Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Ν. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ "ΠΟΝΤΙΚΙ" ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ



Είναι κάποιες ενέργειες που με βάζουν σε σκέψεις και με προβληματίζουν αναφορικά με τους σκοπούς και τις επιδιώξεις μερικών.
Ακόμα περισσότερο όταν αυτοί οι κάποιοι είναι πολιτικοί που διαχειρίζονται τις τύχες μας ή δημοσιογράφοι που είναι αρμόδιοι να ενημερώνουν ή πολύ περισσότερο.
Τόσον οι πρώτοι όσο και οι δεύτεροι οφείλουν και είναι υποχρεωμένοι να γνωρίζουν ιστορία, να ξέρουν έννοιες, να γνωρίζουν πότε λέχθηκε κάτι και αναλόγως να δρουν.

Αναφέρομαι σε άρθρο που είδε το φως της δημοσιότητας την Παρασκευή (8-10-2010) σε δύο εφημερίδες με τίτλο «Τουρκικός τομέας της Λευκωσίας» και ήταν υπογραμμένο από τον αντιπρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο.

Ο κ. Παπαδόπουλος κατακεραύνωνε τον πρόεδρο Χριστόφια για μια αναφορά που έκανε σε «τουρκικό τομέα της Λευκωσίας».
Όσο κι αν έψαξα δεν βρήκα την ομιλία, ούτε είδα σε κάποια εφημερίδα κάποια συγκεκριμένη αναφορά, ούτε κάποιο τηλεοπτικό κανάλι ή ραδιοφωνικός σταθμός έκανε κάποια αναφορά. Με λίγα λόγια δεν ασχολήθηκε κανένας και διερωτώμαι από πού ως πού ο κ. Παπαδόπουλος έγραψε στο υστερόγραφο του «Είναι πράγματι λυπηρό, ενώ αυτές τις μέρες διεξάγεται η ομολογουμένως σημαντική και ιστορική επίσκεψη του Ρώσου Προέδρου στην Κύπρο, ν’ αναγκάζεται η κοινή γνώμη ν’ ασχολείται με τέτοια ζητήματα».   
Και όμως, κανένας δεν ασχολήθηκε με αυτό το θέμα πλην του κ. Παπαδόπουλου και της εφημερίδας «Κυπριακό Ποντίκι»!

Εν πάση περιπτώσει ο κ. Παπαδόπουλος δηλώνει συγχυσμένος από τη συγκεκριμένη αναφορά και προσθέτει ότι «Μέχρι σήμερα νομίζαμε ότι η κατεχόμενη Λευκωσία είναι έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο καταπατείται από τα τουρκικά στρατεύματα κατοχής και ο Πρόεδρος διαπραγματεύεται την απελευθέρωσή του μέσω μίας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού. Πότε μετατράπηκε σε «Τουρκικό Τομέα»; (Σ.σ. η έμφαση είναι δική μου)

Είναι εύλογη η απορία του κ. Παπαδόπουλου;

Πόσο δίκαιο έχει όταν λέει πως «Εδώ ούτε την περίοδο της Τουρκοανταρσίας του ‘63 δεν τόλμησε κανένας να μιλήσει για «Τουρκικό τομέα».

Επισημαίνω ότι τέτοιου είδους δηλώσεις αφήνουν εκτεθειμένους εκείνους που τις κάνουν. Διότι έπρεπε να γνωρίζουν τουλάχιστον ότι οι παλαιότεροι ονόμαζαν την περιοχή που κατοικείτο σχεδόν αποκλειστικά από Τ/κύπριους, ως τουρκική συνοικία ή τουρκικό τομέα ή τουρκομαχαλλά. Αυτό ίσχυε για όλες τις πόλεις της Κύπρου.
Προς τι η έκπληξη του αντιπροέδρου του ΔΗΚΟ;
Αν δεν το γνώριζε, όφειλε να το ψάξει λίγο το θέμα πριν γράψει το άρθρο του.

Και δυστυχώς ο κ. Παπαδόπουλος βιάστηκε να κατακεραυνώσει τον πρόεδρο, μένοντας στο τέλος εκτεθειμένος αφού έχει απόλυτο λάθος.

ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ

Παραθέτω μια σειρά από αναφορές στον «Τουρκικό τομέα» της Λευκωσίας που κυκλοφορούν εδώ και χρόνια στο διαδίκτυο ή έχουν γραφτεί σε εφημερίδες.
Και θέλω να σημειώσω ότι ΟΛΕΣ οι αναφορές έχουν ληφθεί από λεγόμενες «εθνικόφρονες» πηγές.

«Το ένα φυλάκιο επιλέγηκε να λειτουργήσει στο σπίτι του Κώστα Μαράκου, το οποίο βρισκόταν στο τέλος της οδού Αυτοκρατείρας Θεοδώρας και αποτελούσε σφήνα μέσα στον τουρκικό τομέα».
(Ιστοσελίδα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ http://www.olympiakos.com.cy/?page_id=462)

* * *

«Το πρώτο επεισόδιο συνέβη στις 21 Δεκεμβρίου 1963, όταν Τουρκοκύπριοι πολίτες συνεπλάκησαν με Ελληνοκύπριους αστυνομικούς στον τουρκοκυπριακό τομέα της Λευκωσίας».
(Ιστοσελίδα οπαδών του ΑΠΟΛΛΩΝΑ Λεμεσού http://www.apollonfans.com/1/index.php?option=com_content&view=article&id=133&Itemid=130)

* * *

 «Όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής μας στην Κύπρο Πάρις Ποταμίτης, ο κύριος Ερντογάν έφτασε στο τουρκικό τομέα της Λευκωσίας το πρωί του Σαββάτου χωρίς να προβεί σε δηλώσεις».
(Ιστοσελίδα BBC ανταπόκριση Π.Π. 15 Νοεμβρίου 2003 http://www.bbc.co.uk/greek/news/031115_cyprus3.shtml)

* * *

«Πέρασαν 45 χρόνια από τότε που οι Άγγλοι, με ένα πράσινο μαρκαδόρο στο χέρι, τράβηξαν τη νοητή «Πράσινη Γραμμή», διχοτομώντας τη Λευκωσία. Ο δρόμος που άλλοτε έσφυζε από ζωή, μετατράπηκε σε γραμμή οριοθέτησης του ελληνικού από τον τουρκικό τομέα».
(Άρθρο Αντιγόνης Παπαδοπούλου – ευρωβουλευτής ΔΗΚΟ 31/05/2009

* * *
«Από τα «ματωμένα Χριστούγεννα» του 1963 η κυπριακή πρωτεύουσα είναι ουσιαστικά διχοτομημένη, γεγονός που επισφραγίζεται στις 29 Δεκεμβρίου: η συμφωνία κατάπαυσης του πυρός χωρίζει τον ελληνοκυπριακό από τον τουρκοκυπριακό τομέα της πόλης με μια «πράσινη γραμμή»…
(“Καθημερινή” Αθηνών 5/12/1999 http://wwk.kathimerini.gr/kath/7days/1999/12/05121999.pdf

* * *
Στην ιστοσελίδα «Κατάλογος των Κυπρίων Αγνοουμένων» δίπλα από τις φωτογραφίες των αγνοουμένων υπάρχουν κάποιες πληροφορίες. Σε πολλές από αυτές αναγράφεται ότι η τελευταία φορά που θεάθηκαν ήταν στο Γκαράζ Παυλίδη στον τουρκικό τομέα της Λευκωσίας. (http://www.missing-cy.org/cgi-bin/missing/gr_display_origin?orc=0&or1=%C1%F3%F3%E9%E1)

Ας έψαχνε λίγο ο κ. Παπαδόπουλος πριν εξακοντίσει τα βέλη του και να μείνει εκτεθειμένος.

ΌΤΑΝ Ο Λ. ΜΑΥΡΟΣ ΜΙΛΑ Ε/ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΤΟΜΕΑ

Επίσης, σε Ε/κυπριακό τομέα που παραπέμπει σε ύπαρξη και Τ/κυπριακού τομέα κάνουν τόσο η εφημερίδα «Σημερινή» όσο και ο δημοσιογράφος Λάζαρος Μαύρος.

«Οι πληροφορίες μας, λοιπόν, εκείνες τις μέρες ήταν πιο έντονες, γι’ αυτό και είχαμε δώσει, ως Αστυνομία Λευκωσίας, έμφαση στις Οδούς Πάφου και Ερμού, ο οποίες χώριζαν τον ελληνικό από τον τουρκικό τομέα της πρωτεύουσας».
(Ιστοσελίδα APOELLAS http://www.apoellas.com/epeteiaka/1963_arxi.php απόσπασμα από συνέντευξη στη «Σημερινή».

* * *

«Για τον Καβάζογλου, από το 1958 που κυνηγημένος διέφυγε στον ελληνικό τομέα της Λευκωσίας μέχρι το 1965, τα όργανα των ιμπεριαλιστών ήσαν η τ/κ ηγεσία των Κιουτσούκ – Ντενκτάς»
(Άρθρο Λ. Μαύρου για τον Ντ. Α. Καβάζογλου 09/04/2009 http://www.sigmalive.com/simerini/columns/iristho/141842

* * *

«Η οποία, από το 1958 κυνηγούσε να δολοφονήσει τον ανυπότακτο Καβάζογλου. Και που γι’ αυτό ο ίδιος εγκατέλειψε τον τουρκομαχαλλά της Ομορφίτας και διέμενε κρυβόμενος στον ελληνικό τομέα της Λευκωσίας».
(Άρθρο Λ. Μαύρου για τον Καβάζογλου 10/04/2009 http://www.sigmalive.com/simerini/columns/iristho/142328_


ΤΟ «ΠΟΝΤΙΚΙ» ΥΠΟΠΙΠΤΕΙ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΑΤΟΠΗΜΑ;

Τον Ν. Παπαδόπουλο σιγόνταρε την ίδια ημέρα το «Κυπριακό Ποντίκι» (8/10/2010).
Στο πρωτοσέλιδο του γράφει:
«Νέο ατόπημα Χριστόφια: Αποκάλεσε τα κατεχόμενα Turkish sector!».

Στη σελίδα 3 υπάρχει και σχετικό ρεπορτάζ στο οποίο αναφέρονται και τα εξής:
«Η κατάσταση με τον Χριστόφια έχει φτάσει στο απροχώρητο και πρέπει επιτέλους να τεθεί σοβαρό θέμα, γι’ αυτό που λέει και αυτά που κάνει. (…) Χαρακτήρισε τα κατεχόμενα ως «Turkish sector», δηλαδή τουρκικό τομέα, κάτι που αδιαμφισβήτητα αποτελεί εγκληματικό ατόπημα!»

Ωστόσο το ίδιο το Ποντίκι στις 30 Ιουνίου 2010 (πριν από 4 μήνες) σε έρευνα που δημοσίευσε με τίτλο «Τουρκικό λόμπυ και Ελληνοκυπριακές κλεμμένες περιουσίες» γράφει μεταξύ άλλων:
(…) Στα κατεχόμενα εδάφη της Κύπρου υπάρχουν 3 ξενοδοχεία ΜΕΡΙΤ. Δύο στην κατεχόμενη Κερύνεια (αρ.1 πιο πάνω) και ένα στο τουρκικό τομέα της κατεχόμενης Λευκωσίας»…

Συνεπώς και το «Ποντίκι» έχει υποπέσει σε εγκληματικό ατόπημα ή «εν της παπαθκιάς τα ξύλα»;
Αλήθεια, πόση υποκρισία;

* * *

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ - ΑΣΧΕΤΟ


ΤΟ «ΠΟΝΤΙΚΙ» ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ;

Το ότι εκεί στο «Ποντίκι» δεν ξέρουν τι τους γίνεται ούτε τι γράφουν το έχουμε καταλάβει από καιρό.

Αλλά να αντιφάσκουν μεταξύ τους δύο σχόλια (μάλιστα το ένα κάτω από το άλλο στη σελ. 4) δεν το περιμέναμε.

Στην έκδοση της Παρασκευής (1η Οκτωβρίου 2010) έγραφαν ότι θα κινήσουν νομικές διαδικασίες εναντίον της «Χαραυγής» διότι αποκάλεσε την εφημερίδα τους «όργανο του Ευρωκό».

Και προσθέτουν: «Και επειδή αυτό το σημείο του δημοσιεύματος μπορεί να πλήξει την άποψη που έχει το αναγνωστικό κοινό για Το Ποντίκι, ότι δηλαδή είμαστε ανεξάρτητη και αντικειμενική εφημερίδα, άρα να πλήξει τις πωλήσεις και την αναγνωσιμότητα μας, θα ζητήσουμε δια νόμου επανόρθωση και αποζημίωση».

Όμως ακριβώς πάνω από αυτό το άρθρο υπάρχει ένα άλλο με τίτλο «Το καθεστώς “βλέπει” φαντάσματα».

Αναφέρεται στη «ΓΝΩΜΗ» και γράφει επί λέξει:
«(…) Ένα από τα όργανα προπαγάνδας του καθεστώτος Χριστόφια, ΑΚΕΛ, και λοιπών νεοταξικών, τουρκολάγνων, «εκσυγχρονιστών», «προοδευτικών», η εφημερίδα Γνώμη, έγραφε…» κλπ., κλπ.

Κάνει ακριβώς το ίδιο για το οποίο επικρίνει τη «Χαραυγή». Μας χαρακτηρίζει ως όργανο προπαγάνδας του προέδρου και του ΑΚΕΛ και μας κολλά και ένα σωρό επίθετα.

Λοιπόν, Το Ποντίκι μας δείχνει το δρόμο!
Έτσι με το ίδιο σκεπτικό μπορούμε κι εμείς να πούμε ότι «Και επειδή αυτό το σημείο του δημοσιεύματος μπορεί να πλήξει την άποψη που έχει το αναγνωστικό κοινό για τη ΓΝΩΜΗ, ότι δηλαδή είμαστε ανεξάρτητη και αντικειμενική εφημερίδα, άρα να πλήξει τις πωλήσεις και την αναγνωσιμότητα μας, θα ζητήσουμε δια νόμου επανόρθωση και αποζημίωση».

Τι λέτε αγαπητοί συνάδελφοι;

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Exasen teleia to paixnidi o Nikolas.

H empa8eia tou pleon en tosi pou den ginetai pistftos oti kai na pei.

Akoua ton kai simera sto Trito kai itan ektos ka8e logikis.

Kai simiwnv file Mixali oti den eimai AKEL.

Κ.Γ. είπε...

Που το πάει ρε παιδιά ο Νικόλας;

Θέλει να μας πείσει ότι διακατέχεται από μίσος έναντι του Χριστόφια;
Αυτό είναι φανερό δεν χρειάζεται να μας πείσει.

Και άκουα σήμερα τον Άκη Κλεάνθους του ΔΗΚΟ να λέει ότι ο Νικόλας είναι ο πιο καλός τους βουλευτής, είναι διαβασμένος και μεθοδικός.

Μα μόνο και μόνο από αυτά που παραθέτει ο Μιχάλης δείχνουν ακριβώς το αντίθετο.

Προμηθέας είπε...

Τελικά ποιος είναι ο αδιάβαστος και ο ανιστόρητος ρε παιδιά;

Ο Μιχάλης τον αποκάλυψε και τον εξέθεσε πλήρως. Και μάλιστα όχι με αερολογίες αλλά με στοιχεία.

Γέλασα όμως πολύ με το Ποντίκι βρε Μιχάλη.
Τόσο αχάπαροι είναι οι άνθρωποι;
Κατηγορούν άλλους για πράγματα που κάνουν και οι ίδιοι;

Κύριε ελέησον...

Κατάμουτρας είπε...

Μπορεί να φανεί υπερβολικόν τούτον που θα πώ, αλλά ρε κοπέλια, εμέναν έν μου φαίνεται καθόλου καλά ο Νικόλας. Από παθολογικής πλευράς χμ να πούμεν δηλαδή . . . ξέρετε.
Έν τζι' εν αρκειμός να γενεί ο χαττάς . . . χμ . . . εκαταλάβετε; Εν κρίμαν ο μιτσής αλλά . . . και μη χειρότερα.

Κατάμουτρας είπε...

Μέσ' το 2010 ο αρχιεπίσκοπος, έδωσεν συνέντευξιν στο ΡΙΚ, νομίζω στην Ειρήνη ή στον Καρεκλά. Εκεί αποκάλεσε τα κατεχόμενα ως Τούρκικα. Απ' εκεί στα Τούρκικα είπεν επί λέξη. Μπορεί κάποιος να βρεί το απόσπασμα τζιαί να το αναρτήσει;

Ανώνυμος είπε...

δεν θυμούμαι ποιός είπε και συμφωνώ μαζί του, πως ο Νικόλας του Τάσσου, αντιδρά όπως έναν μιτσήν που του πιάνουν τα ππιριλιά του. Στους ψηφοφόρους του ΔΗΚΟ εναπόκειται να αποφασίσουν αν θα τους εκπροσωπούν αξιόλογα άτομα ή θα αναδεικνύουν σε δημόσια αξιώματαανθρωπάκια που κατσιαρίζουν για να τους προσέχουν αφού δεν έχουν τίποτε αξιόλογο να πουν. Σταύρος

buhda είπε...

Πρέπει να το παραδεκτούμε πλεον. Το 'εμβριθές' αυτό μειράκιο που ακούει στο όνομα Νεικωλάκοις παπαδόπουλος, έχει μια καραμπινάτη άγνοια και μια απεραντοσύνη στις εγκεφαλικές-του λειτουργίες, που το αποτέλεσμα συχνα πυκνά είναι μια ακατάσχετη ανεκδοτολογία.Πλησιάζει δε αυτήν του ανεκδολογιότατου Β'. Πως να σχολιάσει άραγε κανείς την πεπαλαιομένη και ανούσια ανεκδοτολογια; Mήπως οι ψυχίατροι και ψυχολόγοι της Κύπρου θα μπορούσαν να διαφωτίσουν τους αδαείς περι της υγείας των ανωτέρω αναφερθέντων ταγών της τριτοκοσμικής μας δημοκρατίας;
Αναμένω με αγωνία.

νεος είπε...

Γεια σου ρε Μιχάλη,
χαράς το κουράγιο σου,
ε όχι, δεν θα μας τρελλάνουν αυτοί
θα τους τρελλάνουμε εμείς!

Ανώνυμος είπε...

1. Η Κυπριακή Δημοκρατία ανέλαβε την υποχρέωση να προμηθεύει με ηλεκτρικό ρεύμα το θύλακα των Κοκκίνων

2. Κανένας έλεγχος δεν θα γίνεται στα άτομα που επιθυμούν να μεταβούν από τα κατεχόμενα στο θύλακα των Κοκκίνων, αρκεί να συνοδεύονται από την ειρηνευτική δύναμη του ΟΗΕ.

3. Επιτρέπεται η μεταφορά λογικών ποσοτήτων φαγητού, νερού και άλλων προμηθειών μη στρατιωτικού χαρακτήρα προς τα Κόκκινα με τη συνοδεία της δύναμης του ΟΗΕ. Αξίζει να αναφερθεί πως τα καύσιμα δεν θεωρούνται από τον ΟΗΕ στρατιωτικό υλικό.(!!!!!)

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ ΤΙΠΟΤΑ?????????

arxiepiskopos είπε...

ο σώφρων buhda . καμαρώστε τον !!!!!
χλευάζει πολιτικό πρόσωπο το οποίο έγλειφε από πάνω ως κάτω μέχρι πριν 3 χρόνια.
Λοιδορεί κατά του προκαθήμενου της Χ.Ο. εκκλησίας της Κύπρου χωρίς κανένα ίχνος σεβασμού και με αρκετή δόση βλακείας και ξεδιαντροπιάς.
Τα γραφόμενα του λοιπόν και ο έκλυτος λόγος του δαήμονα buhda αποδεικνύουν την αισχρότητα και τη νοσηρότητα της διάνοιας του κατά τα άλλα ζητεί την επιβεβαίωση της επιστήμης για τη μεσαίου βαθμού διανοητική καθυστέρηση του και την Αδυναμία του για σωστή αντίληψη των πραγμάτων.

Την Κύπρο μας , τριτοκοσμική χώρα την κατάντησε ο Ευέλικτος Οδοστρωτήρας( που επάξια κέρδισε αυτό τον τίτλο ) με τις κονιορτοποιήσεις του μυαλού του και με την αχαριστία του προς τους κατοίκους της Τηλλυρίας και με τις ασυναρτησίες που λέει όταν βγάζει τη γλώσσα του περίπατο.

Μιχάλης είπε...

@ arxiepiskopos

Δεν νομίζεις ότι δεν μπορείς να κατηγορείς κάποιον για κάτι που κάνεις κι εσύ;

arxiepiskopos είπε...

Μιχάλη ευχαριστώ για την επισήμανση ! πολύ σωστά το έθεσες και συμφωνώ μαζί σου!
Την παράγραφο για τον Χριστόφια την έγραψα σκόπιμα και ειλικρινά περίμενα αυτό το σχόλιο σου νωρίτερα.
Όμως Απάντησα στον buhda στη δική του , στη δική μου αλλά προπαντός στη δική μας γλώσσα κτλ.
Όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε. Τους εαυτούς και τους ομοϊδεάτες μας δε δεχόμαστε να τους βρίζει η να τους μειώνει κανείς, αλλά όταν εμείς και οι ομοϊδεάτες μας το πράττουμε αυτό στους άλλους, δεν το θεωρούμε καν επιλήψιμο.
Απλά μάθαμε να αναγνωρίζουμε και να αποδεχόμαστε τα λάθη των άλλων, τα δικά μας ποτέ !
Ζητούμε σεβασμό από τους άλλους , αλλά εμείς δε σεβόμαστε τίποτε και κανένα.

ΥΓ.1. οποιοσδήποτε , οπουδήποτε , καθυβρίζει οιονδήποτε δε γουστάρει , ποσώς με ενοχλεί. Ειδικά όσον αφορά τους πολιτικούς.
ΥΓ.2. Μιχάλη μπορώ μέσα από τα γραφόμενα σου να αποδείξω ότι κι εσύ δεν διαφέρεις κατά πολύ από μένα. Το ίδιο ισχύει για όλους τους δημοσιογράφους που ασχολούνται ειδικά με την πολιτική.

Anef_Oriwn είπε...

Νεοφανείς φωστήρες που όλως αιφνιδίως ανακάλυψαν την ταshινόπιτταν πουλούν πνεύμα προσπαθώντας [για να δικαιολογήσουν το δικό τους επαίσχυντο και αισχρό ρόλο] να αποδομήσουν τα πάντα, ως οι από καθέδρας αλάνθαστοι κριτές των πάντων!!!
Επολλύναν οι Θεοί σ’ αυτόν τον τόπον!!!

arxiepiskopos είπε...

Νευράκια Άνεφ , νευράκια ?
Ότι και να πεις η καλή μου δε χαλά .

Διακρίνεται και μια δόση εμπάθειας στο σχόλιο σου η κάνω λάθος ? ευχαριστώ πάντως που ασχολείσαι μαζί μου.

Ένας ανώνυμος και εντελώς άγνωστος στους υπόλοιπους όπως εγώ , πως είναι δυνατόν να πωλήσω πνεύμα σε αυτούς ? εξάλλου ποιος ο λόγος ?

ΥΓ. αν είχα τις γνώσεις του Μιχάλη όσον αφορά το θέμα Αρχαία Ελλάδα , να σαι σίγουρος ότι θα ήμουν και θεός και φωστήρας.

Unknown είπε...

Μα τι λες Αρχιεπίσκοπε;

Ο Μιχάλης Μιχαήλ έχει γνώσεις για την Αρχαία Ελλάδα;

Μα δεν είναι...ανθέλληνας ο Μιχαήλ; Ανθέλλην, ενδοτικός, προδότης, τουρκόφιλος;

arxiepiskopos είπε...

Γιώργος Πήττας
ο Εφιάλτης ήταν έλληνας όπως και οι Παπαδόπουλος , Ιωαννίδης και Γρίβας .
Κάποιοι τους βλέπουν ως ήρωες και τους θαυμάζουν και κάποιοι άλλοι όμως τους βλέπουν στην καλύτερη περίπτωση ως προδότες.

Κάποιοι άλλοι όμως τους κερνούν γλυκό καρυδάκι !!!

Κάποιοι άλλοι για κάποιους είναι μειοδότες γιατί είναι εναντίον της ΔΔΟ .

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή τώρα δίνεις άλλοθι στον Χριστόφια επειδή κάποια άλλα άτομα της αντιπολίτευσης ή μη έκαναν το ίδιο φάουλ; Σαν να λέμε: "Αφού κλέβουν όλοι κλέψε και εσύ"

arxiepiskopos είπε...

Φίλε Μιxάλη,θα έχεις αντιληφθεί,βέβαια,πως ο δήθεν arxiepiskopos είναι η γνωστή μαϊμούνα του διαδικτύου John Charalambous,ο οποίος είχε αποπειραθεί να με σιγήσει στο γνωστό βοθρομπλόγκ W.C,πλαστογραφώντας το nickname μου.Απέτυχε και ο βόθρος έκλεισε ουσιαστικά(λειτουργεί χωρίς αναρτήσεις,δηλαδή παραμένει πουτάνα,πλην όμως δε δέχεται πελάτες).Θα ξεφουσκώσει κι αυτός όπως ξεφούσκωσαν κι άλλοι!

arxiepiskopos είπε...

Η ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Η ΑΛΛΟΥ , ΣΥΝΙΣΤΑ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ.

Αρχιεπίσκοπε τέως το πρόβλημα σου δεν έχει γιατρειά . Ελπίζω να μην μπλέξει με το νόμο ο φίλος αλλά προδότης κομμουνιστής Μιχάλης λόγω της ηλιθιότητας του τέως.