Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ ΚΑΤΑ Ν. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΡΙΚ

Σοβαρές καταγγελίες εναντίον του Ν. Παπαδόπουλου για το ΡΙΚ διατύπωσε σήμερα 14/1/2012 από τον ΑΣΤΡΑ η Ειρήνη Χαραλαμπίδου.


Σοβαρές ήταν επίσης και οι καταγγελίες του εκτελούντα χρέη Γραμματέα της ΣΥΔΗΚΕΚ - ΠΕΟ στο ΡΙΚ Κώστα Κώστα

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ειρήνη Χαραλαμπίδου, είσαι θεά! Επιτέλους κάποιος τα είπε έξωα από τα δόντια.

Ανώνυμος είπε...

Ειρηνηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
Που εχάθηκες.
Να μιλας πιο συνχα τζιο ο τόπος χρείαζεται σε γιατι πολλοι βολευτες θελουν να φερουν νεα ηθη στην πολιτική ζωη του τόπου

Andreas

matilta είπε...

Όταν εκβίασε την διευθύντρια της Αγγλικής Σχολής να μεν εφαρμόσει την εισήγηση της Ηλιάνας Νικολάου για 2 μουσουλμανικές αργίες, τζείνη αντί να υποκύψει, επήεν στο σχολείο τζαι είπεν τους "I have been bullied by Mr. Nikolas Papadopoulos"

Bully άλλως τραμπούκος. Τζαι με τα ριάλλια του φορολογούμενου.

Τζαι τα παραπάνω μέσα &κόμματα αντί να τον επικρίνουν & υπερασπιστούν την ακεραιότητα της επιτροπής Οικονομικών , ξανά τζαι ξανά ακολουθούν τον τζαι λάσσουν μαζί του.

Οι σύγχρονες μεθόδοι διαχείρισης του τραμπουκισμού στα σχολεία επισημαίνουν την ανάγκη να υποδεικνύετε ξεκάθαρα η αντίθεση του σχολείο & των μαθητές κάθε φορά που παρουσιάζονται τέτοιες συμπεριφορές .

"Stand up against bullying" λοιπόν τζαι μπράβο στες 3 γεναίτζιες - Βρετού Ειρήνη & Duncan που είχαν το θάρρος τζαι την αρετή να το κάμουν.

Ανώνυμος είπε...

πουκάτω που έτσι συμπεριφορές υποβόσκουν σεξουαλικά απωθημένα. Ειδικά άμαν κατευθύνουνται συστηματικά προς τα γυναικεία ή προς πατρικά αρχέτυπα.

Μιχάλη, εσύ που είσαι δημοσιογράφος τζιαι ερευνητής, πότε θα πιάσεις να διαλευκάνεις το θέμαν της κλοπής του σώματος του Παπαδόπουλλου πατρός να έβρης τον εγκέφαλον της ιστορίας; Δεν πιστεύω να τρώεις κόνναρα τζιαι να πιστεύεις τζιαι σύ πως εν ο Κίτας που το εσκέφτην!!! Πιάσε τα βίτεο της εποχής τζιαι πρόσεξε το λεξιλόγιον, το περιεχόμενον των κουβέντων, το βλέμμαν τζιαι τον τόνον της φωνής όλων των εμπλεκομένων τζιαι με μιαν μίνιμουμ γνώσην Freud θα σε οδηγήσει ίσως σε έρευνες υποθέσεων ασύλληπτων για το μυαλόν του κανονικού αθρώπου, κανονικότατες όμως για έναν σχιζοφρενή. Κάποιος σχιζοφρενής είναι πίσω που την υπόθεσην είτε ο Κίτας είναι, είτε άλλος, τζιαι όποιος τζιαι να είναι, η κοινή γνώμη πρέπει να ξέρει για τα τραύματα που υπέστησαν αθρώποι που παίζουν ρόλον στην πολιτικήν της ζωήν.

Χαμάλης είπε...

Μπράβο ρε ανώνυμε! Έφκαλεν η γλώσσα μου μαλιά να φωνάζω ότι πίσω που τον Κίταν ήταν ο . . . . . ο αίρων την αμαρτίαν του κόσμου.

Ανώνυμος είπε...

η κυρια χαραλαμπιδου που αιτηθηκε αδεια πεντε χρονων απο το ρικ ανευ απολαβων!δηλαδη θελει να παρει συνταξη σε πεντε χρονια που θα φκει που βουλευτινα γιατι ξερει οτι δεν εφκηκε με την αξια της και θελει να παιρνει και αλλο μισθο σαν υπαλληλος του ρικ!και οπως φαινεται ο νικολας τα εμαθε και ετσι η η κυρια αυτη που γλειφε ολα τα κομματα που γυρω αποφασισε να αντεπιτεθει με αλλα μεσα και για αλλα θεματα!κοκκινε ιαβερη αληθεια γιατι δεν θετεις θεμα χριστοφκια στο σταλινικο κομμα αφου ο χριστοφκιας σου εβαλε την εοκα β στο προεδρικο?

Aisopos είπε...

Όπως πιθανόν ξανά έγραψα για μένα δεν θα ήταν έκπληξη αν πίσω από την κλοπή του Τάσου αποδεικνυόταν πως ήταν ο Νικόλας. Η εξουσιομανία μπορεί να κάνει τα πάντα.
Ο Νικόλας θέλει να λέει τα δικά του και να μην απαντά σ’ αυτά που τον ρωτούν, γι’ αυτό και αποφεύγει να βγει στον ΑΣΤΡΑ. Προσπαθεί να τρομοκρατήσει τους δημοσιογράφους κυρίως του ΡΙΚ διότι πρέπει να προλειάνει το έδαφος για να μη τον δυσκολεύουν στην προεκλογική περίοδο, εξ άλλου πιστεύει ότι μας εξουσιάζει όλους, νομίζει πως με τα ριάλια μπορεί να κάμνει ότι θέλει.

aisopos είπε...

Αυτοι που αλληλοκουπανιούνται στα γήπεδα ανεφ λόγου και αιτίας, ασ πας να δώκουν έναν καλό ταπάνιν του Νικόλα θα ήταν δίκαιολογημένοι και καλά θα έκαναν.

Νονός του Δήμαρχου Λευκωσίας είπε...

Μην μιλάς πολλά "παρα"λαμπίδου.Στέλνω τα τάνκς τώρα.
Αναρχικοί! θα σιωπήσετε!

Νονός του Δημάρχου Λευκωσίας είπε...

http://www.philenews.com/el-gr/New-Homepage-With-Slider/4995/92155/tilefonima-gia-vomva-sto-rik--diakopike-to-programma

ps: ρε δεν έβαλα εγώ βόμβα. δεν έχω εμπλοκή στην υπόθεση.

Νονός του Δημάρχου Λευκωσίας είπε...

Ίσως οι Τούρκοι (ΜΙΤ) το έκαναν για να σεβαστούμε το νεκρό σώμα του Ντενκτάς με το ζόρι για καμία ώρα. Αυτή είναι δική μου θεωρία.
Ίσως κάποιος εργαζόμενος του ΡΙΚ θέλησε να πάρει εκδίκηση από ίδρυμα για προσωπικούς λόγους.
Η Αστυνομία τέλος παντών θα λύσει την υπόθεσην.

Ανώνυμος είπε...

ενδεχομένως το έκανε νικολάκης.

Διευθυντής Coca Cola Ρουμανίας είπε...

Μην γράφετε επίμονα κακά πράγματα για τον Νικολάκη. Έπειτα μπορείτε να πάθετε:

* χάσιμο δουλειάς
* μαχαιρώματα από άγνωστους
* μαγικό θανατηφόρο δυστύχημα
* ρεζίλεμα
* φάγωμα ξύλου
* κτλ.

Γράψτε λίγο καλό. Δεν προσέφερε ο Νικολάκης κάτι καλό σε αυτή τη κοινωνία;

Μέχρι να ψηθούν τα παιδάκια σιωπήστε, αγνοήστε τα λάθη τους.

Πχ. εγώ θα σιωπήσω.

Ανώνυμος είπε...

Η Πραξούλλα σύντομα θα τρελαθεί και θα αποσυρθεί.
Ρε Πραξούλλα εσύ ποια είσαι; Είσαι ένα αρνί στο τραπέζι λύκων. Θα σε φάνε. Η Κύπρος δεν είναι μια καλή χώρα για έγχρωμες αντιμιλιταρίστριες γυναίκες. Δοκίμασε την τύχη σου κάπου κοντά στις Βρυξέλλες.
Εσύ να πεις στον Κούλλη "τώρα θα βγάλω τα S-300 μου, θα τα στείλω στον κ**ο σου" τότε θα σε σεβαστούν.