Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

«ΔΙΜΕΤΩΠΟΣ Ο ΑΓΩΝ, ΕΟΚΑ και Αριστερά την περίοδο 1955-59»



Παρακολουθείστε το βίντεο της παρουσίασης του βιβλίου του Μιχάλη Μιχαήλ «ΔΙΜΕΤΩΠΟΣ Ο ΑΓΩΝ, ΕΟΚΑ και Αριστερά την περίοδο 1955-59», που έγινε στη Δημοσιογραφική Εστία στη Λευκωσία στις 19 Απριλίου 2016.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν ο υπεύθυνος του εκδοτικού Οίκου Heterotopia Νιαζί Κιλζίλγιουρεκ και η διευθύντρια του Ομίλου Επικοινωνίας «Διάλογος» Ελένη Μαύρου.
Το βιβλίο παρουσίασαν ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας, ο πρώην υπουργός Παιδείας Ανδρέας Δημητρίου και ο αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Κύπρου Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου.
Συντονιστής ήταν ο επικοινωνιολόγος Γιώργος Πήττας.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπήρχε περίπτωση να μην εξελισσόταν ο αγώνας σε διμετωπος. Τα 6 χρόνια εμφυλίου από το 43, στον ελλαδικό χώρο με τον Εαμ και το ΔΣΕ και η λόγω αυτών προκατάληψη τόσο του Γρίβα εναντίων των ηγετών του ΚΚΕ και ΑΚΕΛ όσο και η λόγω αυτού του εμφυλίου προκατάληψη των ηγετών της αριστεράς προς το πρόσωπο του Χιτη Γρίβα , εκεί θα οδηγούσαν.Δοξα το Θεό που τα θύματα ήταν τόσα λίγα γιατί σε άλλους αντιαποικιακους αγώνες τα θύματα ήταν περισσότερα.Μακαρι βέβαια να είχαμε ακόμα λιγότερα πράγμα που θα μπορούσε με περισσότερη προσπάθεια να επιτευχθεί.