Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ - ΒΙΒΛΙΟ

Κυκλοφορεί μαζί με τη "ΓΝΩΜΗ"



Τιμή 2 Ευρώ

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εν για τουτα τα πλασματα για τα οποια εζηταν το ακελ να αποκατασταθουν απο τον τασσον αλλα εσιει 4 χρονια που εν το ακελ εξουσιαν τζαι ουτε που υπαρχουν?

Εν καθαρον που τουτην την συμπεριφορα του ακελ οτι το τι το κοφτει εν η εξουσια τζαι οχι η αποκατασταση τουτον τον πλασματον. Το θεμαν τουτον εθαφτηκεν για να μεν προκαλει τριβες με το δηκο κλπ. εχουν μιαν ελπιδαν τουτα τα πλασματα να αποκατασταθουν μεσα στα πλαισια της συσπηρωσης των ακελικων σε περιπτωση που κρεμιστουν τελια οι ελπιδες του ακελ για συνεργασιαν με το δηκο στις προεδρικες για να μεινουν στην εξουσιαν που εν το κυριον μελημαν τους διοτι αν τα εβρουν με το δηκο οι αποκατασταη τους δεν θα ερθει ποττε. Ας αποκατασταθουν εστω και για προεκλογικους λογους.

χωρικος

Αίσωπος είπε...

πράγματι είσαι Χώρκατος. Ποιός πρέπει να αποκαταστήσει τη μνήμη τους; Είναι το ΑΚΕΛ που τους έδωσε τη ρετσινιά του προδότη για να τους την αφαιρέση; Είναι το ΑΚΕΛ που πρέπει να παρουσιάσει στοιχεία που να αποδεικνύουν τη (προδοσία);

Κράμπος είπε...

Ο όρος ανεγκέφαλοι φαινόταν πρόσφατα υπερβολικός, αφού όντως όλοι οι άνθρωποι διαθέτουν εγκέφαλο..όμως το πόσο εύκολα κάποιοι διατίθενται να τον δικαιολογήσουν είναι εμφανές.
Το γεγονός της εν ψυχρώ απόπειρων δολοφονιών πρώτα σε ανυποψίαστο νεαρό ομονοιάτη από αποελίστες με μαχαίρι και στη συνέχεια από αλαλάζων όχλο 300(!) αποελιστών έναντι δύο επιβαίνοντων σε αυτοκίνητο, επειδή ήταν ομονοιάτες, εξηγεί το πόσο εύκολα κάποιοι, σκοπίμως φανατισμένοι, καταλήγουν δολοφόνοι χωρίς λόγο.
Σκεφτείτε πόση φαιά ουσία εγκεφάλου διέθεταν κάποιοι στις τότε σκοτεινές μέρες, που χρίζονταν αγωνιστές μόνο και μόνο για να χρησιμοποιηθούν ως απλά δολοφονικά όντα. Και όλα στο όνομα ενός αγώνα, δήθεν απελευθερωτικού, που η μάλλον πραγματική του στόχευση από τους κρυμμένους ηγέτες του ήταν η επερχόμενη εξουσία.

Διαγγελμα της Εθναρχίας, Εθναρχία strikes back ουλλοι κομμουνισταί ακούστε Διάγγελμα ..........2013............ είπε...

http://www.papademetris.net/pdf-archive/SXEDIO.F87.pdf

Μιχάλης είπε...

@ χωρικος

Το χειρότερο πράγμα αγαπητέ μου φίλε είναι να μιλά κάποιος χωρίς να ξέρει.
Ποιος σου είπε ότι για 4 χρόνια αυτοί οι άνθρωποι δεν υπάρχουν;
Φαίνεται ότι δεν παρακολουθείς τις εκδηλώσεις που γίνονται κάθε χρόνο ή με διάφορες ευκαιρίες.

Αν μέχρι τον Φεβρουάριο αποκατασταθούν αυτοί οι άνθρωποι τι θα έλεγες;
Θα αναιρούσες αυτά που έγραψες;

Το εμπόδιο δεν ήταν το ΔΗΚΟ. Ήταν όλα τα κόμματα πλην του ΑΚΕΛ που υποκλίνονται ακόμα στους Συνδέσμους Αγωνιστών.

Αλλά όπως είπα, μηδένα προ του τέλους μακάριζε.

Μιχάλης είπε...

Το κείμενο που παραθέτεις επιβεβαιώνει τρία πράγματα.

1. Ότι το ΑΚΕΛ πάντοτε επιδίωκε τη συναίνεση και τη συνεργασία για την επίτευξη των στόχων.
2. Πάντοτε η Δεξιά απέρριπτε τις προτάσεις με διάφορα προσχήματα.
3. Η ίδια τακτική εφαρμόζεται τα τελευταία 4 χρόνια.

Και αποδεικνύει ποιος νοιάζεται για το καλό του τόπου και ποιοι βλέπουν μόνο τα συμφέροντα τους.

Ανώνυμος είπε...

οχι δεν θα αποσυρο τπτ. δεν ειδα καμιαν αποφασην να του αποκαθηστα. αντιθετα οπως εγραψα ελπιζω εστω και για προεκλογικους λογους να αποκατασταθουν.

οταν ο κληριδης αποκατεστησεν τους 62 το εκαμεν χωρις να τον κοφτουν οι αντιδρασεις τψν υπολοιπων κομματων. Η διαφορα εν ξεκαθαρη, ο ενας εκαμεν τι επιστεφκεν σωστον ενο ο αλλος δεν ετολμισεν και ουτε θα τολμησει αν υπαρξει οποιαδοιποτε συνεργασια με το δηκο/εδεκ. θα το τολμησει μονον αν δεν υπαρξει για να συσπηρωσει τους ακελικους. τουτη εν η αξια που εχουν τουτα τα πλασματα για το ακελ να χρησημοποιουντε σαν εργαλειο συσπηρωσης των ακελατων.

χωρικος

Μιχάλης είπε...

@ Χωρικος

Νομίζω ότι φάσκεις και αντιφάσκεις.
Σε ρωτώ αν μέχρι τον Φεβρουάριο αποκατασταθούν θα αναιρούσες τα όσα έγραψες και μου απάντησες όχι!

Και γιατί όχι; Διότι όπως γράφεις «δεν ειδα καμιαν αποφασην να του αποκαθηστα. αντιθετα οπως εγραψα ελπιζω εστω και για προεκλογικους λογους να αποκατασταθουν».

Εντάξει, δεν είδες. Αν δεις;
Θα αναιρέσεις;

Είναι ολίγον τι περίεργη η άποψη σου. Την πρώτη φορά γράφεις για αντιδράσεις του ΔΗΚΟ, τώρα πρόσθεσες και την αντίδραση της ΕΔΕΚ.
Το ΔΗΣΥ που είναι η κυριότερη δύναμη που αρνείται, πού τον βάζεις;
Γιατί τον αφήνεις απ’ έξω;

Θέλεις να πεις ότι αν προχωρήσει ο πρόεδρος ανεξάρτητα από τις θέσεις των κομμάτων, δεν θα τον κατηγορήσεις ότι διασπά το λαό;

Κράμπος είπε...

Για την αποκατάσταση ανθρώπων προυποτίθεναται αποκαταστάσεις συνειδήσεων..είδατε πολλές διαφορές στη σκέψη και συμπεριφορά των τότε και τώρα παραγόντων του εξουσιαστικού κατεστημένου; Ανακυκλωμένοι κλόνοι που στηρίζουν την ύπαρξή τους στη δηλητηριασμένη ατμόσφαιρα από το φανατισμό, τη μισαλλοδοξία και την αρρωστημένη ομαδική και ατομική αλαζονία.
Για την κοινωνική κάθαρση απαιτείται κάθαρση ψυχών.
Αυτό όμως δε θα γίνει εφόσων η σημερινή γενιά δεν έχει καταλάβει ότι έχει αρρωστήσει από το ίδιο δηλητήριο που χρησιμοποιούσαν οι προγόνοι της και τους το έχουν κληροδοτήσει.

Ανώνυμος είπε...

Μιχαλη βαρτην τζαι την εδεκ στο πρωτο σχολιο να σου φει το περιεργον.

Δεν θα αποσυρω διοτι δεν ειδα αποφασην μεχρι σημερα.

Λαλω οτι αποφαση για αποκατασταση τους θα παρθει μονον αν δεν υπαρξει συνεργασια ακελ με δηκο /εδεκ και θα γινει μεσα στα πλαισια της προεκλογικης εκστρατιας για την συσπηρωσην τον ακελικων. Αν το επιστεφκαν πραγματικα το ακελ θα το εκαμνεν εδω και 4 χρονια.

Τον δησυ δεν τον αναφερω διοτι δεν προκειτε να συνεργαστη ποτε το ακελ μαζι του εστω και αν αυτο σημενει την διχοτομιση της κυπρου οπως μας αποδειξε την τελευτεα δεκαετια το ακελ οποταν το ακελ δεν ενδιαφερετε για τις αντιδρασεις του δησυ.

Μιχάλης είπε...

Χωρικέ

Έχω την εντύπωση ότι γράφεις κάτι απλώς από αντίδραση.
Και κυρίως χωρίς να γνωρίζεις τι γίνεται στην πραγματικότητα.
Και στην πραγματικότητα το θέμα αυτό ποτέ δεν έφυγε από το προσκήνιο.

Ξέρω ότι στο μυαλό όλων μας μπορεί να λειτουργούν κάποιες εμμονές.
Μπορείς να μου πεις ποια σχέση μπορεί να έχει αυτό το θέμα με το κυπριακό και το εμπλέκεις;

Δεν θα ήταν καλύτερα αυτό το θέμα να λυνόταν μέσα από μια συναίνεση των κομμάτων;
Εγώ πιστεύω πως θα ήταν.

Και θα σε θυμίσω ότι το 2005 το θέμα αυτό πήγε να λυθεί με συμβιβαστική πρόταση που έγινε στη Βουλή.
Μάλιστα ο ΔΗΣΥ αρχικά δεν έφερε ένσταση. Ο Αναστασιάδης από τις Φιλιππίνες (όπου βρισκόταν) χαιρέτισε την πρόταση και ήταν θετικός.
Τα πράγματα άλλαξαν άρδην δύο μέρες μετά όταν ήρθε στην Κύπρο και δέχθηκε την επίσκεψη στο γραφείο του από αντιπροσωπεία των Συνδέσμων Αγωνιστών και με αφορμή μια δήλωση του Χριστόφια στην εκδήλωση για τον Καβάζογλου.

Τότε είχε γίνει δεχτή εισήγηση από όλους για συζήτηση του θέματος στη Βουλή.
Όμως μετά την ναυάγησαν. ΟΙΛΟΙ ΜΑΖΙ πλην του ΑΚΕΛ.

Αυτά για την ιστορία…