Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Η ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ


Καθήκον ενός δημοσιογράφου είναι να ελέγχει τις πληροφορίες του προτού τις μεταδώσει ή τις επικαλεστεί. Και κυρίως πληροφορίες που μπορεί να προκαλέσουν μίσος και εμπάθεια, να πλήξουν ανεπανόρθωτα ανθρώπους και να σπιλώσουν ονόματα.

Αναφέρομαι στην εκπομπή «Αντιλογία» του ΛΟΓΟΥ όπου την περασμένη Παρασκευή οι παρουσιαστές της εκπομπής Παύλος Μυλωνάς και Γιώργος Γεωργίου άφησαν να περάσει στον αέρα ότι η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου είχε προβεί σε δηλώσεις εναντίον των Ε/κυπρίων.

Υιοθέτησαν χωρίς να ελέγξουν και να διασταυρώσουν την πληροφορία ότι η Ρ. Δούρου είχε δηλώσει σε τουρκική εφημερίδα ότι όσοι Ε/κύπριοι δεν δέχονται την ύπαρξη του λεγόμενου κράτους των κατεχομένων, είναι εθνικιστές!
Αν δεν απατώμαι ο ένας εκ των δύο είχε πει ότι άκουσε την κ. Δούρου να το λέει, ή ότι είχε ακούσει ότι είπε κάτι τέτοιο.

Αποτέλεσμα τούτου ήταν να βγαίνουν ακροατές στον αέρα και να δικάζουν και να καταδικάζουν την Ρ. Δούρου για μια δήλωση που δεν ήταν σίγουροι αν την είχε κάνει.
Πέραν τούτου κάποιοι καταφέρονταν και εναντίον του άντρα της ο οποίος δήθεν προέβη σε παρόμοιες (και χειρότερες) δηλώσεις και ότι ούτε λίγο ούτε πολύ είναι ένας παλιοχαρακτήρας.

Κάναμε το αυτονόητο, αυτό που θα έπρεπε να κάνουν οι δύο δημοσιογράφοι και όπως απαιτεί η δημοσιογραφική δεοντολογία.
Πήραμε τηλέφωνο την κα Δούρου και της θέσαμε υπόψη τι λέχθηκε στη συγκεκριμένη εκπομπή.

Όχι μόνο διέψευσε τα όσα ακούστηκαν αλλά αποκάλυψε ότι δεν έχει άντρα αφού δεν είναι καν παντρεμένη!

Ιδού και το σχετικό ηχητικό.


***
 Δεν μπορεί κάποιος ο οποίος άκουσε τη συγκεκριμένη εκπομπή τόσο της Πέμπτης – που έγινε το επεισόδιο, όσο και της Παρασκευής, να μην στιγματίσει τον έμμεσο τρόπο δικαιολόγησης της πράξης του Ηλ. Κασιδιάρη με διάφορους τρόπους.

Έφτασαν στο σημείο να διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα με τον Παύλο Μυλωνά να λέει μεν ότι είναι καταδικαστέο το γεγονός και από την άλλη ότι το επεισόδιο το ξεκίνησε η Λιάνα Κανέλλη, διότι αυτή επιτέθηκε πρώτη στον Κασιδιάρη.
Μάλιστα αρχικά έλεγε ότι η Κανέλλη κλώτσησε τον Κασιδιάρη και αυτός στη συνέχεια αμύνθηκε!
Ότι δηλαδή είπαν αργότερα η Χρυσή Αυγή, το ΕΛΑΜ και το Κ.Ε.Α!
Πρόλαβε ακόμα και τις ανακοινώσεις των προαναφερομένων!

Άλλωστε πώς μπορεί κάποιος να εκλάβει την αναφορά τους ότι η Δούρου είχε… «υφάκι» και ότι έπαιζε θέατρο, έσχιζε τα ιμάτια της όπως τους φαρισαίους και τους υποκριτές!

Τόσο είναι το μίσος και η εμπάθεια κάποιων που δεν μπορούν να την κρύψουν;
Γνωρίζουμε ότι μέσα από μια στρεβλωμένη αντίληψη που έχουν, θεωρούν τον ΣΥΡΙΖΑ ως την πηγή των κακών για την Ελλάδα. Είναι δικαίωμα τους.
Εκείνο που δεν έχουν δικαίωμα είναι στο όνομα μιας ψευδοαντικειμενικότητας να ισοπεδώνουν τα πάντα και στο τέλος να δικαιολογούν κάθε φασιστική ενέργεια που εκδηλώνεται στην Κύπρο και στην Ελλάδα.

Ζητούμε όμως αντικειμενικότητα από τον σταθμό της Εκκλησίας, ο προκαθήμενος της οποίας χαρακτήρισε τους ΕΛΑΜίτες καλά και μορφωμένα παιδιά;

36 σχόλια:

νεος είπε...

Θεωρείτε ότι ο Χίτλερ ήταν παρεξηγημένη προσωπικότητα που ο χρόνος θα δικαιώσει;

Ν.Μ: Όχι, εμείς δεν θα κάνουμε αυτά που έκανε το ΚΚΕ και το σταλινικό ΑΚΕΛ.

http://www.sigmalive.com/news/greece/496885

Το σίγμα να κόψει πίσω;

Προβολή της χρυσής αυγής τζιαι άγιος ο θεός.

buhda είπε...

Μορφωμένα γκεμπελάκια είναι, επιπλέον γλύφουν το χέρι αυτού που τους πληρώνει. Στα ψέματα θα κολλήσουν τα χαϊβάνια;
Πρέπει όμως ο συρφετός της πολιτικής κακογουστιάς ότι η δημοκρατία έχει όρια, η ανοχή των ανθρώπων του μόχθου έχει όρια. Καλό θα ήταν να μην θεωρούν την ανοχή ως αδυναμία, καλό θα ήταν τέλος να μην ξεπερνούν τα όρια.

Δούρειος ίππος είπε...

ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ
Άγγελος Κυρίου η η Θεά Αφροδίτη?
Μην τολμήσει κανείς να την αγγίξει!!!
Ωμέγας είσαι κύριε και θαυμαστή η Δούρου σου!

ματιλτα είπε...

Δεν είναι η πρώτη φορά που λαλούν ψέματα .... ή που ταυτίζονται με αντιδημοκρατικές & τραμπούκικες συμπεριφορές.

Σωκράτης είπε...

Μιχάλη μου στέλνεις το τηλέφωνο και το μέιλ της Ρένας Δούρου σε παρακαλώ!

Ανώνυμος είπε...

Λόγος και άστρα στην ίδια παράταξη βρίσκεστε.

Στην παράταξη της εντεταλμένης και μισθωμένης προπαγάνδας, οι μεν της αρχιεπισκοπικής χριστιανο-ακροδεξιάς και οι δε της ακελικοσταλινικής με μανία καταδίωξης ηγεσίας σας.

Ανώνυμος είπε...

Πε Μιχαήλ, στελέχη του Συριζα είναι υποστηρικτές της τρομοκρατίας και του αντάρτικου πόλης.....ταυτίζεσαι με αυτούς;;;;;;;;;;; Απάντησε μας!!!!!!!!

Μιχάλης είπε...

Τελευταίε ανώνυμε, δεν ταυτίζομαι με τον ΣΥΡΙΖΑ ούτε με όσα ορθά ή λανθασμένα του αποδίδουν.

Η ουσία είναι άλλη.
Ότι συκοφαντήθηκε και κατηγορήθηκε άδικα ένας άνθρωπος.
Ταυτίζεσαι με τέτοιες μεθόδους;
Ταυτίζεσαι με φασιστικές συμπεριφορές τύπου Κασιδιάρη και Χρυσής Αυγής;

Μιχάλης είπε...

@ Ανώνυμος 6/09/2012 7:35 μμ

Η αυθαιρεσία πάει σύννεφο.

Είναι ένα θέμα να έχεις θέσεις και να τις προβάλλεις και να τις υπερασπίζεσαι και άλλο να συκοφαντείς ανοικτά.

Και θα πρέπει να αντιλαμβάνεσαι πότε το ένα είναι άποψη και το άλλο προπαγάνδα.

Γι’ αυτό άσε τις ισοπεδωτικές αναφορές.

nomadicuniversality είπε...

Κανένα στέλεχος του Συριζα δεν είναι υποστηρικτής της τρομοκρατίας και του αντάρτικου πόλης.
Όποιος ισχυρίζεται το αντίθετο, φέρει το βάρος της απόδειξης του ισχυρισμού του, δηλαδή οφείλει να συγκεκριμενοποιήσει ποια στελέχη, πότε και κατά ποιο τρόπο παρείχαν αυτή την υποστήριξη.

ζητω ο λαικος φασισμος-ολοι στα οπλα-τσακιζουμε πολιτικουςκαι κεφαλαιο είπε...

και φυσικα εσυ τουρκοφιλε κοκκινε ιαβερη μας λες οτι πρεπει αν πιστεψουμε μια βουλευτινα ενος ανθελληνικου και φιλοτουρκικου κομματος που σχεδιαζει να καταργησει τα συνορα,να στερησει την ελλαδα απο το στρατο της και να δωσει νομιμοποιηση σε εκατομυρια λαθροφονιαδες.ακριβως οσα πρεσβευεις εσυ και το πλουτοκρατικο σας σταλινικο κομμα.ο λαος ξυπνησε κοκκινε ιαβερη.αραιωσαν πολυ οι ταξεις του ακελ ελεω ανεργιας και φτωχειας και αρχισαν τα εγκαινια απο τον παραιτηθεισα καταστροφκια.αρχισατε να κυνηγατε απογοητευμενους ψηφοφορους και να διοργανωνετε σεμιναρια σε κοινοτητες με τιτλο η καπιταλιστικη κριση και η κυπρος.ασε την προπαγανδα κοκκινε ιαβερη και πες μας πως το κομμα σχεδιαζει να αυξησει και αλλο την ανεργια,την εργοδοτηση κουβαλητων νομιμα και παρανομα,πως θα καλυψετε τους φοροφυγαδες οπως τον σταυρακη,πως θα διωξετε ολες τις επενδυσεις και πως θα ωθησετε την νεολαια προς το ελαμ το οποιο σεις ιδρυσατε και στελεχωσατε καταλληλως

Ανώνυμος είπε...

Επειδή πολλά λέχθηκαν, επανέρχομαι για να πω ότι:

α)δεν ταυτίζομαι με τη χρυσή αυγή και τις βιοπραγίες φυσικά και δη κατά γυναικών
β)είναι γνωστό ότι μέλη του Συριζα στη δίκη της 17Ν(μου διαφεύγουν τώρα τα ονόματα) κατέθεσαν σαν μάρτυρες υπεράσπισης του Γιωτόπουλου.....άρα είτε θα έχουμε καθολική καταδίκη της βίας είτε υποκρινόμαστε....

Σολιάτης είπε...

Ας μιλήσουμε καθαρά, οι δύο που παρουσιάζουν την εκπομπή αντιλογία είναι φασίστες και δεν μπορώ να τους πω διαφορετικά, αφού εκφράζουν και υποστηρίζουν φασιστικές απόψεις και πράξεις. Υποστηρίζουν και στηρίζουν την ξενοφοβία, τον εθνικισμό και τη μισαλοδοξία. Στις εκπομπές τους πολύ συχνά λέγονται ψέματα συνειδητά και όχι από λάθος. Έχω την άποψη ότι η δημοκρατία πρέπει να προστατεύεται και να λειτουργεί μέσα σε όρια. Δεν είναι σωστό στη δημοκρατία να λειτουργούν κόμματα και οργανώσεις που έχουν στόχο και σκοπό τους την κατάργηση της δημοκρατίας. Τα διάφορα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα καθώς και κόμματα όπως ο (ΔΗ)ΣΥ που είτε με την ανοχή είτε με συνεργασία, (π.χ. εκλογές φοιτητικές πνπστμ. Λευκωσίας) είτε με υποστήριξη και προβολή απόψεων και πράξεων, συμβάλουν στην άνοδο του φασισμού.Το ίδιο συμβάλει και η μη τιμωρία παράνωμων και αντιδημοκρατικών πράξεων (π.χ. πραξηκόπιμα) και αντι τιμωρίας η ανάδειξη σε κομματικά αξιώματα, πολιτειακές θέσεις και αξιώματα και απόδωση τιμών σ' αυτούς που ευθύνονται για την κατάλυση της δημοκρατίας με τεράστιες τραγικές συνέπειες.

Ανώνυμος είπε...

Πως είναι δυνατόν ένας σταθμός που φτιάχτηκε για να περνά την επίσημη προπαγάνδα ενός κόμματος και να βγάζει τα "άπλυτα" των εχθρών του στη φόρα, να έχει απλώς άποψη και να την υπερασπίζεται;

Η "άποψη" όταν περνά μέσα από κομματικό ή άλλο φακό και εξυπηρετεί την επίσημη γραμμή και τα συμφέροντα του κόμματος, παύει να είναι άποψη και γίνεται εντεταλμένη προπαγάνδα.

Φθάσαμε στο σημείο να αμφισβητούμε και αυτονόητα πλέον.

nomadicuniversality είπε...

Τα σχόλια που δημοσιεύονται εδώ επιβεβαιώνουν την ... χμμ ... χαλαρή σχέση της ελληνικής και ελληνοκυπριακής ακροδεξιάς με τη δημοσιογραφική δεοντολογία και την αλήθεια.
Στη δίκη της 17Ν, πράγματι είχαν καταθέσει πέντε στελέχη του σημερινού ΣΥΡΙΖΑ ως μάρτυρες ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ.
Πιστεύω να αντιλαμβάνεστε ότι ο μάρτυρας υπεράσπισης είναι ένα αναγκαίο στοιχείο του κράτους δικαίου και ότι, χωρίς αυτό, η δίκη δεν είναι δίκαιη. Επίσης, και το κυριότερο, ότι όταν κάποιος καταθέτει ως μάρτυρας υπεράσπισης, αυτό ΔΕΝ τον κάνει (απαραίτητα) «υποστηρικτή της τρομοκρατίας και του αντάρτικου πόλης» από πολιτική άποψη. Αν ήταν έτσι, τότε δεν θα πήγαινε κανείς μάρτυρας υπεράσπισης σε καμία δίκη, διότι αν κάποιος πήγαινε μάρτυρας σε δίκη για ανθρωποκτονία θα θεωρούνταν υποστηρικτής των ανθρωποκτονιών, αν πήγαινε σε δίκη για πλαστογραφία θα θεωρούνταν υποστηρικτής των πλαστογραφιών κ.ο.κ.
Αυτά ως προς το ζήτημα αρχής. Ας δούμε όμως και το συγκεκριμένο περιστατικό.
Από αυτούς τους πέντε, οι δύο κατέθεσαν ως μάρτυρες του Γιάννη Σερίφη. Ο Γιάννης Σερίφης ΔΕΝ ήταν μέλος της 17Ν. Αυτό ισχυρίστηκε ο ίδιος στη δίκη, και αυτό δέχθηκε το δικαστήριο τόσο στον πρώτο όσο και στον δεύτερο βαθμό, και τον ΑΘΩΩΣΕ. Η ανάμιξή του με τη δίκη ήταν μία ακόμα –πολλοστή- σκευωρία εναντίον του εκ μέρους των διωκτικών μηχανισμών, οι οποίοι από τη δεκαετία του 70 μόλις προκύψει κάποια υπόθεση ένοπλης επίθεσης ή κάποια δίκη σπεύδουν να τη συνδέσουν με το Σερίφη, χωρίς όμως ΠΟΤΕ, ούτε μία φορά, να έχει καταδικαστεί.
Ένας κατέθεσε για τον Γιωτόπουλο. Ο Γιωτόπουλος επίσης αρνήθηκε ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με τη 17Ν. Το δικαστήριο δεν δέχθηκε τον ισχυρισμό του και τον καταδίκασε, όχι όμως για συγκεκριμένες πράξεις, αλλά έτσι γενικά ως «εγκέφαλο» και ηθικό αυτουργό.
Και οι άλλοι δύο κατέθεσαν για τον Ηρακλή Κωστάρη. ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ δεν είπε ότι ο Κωστάρης πήρε μέρος σε επιθέσεις και καλώς έκανε. Είπαν ότι γνώριζαν τον κατηγορούμενο από τη συμμετοχή του στο αριστερό κίνημα και είχαν θετική γνώμη γι’ αυτόν (στις δίκες αυτά μετράνε για να αναγνωριστεί το ελαφρυντικό του «πρότερου έντιμου βίου» και των «μη ταπεινών κινήτρων»).
Άρα, ΔΕΝ επιβεβαιώνεται η αλήθεια του ισχυρισμού ότι «στελέχη του Συριζα είναι υποστηρικτές της τρομοκρατίας και του αντάρτικου πόλης».

Ναίος Σωληάτις είπε...

Σολιάτη, λάμνε μάνα μου να παίξεις με τες συκλούες υζιε τα φκιαρούκια σου σε καμιά παραλία τζιαί άφησ΄μας ήσυχους.

Όποιος έχει αντίθετη άποψη είτε τεκμηριωμένη είτε όχι, αμέσως αρχίζουν οι αφορισμοί τύπου φασίστας, ρατσιστής, εθνικιστής, ξενοφοβικός κτλ.
Φυσικά όλοι οι πιο πάνω χαρακτηρισμοί ταιριάζουν απόλυτα σε σταλινικά κόμματα η καθεστώτα καθώς και στους θιασώτες των.

Πόση Δημοκρατία υπάρχει στη Β. Κορέα και την Κούβα? Πόση Δημοκρατία υπήρχε στα πρώην κομμουνιστικά κράτη?
Πόσο δημοκρατικές είναι οι θεωρίες των Μαρξ και Λένιν τις οποίες ενστερνίζεστε, από τη στιγμή που απαγορεύουν το θρήσκευμα και πάνω από όλα απαγορεύουν τον πολυκομματισμό κατά συνέπεια και την ίδια τη δημοκρατία?


Και τέλος ρε αγράμματε, άξεστε, ττόπουζε, χώρκατε, ποϊνά τράβα να γραφτείς σε κανένα σχολείο να μάθεις γράμματα για να μπορείς να γράφεις σωστά και να μπορείς να διαβάζεις και να κατανοείς αυτά που διαβάζεις, ούτως ώστε να μπορείς να έχεις και άποψη.

(π.χ. πραξηκόπιμα) πραξικόπημα
Μισαλοδοξία μισαλλοδοξία
Παράνωμων παράνομων
Απόδωση απόδοση


Φήλε Σωληάτι δεν ήνε απώ εμπάθια που σου έγραπσα τα πιω πάνο, αλλά γυατή θαίλο το καλώ σου!

Ανώνυμος είπε...

Μιχαλη τελικα εσυ συμφωνεις με το τελευταιο σχολιο της Κανελλη στο προγραμμα της Ελιτας; Οσο αφορα τη θρησκεια μας;

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Μιχάλη,
Καταδικάζω απερίφραστα το επεισόδιο και την συμπεριφορά του Χρυσαυγίτη. Οχι μόνο αυτό. Δεν τούς πάω καθόλου γιατί οπως πολύ σωστά εχεις γράψει σε προηγούμενή σου ανάρτηση είναι νεοναζί.

Μπορείς σε παρακαλώ ομως να μου πείς αν εσύ καταδικάζεις τις πράξεις βίας κατά της ΧΑ πχ τον ξυλοδαρμό βουλευτή τους;

Και αν τις καταδικάζεις γιατί δεν γράφεις γι'αυτές;

Περαστικός

Μιχάλης Μιχαήλ Κόκκινος Ιαβέρης είπε...

Ρε περαστικέ, αφού είσαι περαστικός από δω μέσα γιατί να ασχοληθεί μαζί σου ο Μιχάλης και να σου απαντήσει.
Ο Μιχάλης μόνο σε ΕΝΔΗΜΙΚΑ ΖΩΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ απαντά.
Όταν η βία και οι προπηλακισμοί προέρχονται εξ αριστερών, δεν είναι ποτέ καταδικαστέοι!! Γκε γκε περαστικούλη?

ΣΟΛΙΑΤΗΣ είπε...

(Νέος Σολιάτης),
Κανονικά δεν πρέπει να ασχολούμαστε με τέτοιου είδους ζώα, αλλά θα σου πω θκυό λόγια πέρκι καταλάβεις. Το ξέρω πως κάνω λάθη ορθογραφικά και στην προκειμένη περίπτωση έγραφα βιαστικά διότι έπρεπε να πάω κάπου, βλέπεις ασχολούμαι με τα κοινά και δεν με ενδιαφέρει μόνο ο εαυτός μου. Δεν είμαι υποστηριχτής κανενός είδους δικτατορικού, ολοκληρωτικού, καταπιεστικού κ.λπ. καθεστώτος όπως και αν θέλει να ονομάζεται. Η Μαρξιστική-Λενινιστική φιλοσοφία δεν είναι ευαγγέλιο, είναι μέθοδος σκέψης που στηρίζεται στην υλιστική φιλοσοφία που έχει τις ρίζες της στην αρχαία Ελλάδα. Αν δεν σου κάνει κόπο μελέτησε λίγο και πες μας που υπάρχουν σ’ αυτή τη φιλοσοφία οι απαγορεύσεις που αναφέρεις.

buhda είπε...

Ναίος και τα λοιπά.
ποιος αδαής ισχυρίζεται ότι ο Λένιν και τα λοιπά και τα λοιπά τον πολυκομματισμό και συνεπώς την δημοκρατία; Η πρώτη κυβέρνηση ήταν πολυκομματική. Εκτός αν η περί την δημοκρατία αντίληψη σου εξαντλείται στο γεγονός της μη συμμετοχής αστικών κομμάτων οπότε τι να σου πω....Είναι τέλος δημοκρατία η κάθε τέσσερα ή πέντε χρόνια εκλογή των δυναστών και εκμεταλλευτών του ανθρώπινου μόχθου, και των πληρωμένων λακέδων και κονδυλοφόρων που συναποτελούν αυτό τον σιχαμερό συρφετό; Μπορεί για σένα να είναι δημοκρατία όταν οι άνεργοι και αυτοί που δεν έχουν που την κεφαλή κλίναι, αντιμετωπίζονται με την κρατική βία που συνεπικουρείται από τα διάφορα φασιστοειδή ναζιιστάκια, για μας όμως δεν είναι. Εμείς είμαστε θιασώτες της άμεσης δημοκρατίας,αν μπορείς να την δια νοηθείς σε όλη της την έκταση.

Ανώνυμος είπε...

Ο Παυλος Μυλωνας εν καλο παιδακι..πολλα καλο μαλιστα..

Το 2008 επροσπαθουσε ο Αρχιεπισκοπος να τον βαλει στο Μεγκα, ισως για να καμνει τουτο που καμνει τωρα...

Τοτε το Μεγκα δεν ειχε τες παραγωγες που ειχε σημερα και βασιζοταν στις επιτυχημενες Ελληνικες σειρες ενω το δελτιο ειδησεων του ειχε πεσει στην τεταρτη θεση κατω απο ΑΝΤ1, Σιγμα και ΡΙΚ..

Τοτε 3 δημοσιογραφοι εκαμαν του χαλαστρα με την βοηθεια του Μεγκα Ελλαδος επειδη αν ερχοταν ο Μυλωνας θα επρεπε να φυγει ενας απο αυτους αφου δεν θα ηταν καθολου χρησιμος λογω του οτι δεν υπηρχαν εκπομπες τοτε και ουτε ηταν διαθετειμενοι να καμουν εκπομπες.

Τελικα εκαταφερε και εμπηξε τον και απ οτι φαινεται καμνει καλα την δουλεια του το καλο το παιδακι...

Παντως εν χρυσο παιδακι α...Σοβαρα απο τα καλυτερα παιδια που κυκλοφορουν στην δημοσιογραφια..

arxiepiskopos είπε...

Ρε χαντακωμένε, ο Παύλος Μυλωνάς είναι ένα κωλοπαιδάκι και όχι καλό παιδάκι. Έπαιξεν πουρού του Μ. Μιχαήλ και του Π. Πασιά της Γνώμης!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η Μιχάλης είπε...
Τελευταίε ανώνυμε, δεν ταυτίζομαι με τον ΣΥΡΙΖΑ ούτε με όσα ορθά ή λανθασμένα του αποδίδουν.

ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΙ

ΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΟ ΑΚΕΛ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΟΠΟΤΑΝ ΜΙΛΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΚΕΛ ΓΝΩΜΗ. ΓΕΝΙΚΑ ΤΑΥΤΙΖΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ

Disdaimona είπε...

ένα εξαιρετικο άρθρο Μιχάλη από τον Ριζοσπαστη, για το αρχειο σου στη μελετη για τον φασισμο.

http://www2.rizospastis.gr/wwwengine/story.do?id=6892929&publDate=10/6/2012

Ανώνυμος είπε...

μια κυράτσα μην δίνετε σημασία σε αυτή.

als είπε...

Αυτό που κάμει ο καισερίδης, το έκαμαν πολύ κάποιοι άλλοι από άλλες παράταξεις και κανένας δεν μίλησε για πειθαρχημένη δημοκρατία.

Ανώνυμος είπε...

Οποία έκπληξις!!!! Η εισαγγελέας Ράικου διερευνά την προτροπή του στελέχους του Συριζα Αμυρά σε τρομοκρατικές πράξεις........

Κασιμπόα είπε...

Ρε Μιχαλιό, τώρα διάβασα ολόκληρη την ανάρτηση σου. Σε παρακαλώ θερμά, μπορείς να μου προξενήσεις τη ΘΕΑ Ρένα Δούρου? Έχω τρελαθεί μαζί της. Τη θέλω! Εδώ και τώρα. Για πάρτη της θα γίνω Ράμπο, Κασιδιάρης, Ρόκκυ 2000 και κομάντο!!!

επανασταση τωρα-θανατος στους πολιτικους είπε...

συντομα το ακελ χανει την προεδρια.τοτε θα απαιτησουμε σαν λαος να πανε φυλακη ο αντρος και ο δημητρης για τα ρουσφετια τους και την εσχατη προδοσια που διεπραξαν εις βαρος του λαου μας απαγορευοντας τις διαδηλωσεις στις ξενες πρεσβειες!!!

pluton είπε...

Σίγουρα αυτό που γίνηκε (επίθεση Κασιδιάρη) δεν είναι κάτι σωστό, αυτό που έγραψες για τις δηλώσεις για τους ε/κ από εσένα το έμαθα, όσο και αν έψαξα δεν βρήκα τις αρχικές θέσεις για να το διασταυρώσω (αν θες βάλε που και τι ειπώθηκε έτσι να έχουμε μια σφαιρική άποψη).

Βέβαια ευκαιρία ζητούσαν τα "δημοκρατικά" ΜΜΕ στην Ελλάδα να απομονώσουν την ΧΑ, η οποία πήρε τόσους ψήφους όσους κατοίκους έχει η μεγαλόνησος (και το κλίμα εδώ μιλά και για άνοδο της δύναμής της).

Υπάρχει έντονη συζήτηση για "στημένη" υπόθεση, ο Κασιδιάρης όπως κάθε ιδεολόγος είναι λίγο αψύς και τις πολιτικές παγανιές δεν τις καταλαβαίνει, έτσι λένε έπεσε στην παγίδα έμπειρων επαγγελματιών, ήταν δε τόσο έντονη η φημολογία που ο τηλεπαρουσιαστής βγήκε και διέψευσε τα περί στησίματος.

Αυτά όμως είναι τα λιγότερα η κα Δούρου αναμίχτηκε το όνομά της και με τον Τζοχατζόπουλου.

http://www.makeleio.gr/images/Iounios/dimokratia-dourou.jpg

Αλλά και με

http://taxalia.blogspot.com/2012/06/blog-post_4614.html

Για το πρώτο θέμα είπε η κα Δούρου ότι προσελήφθη χωρίς μέσον με την παρουσίαση του βιογραφικού της στο δεύτερο ακόμα δεν είδα κάποια απάντηση.

Ανώνυμος είπε...

Πλούτωνα ξέρεις και πόσα χρεώνει την ώρα η την νύχτα η πεταλουδίτσα μας?

Ανώνυμος είπε...

αρεσκουν μου αμαζονες γυναικες.

pluton είπε...

Μάλιστα μόλις είδα

ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΕΛΑΜ ΚΑΙ ΚΕΑ (2)

Μου έκανε εντύπωση η κα Ελίτα που παρουσίασε όσο μπορούσε "αντικειμενικά" την συζήτηση.

Το αντικειμενικά το βάζω έτσι διότι μου φάνηκε λίγο πιο φιλική μαζί σας, βέβαια και οι συμπάθειες ανθρώπινες και κατανοητές είναι.

Ενημερώθηκα για αρκετά πράγματα, είδα και την δυσκολία του κου Κλεοβούλου να τοποθετηθεί σε κάποια ζητήματα, εκεί στην Κύπρο χάνεστε σε λεπτομέρειες ανούσιες μετράτε με ζυγαριά ακριβείας το τελευταίο πραγματάκι και του δίνεται διαστάσεις Έβερεστ.

Διαπίστωσα όμως και κάποιες δικές σας υπερβολές.... κε Μιχαήλ δεν ξέρετε ακριβώς τους λόγους που έχει απήχηση η ΧΑ στην Ελληνική κοινωνία, είναι απλοποιημένη η θέση σας στο σημείο 37.40 και μετά, η ιστορία με τον Μεταξά και με τον Παπαδόπουλο είναι πως να το πω λιγουλάκι (να μη πω κάποια λέξη, που δεν ξέρω πως θα την πάρετε), αλλά σήμερα κε Μιχαήλ οι Έλληνες μιλάνε πολύ συχνά για την ανάγκη ενός Μεταξά που μπορεί να υπερασπίζετε με τον ισχυρό του χαρακτήρα τα Ελληνικά δίκαια και αναπολούν πολύ συχνά τα χρόνια του Παπαδόπουλου.

Τέλος πάντων αν είχαν ανάγκη από μια λουλουδάτη ακροδεξιά οι Έλληνες είχαν και τον Καρατζαφέρη, μη σας φαίνεται κάπως ότι επέλεξαν Μιχαλολιάκο, δεν έγιναν φασίστες και ναζιστές το 12% των Περαματιωτών, ούτε το 10% των Κοκκινιωτών.

Και ξέρετε ποιό είναι το πραγματικά άσκημο, ότι την ΧΑ την ακολουθεί η νεολαία, και όταν μπαίνει ένα τέτοιο κόμμα στην κοινωνία μετά πολύ δύσκολα βγαίνει, εδώ δεν μπορεί να βγει το ΠΑΣΟΚ από την Ελληνική κοινωνία.

Θέλετε να σας πω και κάτι που πραγματικά δεν θα σας αρέσει, άσε την Δούρου που απ ότι φαίνεται πέρασε από παντού, η Κανέλη εμένα μου αρέσει (και μπορώ να π ω οι περισσότεροι την πάνε) και όμως το ξύλο που έφαγε το ευχαριστήθηκε ο κόσμος, οι περισσότεροι είπαν καλά της έκανε, και αν αυτό το λένε για την Κανέλη βάλε με το μυαλό σου.

Είδα και δύο βίντεο που σπάει πολύς κόσμος πλάκα.

http://www.youtube.com/watch?v=82Ap3hyQihI&feature=player_embedded#

http://www.youtube.com/watch?v=rgdPGFers0U&feature=endscreen

Αλέκα Παπαρήγα είπε...

Ως ΚΚΕ\ καλούμε όλους μας συντρόφους να ψηφίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ανώνυμος είπε...

Stunning quest there. What happened after? Good luck!
Feel free to surf my web site : chelsea transfer news falcao