς, όπως ο David Irving, o Ernst Zundel και άλλοι.

Ενα απλό search στο διαδίκτυο μπορεί να σας διαφωτίσει.

Ανώνυμος είπε...

Άκου τα μορφωμένα παιδιά του αρχιεπισκόπου!

Ανώνυμος είπε...

1. οι τουρκοι εισεβαλαν την κυπρο
2. οι ευρωπαιοι εισεβαλαν την κυπρο
3. θα πεθανει ο κυπριακος ελληνισμος. εχει ακομα 15 χρονια. υστερα θα γινουμε πρωτη χωρα της ευρωπης που εχασε εθνικη της ταυτοτητα.

Ανώνυμος είπε...

θα τους δεξουμεν τους αλλοδαπους ποιοι ειναι αφεντες σε αυτον τον τοπο. καννεειι. φταννειιι γαμω το.

Ανώνυμος είπε...

την δευτερα ξεκινουμε παγκυπρια εκστρατεια για συλληψη αλλοδαπων. οπου βλεπετε παρανομη εργοδοτηση η ξενο μην δισταζετε. πιαστε την αστυνομια και γραφειο εργασιας. και καταγγειλετε. καταγγειλτε και τους ευρωπαιος διοτι πολλοι απο αυτους ειναι εγκληματικα στοιχεια στην χωρα τους για αυτο ερχονται εδω.

Ανώνυμος είπε...

Καταδικαστέα η πράξη του ακροδεξιού αλλά θα ήταν πιο σοβαρή η καταδίκη αν δεν ερχόταν από ένα εξίσου φασίστα που πιστεύει στο σφυροδρέπανο. Ας μην ξεχάσουμε, η πολυαγαπημένη σας Σοβιετική Ένωση ήταν αυτή που συμμάχησε με την Εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία του Χίτλερ για τον διαμελισμό της Πολωνίας κάτι που άνοιξε τις πύλες της κολάσεως του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου.

Άρα κόψε τις υποκρισίες. Δεν είμαστε τα κουτόπαιδα της ΕΔΟΝ που με τας δυσκολίας γνωρίζουν να διαβάζουν. Και αυτοί και εσείς είσαστε φασίστες.

Έλληνας είπε...

Κοιτάζοντας την πολιτική σκηνή της κύπρου κατανοούμε πόσο άξεστοι και αμόρφωτοι οι Κύπριοι. Τα 2 μεγαλύτερα κόμματά τους, ο ηγέτης ένος είναι αντιστοιχός του Χιτλερ και ο άλλος είναι του Σταλιν. Αυτό μας δείχνει πολιτικό και πολιτιστικό επίπεδο του απλού κυπρίου...

Ανώνυμος είπε...

http://ec.europa.eu/social/main.jsp?langId=el&catId=457&newsId=1063&furtherNews=yes

εμεις δινουμε αδεα σε ουλλους ουλλους. να ερθουν στον παραδεισο!!!

Ανώνυμος είπε...

http://ec.europa.eu/social/main.jsp?catId=508&langId=el

Ανώνυμος είπε...

Κύριε μιχαήλ, όλοι ξέρουν ότι είσαι άθεος και δεν ντρέπεσαι να το πεις ανοικτά. Εντάξει δεν μας πειράζει, είναι προσωπική σου άποψη και έχει ελευθερία στον τόπο μας. Όμως θέλουμε να μάθουμε γιατί ψηφίζεις στις εκκλησιαστικές εκλογές; Αφού είσαι άθεος.

Kai Na Katharisoume Tous Kakomoutsounous είπε...

Αυτό που δεν καταλαμβαίνω είναι γιατί να αναπαράγεται ανοήτως η ανοησία ενός ανόητου. Η πληθώρα των δημοσιογράφων και "δημοσιογράφων" που δεν έχουν κάτι να πούν, πολλαπλασιάζει την ανοησία.

Μιχάλης είπε...

@ Κυριάκος Ματθαίου

Δεν νομίζω να φτάσουμε σε τέτοιες καταστάσεις αν και κάποιοι θα το ήθελαν πολύ.

Μιχάλης είπε...

@ νεος

Όπως είπε και ο Ιησούς: βλέπεις το ξυλαράκι που έχει μέσα στο μάτι του ο άλλος και δεν βλέπεις το σανίδι στο δικό σου.

Όμως έτερον εκάτερον.
Σημασία έχει τι κάνει το σημερινό ΑΠΟΕΛ που τους ανέχεται πάνω στις κερκίδες του

Μιχάλης είπε...

@ Κώστας Κώστα (επιστάτης):

Μακάρι να ήταν έτσι απλά τα πράγματα.
Δυστυχώς μέσα στο ΑΠΟΕΛ υπάρχει ρεύμα νεοναζισμού και αυτό φαίνεται πάνω στην κερκίδα.
Και όπως είπα και πιο πάνω, συνένοχη είναι και η ηγεσία του ΑΠΟΕΛ που τους ανέχεται.

Ας μην προσπαθούμε να το μειώσουμε το θέμα.

Μιχάλης είπε...

@ Ανώνυμος 8/20/2011 9:46 μμ

Έχω την εντύπωση ότι εκείνο που αμφισβητείται δεν είναι το ολοκαύτωμα αλλά το μέγεθος του.

Πέραν τούτου στο ολοκαύτωμα δεν πήγαν θύματα μόνο οι Εβραίοι.

Μιχάλης είπε...

@ Ανώνυμος 8/21/2011 12:56 πμ

Το να εξισώνει κάποιος την ιδεολογία του κομμουνισμού με την ιδεολογία του ναζισμού είναι τουλάχιστον ανιστόρητο.

Όπως και όταν γράφει για τις σχέσεις Στάλιν – Χίτλερ και ξεχνά το ρόλο της Βρετανίας και άλλων ευρωπαϊκών χωρών στο θέμα της Τσεχοσλοβακίας και την Πολωνίας.

Ακόμα βεβαίως όταν ξεχνά να γράψει ποιοι τσάκισαν το ναζιστικό τέρας…

Μιχάλης είπε...

@ Έλληνας 8/21/2011 1:30 πμ

Καλά κρασιά...

Μιχάλης είπε...

Άφησα τα σχόλια για τους αλλοδαπούς για να φαίνεται ότι κάποια πράγματα δεν είναι τόσο μεμονωμένα όσο φαίνονται.

ΜΑΚΗΣ ΧΑΤΖΗΣ είπε...

Το να γενικεύεις ένα μεμονομένο περιστατικό 2-3 ατόμων, για να εξυβρίζεις την πιο μεγάλη ομάδα της Κύπρου και όλο τον κόσμο της είναι γελοίο.
Με την λογική σου όλοι οι οπαδοί της Ομόνοιας είναι υπέρμαχοι του ψευδοκράτους καθώς πιο παλιά κάποιοι ύψωσαν το πανί του ψευδοκράτους στην βόρεια!

ΜΑΚΗΣ ΧΑΤΖΗΣ είπε...

ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΓΕΝΙΚΕΥΣΕΙΣ ΕΝΑ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΑΠΟ 2-3 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΙΛΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΑΚΕΛ.
ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΛΟΓΙΚΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΥΨΩΘΗΚΕ "ΣΗΜΑΙΑ" ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΨΙΜΟ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ.
ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΚΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΛΛΑΡΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

"Δεν είναι η πρώτη φορά που μερίδα οπαδών του ΑΠΟΕΛ εκφράζει την αγάπη της για το ναζισμό και το φασισμό χωρίς να υπάρχει ουσιαστική αντίδραση από την επίσημη ηγεσία του Σωματείου."

Αναρτήθηκε από Μιχάλης στις 20:15
----------------------------------

20 Αυγούστου 2011, 18:24 EEST
του Νεκτάριου Πετεβίνου

Ερωτοκρίτου: "Ψυχοπαθής" που δεν μπορούμε να ελέγξουμε...


Την επίσημη θέση διαστόματος του προέδρου της εταιρείας, Φοίβου Ερωτοκρίτου, εξασφάλισε το sigmalive.com με αφορμή την ηλίθια ενέργεια κάποιου στο Άουσβιτς (στρατόπεδο συγκέντρωσης των Ναζί στην Πολωνία) να χρησιμοποιήσει το κασκόλ της ομάδας σε φωτογραφίες, "εξυμνώντας' τις ενέργειες των δολοφόνων των Ες Ες.

"Έχει περιπέσει στην αντίληψη μου το γεγονός αν και δεν έχω δει τις φωτογραφίες.. Ο ΑΠΟΕΛ έχει χιλιάδες οπαδούς. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μεταξύ των αρκετών αυτών χιλιάδων υπάρχουν και κάποιοι ανεγκέφαλοι, τρελλοί, ψυχοπαθείς. Δεν νομίζω ότι έχουμε ποτέ εμείς ως επίσημο ΑΠΟΕΛ, έστω και μία στο εκατομμύριο, δείξει ότι υποστηρίζουμε τέτοιες απεχθείς πράξεις. Άρα δεν έπρεπε να υπάρχει και η παραμικρή αμφιβολία ότι το καταδικάζουμε και δεν νομίζω ότι κάθε φορά που κάποιος ανεγκέφαλος, ένας τρελλός κάνει κάτι τέτοιο, να έχουμε εμείς την υποχρέωση να βγαίνουμε να καταδικάζουμε. Έπρεπε να είναι αυτονόητο, ότι τέτοιες πράξεις απ'αρχής τις καταδικάζουμε."

"Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πριν από τέτοιο κρίσιμο παιχνίδι κάποιοι θα προσπαθήσουν να εκμεταλευτούν αυτό το συμβάν. Άλλα νάστε σίγουροι ότι από την μεριά την δική μας θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να μην υπάρξει ότιδηποτε, καμία ένταση, ούτε καν να ξανααναφερθεί αυτό το γεγονός. Έιναι ένα συμβάν το οποίο έγινε από ένα τρελλό που δεν μπορούμε να ελέγξουμε. όμως δεν θα έπρεπε να υπάρχει αμφιβολία ότι τέτοιες πράξεις τις καταδικάζουμε απ'αρχής"

Σε ερώτηση μας για την ενδεχόμενη εκδρομή οπαδών της Βίσλα μέσω των κατεχομένων ο κ. Ερωτοκρίτου απάντησε:

"Κάναμε αρκετές ενέργειες. Η εκδρομή αφορά 40 άτομα. Αλλά αυτό είναι θέμα της κυβέρνησης. Εμεις σαν ΑΠΟΕΛ δεν μπορούμε να αντικαταστήσουμε τους πολιτικούς. Είναι θέμα πολιτικής της κυβέρνησης να δει πως θα το ελέγξει. Έμεις κάναμε όλες τις συστάσεις και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο..."

http://www.sigmalive.com/sports/football/cyprus/a%20league/411752

------------------------------

Xwrikos

Ανώνυμος είπε...

για σενα ο ιησους ειναι ενας φανταστικος χαρακτηρας που δημιουργηθη απο φαντασιες των παλιων. μην λερωνεις θρησκεια μας ψευδοερμηνειες σου.

Ανώνυμος είπε...

αν πιστεψουμε στις ερμηνειες σου πρεπει να δωσουμε στους τουρκους και την λαρνακα και λεμεσο διοτι ιησους ειπε οτι αν σας χαστουκισει ο εχθρος, δειξε το αλλο μαγουλο σου...

Ανώνυμος είπε...

προτεινουμε στην κυβερνηση να κανουν ελεγχο αδειας διαμονης στις διεξοδους των μεγαλων τζαμιων τις παρακευες οποτε οι μουσουλμανοι κανουν προσευχη και να πεταξουν οσους δεν εχουν βισα.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Μιχάλη,
Και βεβαίως καταδικαστέα η πράξη του ανεγκέφαλου. Θα ήσουν ακριβοδίκαιος αν επρόβαλλες όμως και τες πράξεις των άλλων ανεγκέφαλων της Ομόνοιας που σηκώνουν την σημαία του ψευδοκράτους και που καίνε την ελληνική σημαία και να επέκρινες και την Ομονοια που τους ανέχεται πάνω στις κερκίδες της.

Περαστικός

Ανώνυμος είπε...

γιατι δεν λετε την αληθεια οτι οι σιονιστες εκαψαν δικους τους ανθρωπους χρηματοδοτοντας τον χιτλερ και τους ναζι για να δημιουργησουν προσχημα για ιδρυση του ισραηλ;; αισχος, ντροπη.

theodor herzl είπε...

μπορει να μου εξηγησει κανεις ο χιτλερ που βρηκε τοσα λεφτα για να δημιουργησει μια μεγαλη πολεμικη δυναμη; ειχε παρεδωσει μια χωρα χρεοκοπημενη οποτε ηρθε στην εξουσια... τον χρηματοδοτησαν εβραιοι τραπεζιτες της αμερικης με μεγαλα δανεια. ετσι παρηγαγαν πολλα τανκς και πολλα αλλα... μας κοροιδευουν συνεχως... οι εβραιοι ειναι καταραμενοι. εσκοτωσαν τον χριστο.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ...είναι τιμή να βλέπουμε ότι ακόμα υπάρχουν υγειής Έλληνες πέρα από τους φλώρους Νεοέλληνες...Μπράβο ήρωες!!! Δόξα και Τιμή όλος ο Ελληνισμός μαζί σας... Αίμα Τιμή Χρυσή Αυγή 14/88

zakos είπε...

Φίλτατε Μιχάλη ,
Αυτούς τους προβάλεις συνεχώς .
Μόνο έμενα μου έκοψες την διαφήμιση…
(αστειο)

Μιχάλης είπε...

@ ΜΑΚΗΣ ΧΑΤΖΗΣ

Κάθε άλλο αγαπητέ μου και φαντάζομαι να μην έκανα τις αναγκαίες διευκρινήσεις τι θα έγραφες.
1. Μιλώ για τον ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ οπαδό και όχι για τους οπαδούς.
2. Σημειώνω ότι μέσα στους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ υπάρχει ρεύμα ναζιστικό. Αυτό δεν αφορά όλους του οπαδούς, νομίζω είναι ξεκάθαρο.
3. Αναφέρθηκα στη στάση του επίσημου ΑΠΟΕΛ που κάθε άλλο παρά αποθαρρύνει αυτούς τους τύπους.
Αν αυτά τα εκλαμβάνεις ως εξύβριση όλων των οπαδών και αν γενικεύεις το θέμα είναι δικό σου πρόβλημα και όχι δικό μου.

Τουλάχιστον η επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ καταδίκασε το θέμα με την σημαία του ψευδοκράτους και δεν επέτρεψε να ξαναεμφανιστεί.
Νομίζω υπάρχει μια μεγάλη διαφορά ανάμεσα στη στάση των δύο ηγεσιών.

Μιχάλης είπε...

@ Χωρικός:

Εν μέρει απάντησα πιο πάνω.
Ωραία, καταδίκασε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ.
Βαρέθηκε να βγάλει μια γραπτή ανακοίνωση όπως έκανε η ΟΜΟΝΟΙΑ;
Γιατί δεν λαμβάνουν οποιοδήποτε μέτρο για να περιορίσουν το φαινόμενο πάνω στις κερκίδες τους;

Μιχάλης είπε...

@ Ανώνυμος 8/21/2011 7:07 μμ

Όντως διυλίζεις τον κώνωπα και καταπίνεις την κάμηλο…
Όταν λέγονται σωστές κουβέντες δεν έχει σημασία αν αποδίδονται σε μυθικό ή πραγματικό πρόσωπο.

Μιχάλης είπε...

@ Ανώνυμος 8/21/2011 7:11 μμ

Οι δικές σου ερμηνείες δεν δεσμεύουν εμένα.

Μιχάλης είπε...

@ Ανώνυμος 8/22/2011 12:07 πμ

Συμφωνώ.

Μιχάλης είπε...

@ Περαστικός

Μπορούν διάφοροι φίλοι που μπαίνουν στο μπλογκ μου να σε βεβαιώσουν ότι καταδίκασα εκείνη την πράξη του ανεγκέφαλου με τη σημαία του ψευδοκράτους καθώς και εκείνων που καίνε ελληνικές σημαίες.
Όμως αυτές οι ευαισθησίες ορισμένων δεν είναι ειλικρινείς. Το τελευταίο συμβάν με την ελληνική σημαία έγινε από γνωστό άτομο στους φιλάθλους και το οποίο είναι άτομο με ειδικές ανάγκες.
Κάποιοι όμως το ανήγαγαν σε μέγα θέμα και το απέδιδαν σε όλους τους οπαδούς. Έτσι δεν είναι;

Μιχάλης είπε...

@ zakos

Τι ακριβώς εννοείς φίλτατε;

zakos είπε...

Ότι με αφαίρεσες από την λίστα των ιστολογίων σου.

Μιχάλης είπε...

Φίλε απολογούμαι.
Εσβησα κατα λάθος όλα τα ιστολογια και προσπάθησα να τα ξαναβάλω, αλλά κάποια μου ξέφυγαν.

Σπεύδω αμέσως να το βάλω...

zakos είπε...

Ευχαριστώ πάρα πολύ.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή Μιχάλη έκανες ειδική αφιέρωση για αυτά τα συμβάντα οπως αυτή εδώ;

Γιατί οι ευαισθησίες ορισμένων δεν είναι ειλικρινείς;

Περαστικός

Ανώνυμος είπε...

Άσε τις μαλακίες.Νεοπαγανισμος φασισμός φιλοσατανισμος.Αυτη είναι η πραγματική ιδεολογία της ηγεσίας σας.

Ανώνυμος είπε...

Απλά σκάσε βλαμμένο