Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΕΝΣΠΕΙΡΟΥΝ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ




Στην επικαιρότητα και πάλι το θέμα των μεταναστών.

Η Γκεμπελική μέθοδος «Πες ένα ψέμα 100 φορές και στο τέλος θα το πιστέψεις κι εσύ ο ίδιος», γίνεται επιστήμη εδώ στην Κύπρο.

Επιστρατεύονται ένα σωρό ψέματα (παλιά και νέα), δημιουργούν μια εικόνα που από τις πολλές φορές που τις λένε τις πιστεύουν τελικά και οι ίδιοι.
Έφτασαν μάλιστα μέχρι του σημείου να «επανεκδίδουν» τη γνωστή επιταγή των 7.500 ευρώ και να λένε ότι πρόκειται για άλλη επιταγή. Και αυτό το κάνουν σε μια προσπάθεια να αποδείξουν ότι οι αλλοδαποί συνεχίζουν να παίρνουν μεγάλα ποσά ως βοήθεια από το κράτος.

Οι κύριοι (και κυρίες) αυτοί/ές σκόπιμα συγχύζουν τον κόσμο σε αυτό το θέμα αφού στις δηλώσεις και στις ομιλίες τους δεν διευκρινίζουν πότε αναφέρονται σε νόμιμους ή σε παράνομους μετανάστες ή αν αναφέρονται σε κοινοτικούς.

ΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ Ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;

Θα ανέμενε κανείς ότι τουλάχιστον οι βουλευτές (που υποτίθεται είναι άμεσα ενημερωμένοι για όσα γίνονται στην κυπριακή κοινωνία) θα συμπεριφέρονταν υπεύθυνα και δεν θα πρωτοστατούσαν στην διαστρέβλωση των πραγματικοτήτων.
Και όμως, την Παρασκευή (12 Νοεμβρίου 2010) δύο βουλευτές πιάστηκαν να μη λένε την αλήθεια.
1.      Ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Ανδρέας Θεμιστοκλέους διερωτάτο στην πρωινή εκπομπή του 107,6 γιατί κανένας υπουργός της κυβέρνησης δεν βγήκε μέχρι σήμερα να δώσει στοιχεία και αριθμούς για τους μετανάστες. Να μας πει, είπε, πόσοι είναι οι νόμιμοι, πόσοι είναι οι παράνομοι!
Στην παρατήρηση του δημοσιογράφου (Μ. Καλαντζή) ότι μόλις χθες ο Υπουργός Εσωτερικών έδωσε λεπτομερή στοιχεία, όπως και η Υπουργός Εργασίας τα κατάθεσε στη Βουλή (της οποίας είναι μέλος ο κ. Θεμιστοκλέους), ο βουλευτής του ΔΗΣΥ αρκέστηκε να πει: ε, και τι είπαν;   

Είναι αδιανόητο βουλευτής να μη γνωρίζει τι συζητείται στη Βουλή, έστω και αν δεν είναι μέλος μιας επιτροπής.

2.      Ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Ζαχαρίας Κουλίας σχολιάζοντας (την ίδια μέρα από την εκπομπή του Λάζαρου Μαύρου) τα στοιχεία που έδωσε ο Ν. Συλικιώτης δήλωσε με πλήρη σοβαροφάνεια ότι δεν άκουσε τον υπουργό να απαντά τρία βασικά ερωτήματα, όπως το ότι υπάρχουν 30 με 35 παράνομοι μετανάστες, ότι πάνω από 30 εκατομμύρια τα πληρώνει ο κύπριος φορολογούμενος…
Αύριο, είπε, προφανώς οι σημερινοί αιτητές πολιτικού ασύλου θα είναι οι ψηφοφόροι του ΑΚΕΛ!!!
Για να επαναλάβει το ερώτημα αν ο κ. Συλικιώτης απάντησε έστω και ένα από αυτά τα ερωτήματα.

Προφανώς ο κ. Κουλίας δεν ήταν ενήμερος για όσα είπε ο υπουργός Εσωτερικών, διότι τα τρία ερωτήματα (τελικά δύο υπέβαλε) τα απάντησε ο υπουργός και μάλιστα με αριθμούς.
Στην 5η σελίδα των δηλώσεων του Ν. Συλικιώτη αναφέρεται ότι οι μετανάστες από τρίτες χώρες είναι σήμερα περίπου 100.000 εκ των οποίων οι 66.000 είναι νόμιμοι.
Συνεπώς, έκανε αναφορά σε 34.000 παράνομους.
Επιμελώς ο κ. Κουλίας απέφυγε να αναφερθεί στο όσα κατάθεσε ο υπουργός για την πολιτική της κυβέρνησης να αποκτήσει τον έλεγχο της κατάστασης.

ΠΟΙΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ

Την πολιτική του κράτους που διέπει τη μετανάστευση δεν την χάραξε η σημερινή κυβέρνηση.
Το 2006 το τότε Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε ότι, αντί να δημιουργηθούν χώροι υποδοχής των μεταναστών, όπου το κράτος θα ήταν υπεύθυνο για τη διαβίωση τους χωρίς να δίνει επιδόματα, θα ήταν προτιμότερο να τους δίνονται επιδόματα.

Αυτή η πρόταση πήγε στη Βουλή η οποία θέσπισε σε νόμο τη σχετική πρόταση.
Ο κ. Κουλίας δεν ήταν μεταξύ αυτών που σήκωσαν το χέρι δίνοντας θετική ψήφο στην πρόταση της κυβέρνησης;

Έχει λοιπόν και η Βουλή και ο κάθε βουλευτής που ψήφισε υπέρ της πρότασης τις δικές του ευθύνες.
Και δεν δικαιούται να έρχεται σήμερα να επικρίνει την (όποια) κυβέρνηση για κάτι που ψήφισε και ο ίδιος.
Και ασφαλώς δεν φταίει κανένας αλλοδαπός επειδή το κράτος αποφάσισε να του δίνει επιδόματα.

Γι’ αυτό καθαυτό το θέμα των επιδομάτων μπορείτε να δείτε εδώ: http://mihalismihail.blogspot.com/2010/07/blog-post.html


 Σημαντική ήταν η κατάθεση της Υπουργού Εργασίας στη Βουλή ότι από τα 219 εκ. που διατέθηκαν το 2009 για επιδόματα (που δόθηκαν σε όλους τους δικαιούχους) οι αλλοδαποί (οι νόμιμοι που δικαιούνται επιδομάτων) ήταν 15 εκ.

ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΤΟΥ ΑΓ. ΛΑΖΑΡΟΥ

Μια άλλη γκεμπελική προπαγάνδα που ξεσήκωσαν οι ρατσιστές με τη συνδρομή και βουλευτών, Μέσων Ενημέρωσης και άλλων παραγόντων είναι η ανυπόστατη φήμη ότι αλλοδαποί ζήτησαν να μην κτυπά η καμπάνα του Αγ. Λαζάρου επειδή ενοχλούνται.

Το θέμα είναι ότι για το θέμα αυτό ακούστηκαν πολλές και αντιφατικές εκδοχές αλλά αυτοί που τις λανσάρουν τις παρουσιάζουν όλες ως αληθινές (αν είναι δυνατόν!).

Ιδού οι εκδοχές που ακούστηκαν από τη ραδιοφωνική εκπομπή του ΛΟΓΟΥ «Αντιλογία:

1.      Οι αλλοδαποί είπαν στον ιερέα του ναού να μην κτυπά τις καμπάνες διότι ενοχλούνται.
2.      Να μην κτυπούν οι καμπάνες αλλά να αφαιρεθούν και τα μεγάφωνα.
3.      Εκτός από αυτά τα δύο, να απαγορευθεί και η περιφορά του Επιτάφιου το Πάσχα.
4.      Τα αιτήματα αυτά δεν ήταν προς τον ιερέα αλλά προς τον Δήμαρχο.
5.      Έστειλαν υπόμνημα στο Δήμαρχο.
6.      Πήγε αντιπροσωπεία στο Δήμαρχο ο οποίος τους εκδίωξε κακήν κακώς.

Όλες αυτές οι εκδοχές για μία υπόθεση που στο τέλος αποδεικνύεται αναληθείς και συκοφαντική.

Το ότι πρόκειται για συκοφαντίες το είπε ο ίδιος ο Δήμαρχος τόσο με δηλώσεις του στη «Γνώμη» όσο και με δηλώσεις του στον ΑΣΤΡΑ http://astra.mywebreview.com/index.php?pageaction=ast&modid=ShowAudio&audid=34

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΜΜΕ

Σημαντικό ρόλο στη διάδοση και διαιώνιση αυτών των ψευδών και σκόπιμων φημών είναι και μερίδα Μέσων Ενημέρωσης.
Δυστυχώς η εκπομπή «Αντιλογία» μετατρέπεται μέρα με τη μέρα σε εκπομπή μισαλλοδοξίας, φανατισμού και ρατσισμού με τη ενεργό συμμετοχή των δύο παρουσιαστών Π. Μυλωνά και Γ. Γεωργίου.
Και είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι οι δύο διατείνονται ότι έχουν την κάλυψη του Αρχιεπισκόπου!

Με το ψευδοκάλυμμα του πατριωτισμού οι δύο συνάδελφοι υποκινούν και εξάπτουν το ρατσισμό συνειδητά.
Υιοθετούν και αναπαραγάγουν διαδόσεις και φήμες όπως την προαναφερόμενη με τον Αγ. Λάζαρο και παραβιάζοντας την στοιχειώδη δημοσιογραφική δεοντολογία, και ενώ τους επισημάνθηκε ότι ο Δήμαρχος διαψεύδει τα όσα μεταδίδονται από την εκπομπή τους, δεν μπήκαν στον κόπο να τον πάρουν ένα τηλέφωνο, να τον βγάλουν στον αέρα και να ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Κι αυτό διότι θα τους χαλούσε το σκηνικό.

Καθημερινά τόσον οι ίδιοι όσο και ακροατές τους επικρίνουν σφοδρά τους Υπ. Εσωτερικών και Εργασίας για το θέμα των αλλοδαπών κι ενώ οι ίδιοι λένε ότι κάποτε οι δύο υπουργοί θα πρέπει να απαντήσουν στις ανησυχίες του κόσμου, ουδέποτε σήκωσαν το τηλέφωνο για να τους θέσουν τα ερωτήματα και να πάρουν απαντήσεις.

Κατά τα άλλα διερωτώνται αν έχουμε πλέον δημοκρατία σε αυτό τον τόπο. Δυστυχώς οι συμπεριφορές τους δείχνουν ότι η δημοκρατία στον τόπο μας πάσχει…   

29 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙ ΕΓΡΑΨΕΣ...

ΑΚΟΥΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΡΙΤΤΩ

Ανώνυμος είπε...

Την ΚΙΣΑ καθιστά ως πρώτη υπεύθυνη για τα επεισόδια στη Λάρνακα η έκθεση γεγονότων της Αστυνομίας, η οποία ετοιμάστηκε από τον Αστυνομικό Διευθυντή και από αστυνομικούς του αρχηγείου.
Όπως αναφέρεται στην έκθεση πρώτη υπεύθυνη είναι η ΚΙΣΑ αφού ενώ είχε προγραμματίσει την εκδήλωση της στη Λεμεσό μόλις έμαθε ότι θα πραγματοποιούνταν εκδήλωση από το κίνημα ελληνικής αντίστασης στη Λάρνακα, μετέφερε την εκδήλωσή της στην Λάρνακα. Ακολούθως, ευθύνες επιρρίπτονται και στον πρόεδρο της ΚΙΣΑ ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες που περιγράφονται στην έκθεση, προκαλούσε με τις ενέργειές του, ενώ σύμφωνα με την έκθεση η Αστυνομία είχε εισηγηθεί γραπτώς τόσο στο Δήμαρχο Λάρνακας όσο και στο αρμόδιο έπαρχο να μην επιτρέψουν την πραγματοποίηση της εκδήλωσης της ΚΙΣΑ. Τελικά όπως αναφέρεται στην έκθεση ο Δήμαρχος έδωσε άδεια για την εκδήλωση ενώ ο έπαρχος έδωσε σχετική άδεια για την τοποθέτηση των μεγαφωνικών συσκευών. Η αστυνομία είχε ενημερώσει γραπτώς το Γενικό Εισαγγελέα για τις δυο εκδηλώσεις και ζήτησε τη συμβουλή του. Σύμφωνα με την έκθεση, ο Πέτρος Κληρίδης κάλεσε την Αστυνομία να μην επέμβει αφού είναι αρμοδιότητα του Δήμου να δίνει άδειες για εκδηλώσεις. Σε ότι αφορά το ζήτημα των ρατσιστικών συνθημάτων η έκθεση αναφέρει ότι αυτά ακούστηκαν μετά την έναρξη των επεισοδίων. Η αστυνομική δύναμη που στάληκε στην περιοχή ενώ η έκθεση έχει ηδη σταλεί στο Γενικό Εισαγγελέα για το κατά πόσον θα διαταχθεί ποινική έρευνα ΑΠΟΛΟΓΕΙΘΗΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ....ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΣΕ ΒΑΡΟς ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ ΜΗΝ ΡΙΧΝΕΤΑΙ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΕΠΙΔΕΙΩΞΕΩΝ...

Άχριστος είπε...

Αγαπητέ Ανώνυμε, δεν ξέρω αν δαπάνησες λίγα λεπτά να διαβάσεις το άρθρο του ιστολόγου, αλλά νομίζω θα ήταν προτιμότερο να σχολιάσεις επί της ουσίας της ανάρτησης - αν, βεβαίως, έχεις την ικανότητα να το κάνεις με τρόπο εμπεριστατωμένο και παρουσιάζοντας στοιχεία. Με ανυπόστατες κινδυνολογίες και αναπαραγωγή υπερβολών και ψεμάτων, δεν κερδίζεις τον σεβασμό κανενός. Μάλλον το αντίθετο.

Φιλικά
Α.

Αίσωπος είπε...

μας λένε ότι κάνουν και αντικατοχικό αγώνα οι ΄διάφοροι ελληνοπατέρες ρατσιστές.

Ανώνυμος είπε...

η πατριδα μας ειναι ημικατεχομενη χιλιαδες ειναι οι εποικοι και εσεις στο ονομα του διεθνισμου φερνεται τον ρατσισμο στους κυπριους τουρκοκυπριου ελληνοκυπριους ενδιαφερεστε στα δικαιωματα περισσοτερο των ξενων παρα των κυπριων και αθελα σας παιζεται το παιχνιδι της τουρκιας μετην εισροη λαθρομεταναστων το ιδιον κανει και στον εβρον .....αλλαξεται μυαλα πρωτα η κυπρος......

Ανώνυμος είπε...

οι διάφοροι (ευρωπαΪστες) σιωπούν μπροστά στον ρατσισμό. Ξεχνούν πως υπάρχουν ευρωπαΪκές νομοθεσίες τις οποίες η Κυπριακή δημοκρατία υπόγραψε και η κυβέρνηση τις εφαρμόζει. κατηγορούν δε τη κυβέρνηση και το ΑΚΕΛ και την κυβέρνηση για ευρωσκεπτικισμόκαι αντιευρωπαΪσμό, τελικά ποιοί είναι Σταύρος.)ευρωσκεπτικιστές; (

thanatiforos είπε...

Πουθενά δεν εφαρμόστηκε πολυπολιτισμός!!!
Δέν υπήρξε πουθενά πολυφυλετισμός!!!
Οταν δύο πολιτισμοί δύο Εθνοι ή δύο φυλές αναμυγνύονται τοτε έχουμε ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΜΑΧΕΣ, ΠΟΛΕΜΟ, ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΕΙΣ και ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ!!!!
Θέλεις ΕΙΡΗΝΗ τότε πές ΟΧΙ στο έκγλημα της παγκοσμιοποίησης που διαπράττουν οι ΜΟΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ οι ΔΟΛΟΠΛΟΚΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ!!
Πές ΟΧΙ στην ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ των ΦΥΛΩΝ, ΕΘΝΩΝ, ΓΛΩΣΣΩΝ και ΠΟΛΙΤΙΣΝΩΝ που προστάζει ο ΥΠΟΧΘΟΝΙΟΣ ΕΒΡΑΙΣΜΟΣ!!!
Αυτοί που δήθεν προστατεύουν την διαφορετικότητα είναι αυτοί που την ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΝ!!!

Ανώνυμος είπε...

φιλε μου σταματατε να αλλοιωνεται την ιστορια κατα το δοκουν λεγεται οτι ο γριβας ηρθεν να κανει αντικουμουνιστικο αγωνα και δεν λεγεται οτι τον εφερε η εθναρχια με επικεφαλης τον μακαριο παλιοι γνωριμοι απο την οργανωση χ.....σας περασε απο τον νου γιατι η τουρκια προσπαθει να φερει μουσουλμανους πακιστανους κλπ στη ελευθερη κυπρο καλα ο ανεργος πολυκαρπου παιρνει μιζες εσεις γιατι ....ενοχος ειναι και για τα επεισοδια...

Ανώνυμος είπε...

φιλε μου σταματατε να αλλοιωνεται την ιστορια κατα το δοκουν λεγεται οτι ο γριβας ηρθεν να κανει αντικουμουνιστικο αγωνα και δεν λεγεται οτι τον εφερε η εθναρχια με επικεφαλης τον μακαριο παλιοι γνωριμοι απο την οργανωση χ.....σας περασε απο τον νου γιατι η τουρκια προσπαθει να φερει μουσουλμανους πακιστανους κλπ στη ελευθερη κυπρο καλα ο ανεργος πολυκαρπου παιρνει μιζες εσεις γιατι ....ενοχος ειναι και για τα επεισοδια...

arxiepiskopos είπε...

Μιχάλη αν ήσουν και συ βολευτής με πάνω από €10000 απολαβές μηνιαίως , είμαι σίγουρος ότι ούτε συ θα άκουες τι λέει ο δίπλα σου και ούτε θα ήξερες τι νομοσχέδια θα ψήφιζες η θα καταψήφιζες και θα έκανες και συ τον κινέζο. Ο μισθός , η αποζημίωση και η συνταξούλα του βουλευτή να είναι καλά.
Άμα μου πεις ένα βουλευτή η υπουργό του ΑΚΕΛ που παραδέχτηκε λάθος η παράληψη του ΑΚΕΛ η της κυβέρνησης τότε θα βρεις και την απάντηση για αυτά που λες για τους 2 βολευτές.

Οι απαιτήσεις των αλλοδαπών για τα μεγάφωνα και τις καμπάνες είναι αληθινές και γίνονται σε πολλά μέρη της Κύπρου κατά καιρούς. Επίσης είναι πολλοί και οι ελληνοκύπριοι διαμαρτύρονται και με το δίκιο τους για την ηχορύπανση που προκαλείται κυρίως από τα μεγάφωνα η ώρα 06.30 το πρωί.

Μιχάλη εσύ ως σωστός και αμερόληπτος δημοσιογράφος γιατί δεν καταδίκασες την παράνομη δίωξη του Ξενή και τη φασιστική ενέργεια του κράτους να εισβάλει στο σπίτι του 06.30 ώρα το πρωί?

arxiepiskopos είπε...

Μιχάλη,θα έχεις αντιληφθεί,βέβαια,πως ο προηγούμενος επισκέπτης σου είναι ο John Charalambous,άλλως αρχιεπίσκοπος-μαϊμού,άλλως Πατριάρχης,άλλως ntropi tou diadiktiou!

Πρώην Κομμουνιστής είπε...

Ο ηλίθιος που γράφει με το ψευδώνυμο arxiepiskopos δεν είναι άλλος που το Γιαννή το Ράφτη που την Πύλα.
Είναι τόσο βλάκας που αν βάλετε κάποιον που μιλά αγγλικά η ιταλικά να διαβάσει το nick του , θα το διαβάσει ως αρξιεπίσκοπος η αρζιεπίσκοπος. Αντί για το λατινικό χ , έπρεπε να είχε χρησιμοποιήσει το ch .

Για τις συνταγές πάντως είναι μάνα. Είναι ο ένας και μοναδικός που μαγείρεψε μαυρόπουλους οφτούς !!!!!
Είναι ο μοναδικός που πάει στο λιμενοβραχίονα του λιμανιού της Λάρνακας και στέκεται πάνω στον καράολο !!!!!
Για τους λαγούς μιλάμε άλλη φορά.

Πρώην Κομμουνιστής είπε...

ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ


* 2 καρότα κομμένα σε φέτες ψιλές
* 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
* 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
* 3 κλωναράκια σέλινο ψιλοκομμένο
* 4 ντομάτες μικρές χτυπημένες στο μπλέντερ
* 500 γρ. γίγαντες
* ½ κούπα ελαιόλαδο
* ½ ματσάκι μαιντανό
* αλάτι
* πιπέρι
* ρίγανη
* Μισή ωρίτσα προετοιμασία
* Μία ώρα
* Γίγαντες
* Καρότο
* Κρεμμύδι
* Ντομάτα

Υλικά συνταγής
Για τη συνταγή αυτή θα χρειαστούμε...
500 γρ. γίγαντες
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 καρότα κομμένα σε φέτες ψιλές
4 ντομάτες μικρές χτυπημένες στο μπλέντερ
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
½ ματσάκι μαιντανό
3 κλωναράκια σέλινο ψιλοκομμένο
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
½ κούπα ελαιόλαδο

Οι γίγαντες είναι ένα παραδοσιακό ελληνικό πιάτο.

Είναι πολύ εύκολο να τους φτιάξουμε αρκεί να θυμηθούμε μία ημέρα πριν να τα βάλουμε στο νερό για να φουσκώσουν.

Αφου λοιπόν βάλουμε τα φασόλια σε νερό από το προηγούμενο βράδυ, ακολουθούμε την παρακάτω διαδικασία.

Στραγγίζουμε από το αρχικό νερό, και τοποθετούμε τα φασόλια σε μία κατσαρόλα με αρκετό νερό για να βράσουν. Προσθέτουμε τα καρότα και το σέλινο και τα αφήνουμε να βράσουν . Όταν μαλακώσουν κατεβάζουμε την κατσαρόλα απο την φωτιά. Και στραγγίζουμε τα φασόλια.

Σε μία άλλη κατσαρόλα τσιγαρίζουμε ελαφρά το κρεμμύδι και το σκόρδο με το λάδι, και προσθέτουμε την ντομάτα , αλάτι , πιπέρι και ρίγανη.
Προσθέτουμε τα φασόλια και τελευταίο τον μαιντανό.

Στην συνέχεια, αδειάζουμε το φαγητό σε ένα πυρεξ και ψήνουμε στους 180 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 1 ώρα.

Οι γίγαντες είναι έτοιμοι.ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΝΗΣΤΕΙΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙ-ΝΤΡΟΠΩΝ(ΑΝΕΦ,ΕΤΡΩΕΝ ΤΟΥΣ Η ΡΑΣΙΗ ΤΟΥΣ,ΕΝΝΕΝ;)

Anef_Οriwn είπε...

Η Anef_Oriwn είπε...
Σκαλιώτικον καβληντήριν τζιαι λατζιηνάριν,

Τελικά εκατάφερες τα τζιαι εσυγκέντρωσες πάνω ΣΟΥ τα φώτα της προσοχής των σχολιογράφων αυτού του Blog [όπως ο κάθε κκομπλεξικός τζιαι λαφαζάνης επιδιώκει για πάρτη του]. Ο εδώ Blogοδεσπότης μάλιστα [ο Μιχάλης – εναντίον του οποίου έχεις επικεντρώσει τα τσιοφτολογικά πυρά ΣΟΥ, δηλαδίς τες αρλούμπες, ασυναρτησίες, ατεκμηρίωτες λαφαζανιές και τα πολλά κι ανέξοδα μπλα – μπλα ΣΟΥ], ΣΟΥ αφιέρωσε και [το παρόν] ειδικό post!
ΕΣΥ όμως, αντί να μπεις σ’ ένα ουσιαστικό διάλογο και να αποδείξεις αυτά που διατείνεσαι [όπως ας πούμεν τα περί λογοκλοπής – αλλά που τέτοια ικανότητα], συνεχίζεις με πείσμα γαϊδουρινό και συμπεριφορά αυτιστική κι ανοιακή, να μαλακολογείς [και μάλιστα δημοσίως] ως ένας κοινός κι αρρωστημένος μουτσιοπαίκτης [αποκαλώντας μάλιστα τους διαφωνούντες μαζί σου «μαλάκες» - προφανώς εξ ιδίων κρίνοντας τα αλλότρια] ...
Παράλληλα όμως [αν ΔΕΝ το κατάλαβες στο λεω ΕΓΩ], αναδεικνύεις τον Εαυτό ΣΟΥ, σε φωτεινό παράδειγμα πλήρωσης του ρητού “Με του φασίστες ΔΕΝ συνδιαλέγεσαι! Απλώς τους ασσιχτιρίζεις!”
Γι’ αυτό κι ΕΜΕΙΣ οι Επαγρυπνούντες της “Επαγρύπνησης” ΔΕΝ φειδόμαστε χρόνου σε αγρυπνήσεις για να παρακολουθούμε και αν μελετούμε τον φασίζονται λόγο ΣΑΣ! Και στες ιταμές, χυδαίες κι ανοίκειες επιθέσεις και προκλήσεις ΣΑΣ, ρε αγράμματο καθίκι, ν’ απαντάμε με χλεύη και απαξίωση!
Και όταν αναφέρεσαι σ’ ΕΜΕΝΑ να βουτάς πρώτα τα δάκτυλα ΣΟΥ [με τα οποία θα κτυπήσεις τ’ όνομα ΜΟΥ στο πληκτρολόγιο] σε ξύδι για σκοπούς απολύμανσης!!!
Γκέγκε, φασιστάκο;
6/26/2010 12:44 μμ

Anef_Οriwn είπε...

Η Anef_Oriwn είπε...
Σκαλιώτικον καβληντήριν τζιαι λατζιηνάριν,

Τελικά εκατάφερες τα τζιαι εσυγκέντρωσες πάνω ΣΟΥ τα φώτα της προσοχής των σχολιογράφων αυτού του Blog [όπως ο κάθε κκομπλεξικός τζιαι λαφαζάνης επιδιώκει για πάρτη του]. Ο εδώ Blogοδεσπότης μάλιστα [ο Μιχάλης – εναντίον του οποίου έχεις επικεντρώσει τα τσιοφτολογικά πυρά ΣΟΥ, δηλαδίς τες αρλούμπες, ασυναρτησίες, ατεκμηρίωτες λαφαζανιές και τα πολλά κι ανέξοδα μπλα – μπλα ΣΟΥ], ΣΟΥ αφιέρωσε και [το παρόν] ειδικό post!
ΕΣΥ όμως, αντί να μπεις σ’ ένα ουσιαστικό διάλογο και να αποδείξεις αυτά που διατείνεσαι [όπως ας πούμεν τα περί λογοκλοπής – αλλά που τέτοια ικανότητα], συνεχίζεις με πείσμα γαϊδουρινό και συμπεριφορά αυτιστική κι ανοιακή, να μαλακολογείς [και μάλιστα δημοσίως] ως ένας κοινός κι αρρωστημένος μουτσιοπαίκτης [αποκαλώντας μάλιστα τους διαφωνούντες μαζί σου «μαλάκες» - προφανώς εξ ιδίων κρίνοντας τα αλλότρια] ...
Παράλληλα όμως [αν ΔΕΝ το κατάλαβες στο λεω ΕΓΩ], αναδεικνύεις τον Εαυτό ΣΟΥ, σε φωτεινό παράδειγμα πλήρωσης του ρητού “Με του φασίστες ΔΕΝ συνδιαλέγεσαι! Απλώς τους ασσιχτιρίζεις!”
Γι’ αυτό κι ΕΜΕΙΣ οι Επαγρυπνούντες της “Επαγρύπνησης” ΔΕΝ φειδόμαστε χρόνου σε αγρυπνήσεις για να παρακολουθούμε και αν μελετούμε τον φασίζονται λόγο ΣΑΣ! Και στες ιταμές, χυδαίες κι ανοίκειες επιθέσεις και προκλήσεις ΣΑΣ, ρε αγράμματο καθίκι, ν’ απαντάμε με χλεύη και απαξίωση!
Και όταν αναφέρεσαι σ’ ΕΜΕΝΑ να βουτάς πρώτα τα δάκτυλα ΣΟΥ [με τα οποία θα κτυπήσεις τ’ όνομα ΜΟΥ στο πληκτρολόγιο] σε ξύδι για σκοπούς απολύμανσης!!!
Γκέγκε, φασιστάκο;
6/26/2010 12:44 μμ

Anef_Οriwn είπε...

Ο Γύρος Πήττα είναι GAY !!!!!

Helenίτσα Πουτανίτσα Black είπε...

Άμα είναι έτσι , τότε μόνο σουβλάκι Πήττα θα τρώω εγώ που είμαι straight !!!!

Χαμάλης είπε...

Ρε πήττα , κάνε μας μία πιπα !!!!
Σκαλιστή
Λάζαρος

arxiepiskopos είπε...

η συμεριφορά του Άνεφ Ορίων όλο και γίνεται πιο αισχρή.
Η διανοητική του κατάσταση όλο και χειροτερεύει.
Εσείς οι φίλοι του οφείλετε να τον βοηθήσετε. Πάρτε τον σε κανένα ψυχίατρο !!!

Διαβάστε τι έγραψε στο μπλοκ του ο ανισόρροπος .
"Η Anef_Oriwn είπε...
Arxiepiskopε [original],

Όπως σ’ όλα τα πωρωμένα φασιστοειδή με τα αρρωστημένα και δηλητηριασμένα μυαλά, ΔΕΝ κολλάει ΤΙΠΟΤΑ γιατί ΔΕΝ έχουν ΟΥΤΕ ΤΣΙΠΠΑ ευθιξίας [αν είχαν δεν θα ήταν φασίστες!], έτσι και το συγκεκριμένο “Χρυσαυγίτικον αφκόν” [που ΜΑΣ ανάρτησε και post της Οργάνωσης του και τού οποίου έχω διαγράψει 17(!), εμετικά, αισχρά και χυδαία σχόλια – τόσο βλαμμένος είναι!], ΔΕΝ το αγγίζει ΤΙΠΟΤΑ!!! Αρχιδο-καθίκι είναι!!! Να τον χαίρονται οι ινστρούχτορες του εκεί στον λυμματο-βόθρο του W.C. Blog!!!

18/11/10 12:58 μ.μ."

Μιχάλης είπε...

@ Ανώνυμος 11/13/2010 10:57 μμ

Σωστά αναφέρει ο σχολιαστής «Άχριστος» ότι αντί να σχολιάσεις το ζητούμενο προσπαθείς να μεταθέσεις το θέμα αλλού.
Άλλωστε εγώ σε καμιά περίπτωση δεν υποστήριξα την ΚΙΣΑ και απορώ γιατί μου λες να απολογηθώ.

Κάτι επί της ουσίας που είναι οι αναλήθειες που λένε κάποιοι έχεις να μας πεις;

Μιχάλης είπε...

Ανώνυμος 11/14/2010 10:50 πμ

Μάθε πρώτα τι είναι ο διεθνισμός και μετά προχώρα στους αφορισμούς σου.

Μιχάλης είπε...

@ Σταύρος

Έχεις δίκαιο.

Μιχάλης είπε...

@ thanatiforos

Ο γράφων δεν είναι υπέρ της παγκοσμιοποίησης.
Αλλά ξεκινώντας από αυτό δεν καταλήγω στην συνωμοσιολογία του υποχθόνιου εβραϊσμού.
Είναι εύκολο να καλύπτει κάποιος τις φοβίες του πίσω από θεωρίες συνωμοσίας.

Μιχάλης είπε...

@ Ανώνυμος 11/15/2010 6:09 μμ

Το θέμα μας δεν είναι ούτε ο Γρίβας ούτε η Χ.

Μιχάλης είπε...

@ (ψευδο)arxiepiskopos

Ωραία δικαιολογία προσπάθησες να βρεις για να δικαιολογήσεις τις ευθύνες των δύο βουλευτών. Πλην όμως δεν μπορεί να δικαιολογηθεί ούτε η άγνοια τους για τις δηλώσεις των υπουργών ούτε το ότι ο ένας έδωσε θετική ψήφο.

Οι δήθεν απαιτήσεις για τα μεγάφωνα δεν είναι αληθινές, όσο κι αν επιμένεις.
Το διέψευσε και ο δήμαρχος και ο ιερέας.
Όσον αφορά την ηχορύπανση συμφωνώ ότι γίνεται, άλλωστε υπάρχει και νομοθεσία που απαγορεύει τα μεγάφωνα. Αλλά αντιλαμβάνεσαι ότι αυτοί που λένε το συγκεκριμένο ψέμα δεν προβάλλουν την ισχύ του νόμου αλλά ότι δήθεν ενοχλούνται από τις ψαλμωδίες και την καμπάνα επειδή είναι μουσουλμάνοι.

Όσον αφορά τον Ξενή, αν η αστυνομία εισέβαλλε στις 12 το μεσημέρι δεν θα ήταν φασιστική και παράνομη η ενέργεια; (Έκανα εξαίρεση και σχολίασα αυτό το θέμα που είναι εκτός θέματος).

Μιχάλης είπε...

@ (ψευδο) Anef_Οriwη

Σου είπα ότι δεν θέλω να μεταφέρεις εδώ τις διαφορές σου με οποιονδήποτε.

Anef_Oriwn είπε...

Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Του πλασμάτου ελείψαν του τα χάπια. Αλλά εν τζιαι φταίει ο ίδιος. Το οικογενειακό του περιβάλλον θα ‘πρεπε να τον φροντίζει!

arxiepiskopos είπε...

Τώρα που είναι περίοδος νηστείας και καταναλώνονται άφθονα φασόλια πλακί,σας προτείνω μια παραλλαγή της συνταγής,που εναρμονίζεται απόλυτα με κάποιες καταστάσεις στην Κύπρο.
EΘΝΙΚΑΦΡΟΣΥΝΗ ΒΛΑΚΙ:Απαιτούνται τα εξής υλικά:1 κιλό Κουλίας μουσκεμένος,2 ρικκούδια ψιλοκομμένα,1 δέσμη συλλούριον επίσης ψιλοκομμένο,3 ντομάτες μπλε πολτοποιημένες με ρόπαλα Χρυσής Αυγής,αλατοπίπερο(το αλάτι από τη θάλασσα της Κερύνειας). ΕΚΤΕΛΕΣΗ:Βράζουμε τον Κουλία μέχρι να μαλακώσει(αν είναι δυνατόν!).Μετά τον σουρώνουμε και τον ρίχνουμε σε γάστρα σχήματος αντιαρματικής τάφρου.Ρίχνουμε και τα υπόλοιπα υλικά και τα βάζουμε σε φούρνο,κατά προτίμηση μάρκας Άουσβιτς ή Νταχάου,για μια ώρ α περίπου.Το φαγητό συνοδεύεται με αθάνατο κρασί του'21.Ως επιδόρπιο προτείνουμεμπισκότα γεμιστά Παπαδοπούλου(Νικόλα).ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!!!

Helenίτσα Πουτανίτσα Black είπε...

κατω η ΧΟΥΝΤΑ !!!!

ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!!