Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ

Αντί κειμένου επέλεξα την ανάρτηση τριών βίντεο που αφορούν την επέτειο του πραξικοπήματος.

(Αυτές τις μέρες θα απουσιάζω, όσοι θέλετε να αφήσετε σχόλια είστε ευπρόσδεκτοι)












5 σχόλια:

Κικέρων είπε...

Αφιερωμένα εξαιρετικά στον Νίκο Αναστασιάδη για τα αποκαλυπτήρια της προτομής ενός "ήρωα" που έχασε τη ζωή του στο προεδρικό πολεμώντας τη Δημοκρατία στις 15 Ιουλίου 1974.

Ίσως με αυτό το τρόπο εξευμενίζει το δικό του πολιτικό παρελθόν; Ίσως εξευμενίζει τον πατέρα του που ήταν αστυνομικός διευθυντής του πραξικοπήματος;

Εξευτελισμός των αξιών, κατάπτωση του μέτρου.

Ανώνυμος είπε...

ρε μα για την αντισταση που εκαναν οι ακελικοι μεσα στις πρεσβειες εν ειπαν τιποτε.ουτε για τον λυσσαριδη και την λιβυη.

Ανώνυμος είπε...

Στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου οι υπάλληλοι της πολιτικής αεροπορίας, χωρίς να έχουν πλέον καθήκοντα και υποχρεώσεις αφού τα ανέλαβε ιδιώτης, σφάζονται ποιός θα πάρει τις περισσότερες υπερωρίες. Ελέγξτε το! Οι υπερωρίες τους κάθε μήνα είναι διπλάσιες από τον μισθό τους!
Ακούει κανείς;

Unknown είπε...

?????????
Μιχάλη, από χτες, όταν προσπαθώ να μπω στο ιστολόγιο, μου βγάζει στην οθόνη αυτό το μήνυμα:

"Προειδοποίηση περιεχομένου

Το ιστολόγιο που πρόκειται να δείτε μπορεί να περιέχει περιεχόμενο κατάλληλο μόνο για ενήλικες. Γενικά, η Google ούτε εξετάζει ούτε επιδοκιμάζει το περιεχόμενο αυτού ή οποιουδήποτε άλλου ιστολογίου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πολιτικές περιεχομένου μας, επισκεφθείτε τους Όρους υπηρεσίας του Blogger"

Έχεις την παραμικρή ιδέα; Το έκανες εσύ επειδή απουσιάζεις-αν και δεν βλέπω το νόημα!

Ανώνυμος είπε...

Το άλλο πραξικόπιμα (στα μυαλά μας): υποτίθεται πως στήνουμε ανδριάντες, σε κάποιους που επέδειξαν ανδρία, ήρωες (όπως και άλλες έχασε κι' αυτή τη σημασία της) σε ανθρώπους του πνεύματος κ.λ.π. Διερωτούμαι τι έκανε ο καταδρομέας που του έστησαν ανδριάντα, και τον τίμησαν με την παρουσία τους οι Νίκος Αναστασιάδης και Γλαύκος Κληρίδης; μήπως για τη συμμετοχή του, για τη μη άρνηση του (τουλάχιστον) στο σκότωμα της Δημοκρατίας; Πως διαπαιδαγωγή η κατα τ' άλλα παράταξη της ελευθερίας και της ελληνικότητας, τους νέους; Θέλοντας να εξαγνήσουν το αμαρτολό τους παρελθόν, ξανασκοτόνουν τη Δημοκρατία, προσβάλλουν τη νοημοσύνη μας και την ελεύθερη σκέψη, προσβάλλουν τον Ελληνισμό με το να παριστάνουν τους εκπροσώπους του. Και γι' αυτους που αντιστάθηκαν στο πραξηκόπιμά και έδωσαν τη ζωή τους για την Ελευθερία και τη Δημοκρατία, αγνωόντας διατεταγμένες αποστολές (διατεταγμένες από παράνομους), τι πρέπει να κάνουμε για να τους τιμήσουμε, αν οι ανδριάντες είναι για τους υπάκοους, σε διαταγές παρανόμων, δολοφόνων της Δημοκρατίας και του λαού;;;; Σταύρος Λ.