Κυριακή 13 Μαΐου 2012

ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!



Ο εχθρός προ των πυλών.
Η ανθρωπότητα καλείται και πάλι να αναμετρηθεί με την ιστορία της.
Η άνοδος των νεοναζιστικών και νεοφασιστικών κινημάτων στην Ευρώπη πρέπει να χτυπήσει καμπανάκι.

Καμπανάκι πρέπει να κτυπήσει και στην Κύπρο μετά την είσοδο της Χρυσής Αυγής στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Αρνούνται την ιδεολογία τους

Η Χρυσή Αυγή είναι μια ναζιστική οργάνωση και δεν μπορεί να αποσείσει αυτό το δεδομένο από πάνω της, όσο κι αν προσπαθεί.
Μπορεί το παρουσιαστικό, η φρασεολογία και η συμπεριφορά τους να προκαλεί φόβο και ανησυχία.
Στην ουσία όμως οι άνθρωποι αυτοί είναι θρασύδειλοι.

Φτάνουν στο σημείο να αρνούνται την ιδεολογία τους και προσπαθούν να παρουσιαστούν ως δημοκράτες, καλυπτόμενοι πίσω από τον όρο εθνικιστής!
Αναγνωρίζοντας και οι ίδιοι πόσο αποκρουστικός είναι ο ναζισμός, σε συνεντεύξεις τους το τελευταίο διάστημα αρνούνται ότι είναι ναζιστές.




Και όμως, ενώ αμφισβητούν ότι πρόκειται περί νεοναζιστών, τους προδίδουν οι πράξεις τους.
Ιδού τι διαφημίζει μεταξύ άλλων το περιοδικό τους, η «Αντεπίθεση», Χειμώνας 2009-2010



Σαφές ναζιστικό το περιεχόμενο. Η άνοδος του εθνικοσοσιαλισμού στη Γερμανία, ο αντιεβραϊσμός.

Επίσης το παρουσιαστικό τους στις δημόσιες εμφανίσεις τους όζει ναζισμού.
.





***
Κ.Ε.Α. και Ε.ΛΑ.Μ. στο ίδιο καζάνι

Στην Κύπρο ομογάλακτοι τους, όπως λένε οι ίδιοι, είναι το «Κίνημα Ελληνικής Αντίστασης» και το Ε.ΛΑΜ.

Σε εκπομπή του MEGA («Μεσημέρι με την Ελίτα» 8 Μαΐου 2012) το στέλεχος του Κ.Ε.Α. Παναγιώτης Κλεοβούλου δήλωνε ότι είναι όμορη ιδεολογική δύναμη με τη Χρυσή Αυγή αλλά δεν γνωρίζει αν η Χρυσή Αυγή είναι νεοναζιστική!


 Πώς είναι δυνατόν να έχουν ταυτόσημη ιδεολογία αλλά να μην είναι το ίδιο, μόνο οι ίδιοι μπορούν να το ερμηνεύσουν.

Στην ίδια εκπομπή, το στέλεχος του Ε.ΛΑ.Μ Βαλεντίνος, υποστήριξε ένθερμα τη Χρυσή Αυγή και τσακώθηκε με τον κ. Κλεοβούλου για το πιο είναι παραπάνω… πατριώτης.



Κατά τα άλλα οι άνθρωποι αυτοί θέλουν να παρουσιάζονται ως σοβαροί, όπως και τα κινήματα τους, και να διεκδικούν μάλιστα να νουθετούν για το μέλλον του τόπου.

Επικαλούνται τα ανθρώπινα δικαιώματα τους καθώς και το δικαίωμα προβολής των απόψεων, αλλά μόνο για τον εαυτό τους.
Θεωρούν ότι είναι οι μόνοι που κατέχουν την απόλυτη αλήθεια, οι μόνοι υπερπατριώτες, διότι όπως λένε ο καθένας είναι πατριώτης αλλά αυτοί είναι οι πιο πατριώτες και από τους πατριώτες.
Και επειδή φοβούνται να μιλήσουν ελεύθερα για την ναζιστική ιδεολογία τους, ιδού ακόμα ένα βίντεο που δείχνει πώς εννοούν αυτοί οι άνθρωποι τη Δημοκρατία.



Αυτοί, λοιπόν θα κρίνουν και θα δίνουν πιστοποιητικά πατριωτισμού και κατ’ επέκταση το δικαίωμα της έκφρασης.

Ουδείς μπορεί να ισχυριστεί ότι αυτές οι ιδεολογίες έχουν σχέση με τη Δημοκρατία.
Επικαλούνται όμως τη Δημοκρατία για να καταλάβουν την εξουσία και να την πλήξουν. Δεν λέω να την καταλύσουν διότι στις μέρες μας δεν είναι τόσο εύκολο πλέον.

Καμιά ανοχή στον νεοναζισμό και τον νεοφασισμό

Είναι καθήκον όλων των πολιτικών και άλλων δυνάμεων να συντονιστούν για να αντιμετωπίσουν τον κίνδυνο πριν είναι αργά.

Όλοι μαζί θα πρέπει να στείλουν το μήνυμα, καμιά ανοχή στο νεοναζισμό και νεοφασισμό.

Αυτό πρέπει να είναι το ξεκάθαρο μήνυμα.

Εγκληματούν όσοι για να προωθήσουν τις αντιπολιτευτικές τους επιδιώξεις και να εξυπηρετήσουν μικροκομματικές σκοπιμότητες, δίνουν όπλα στους νεοναζιστές του ΕΛΑΜ.
Διότι από τη στιγμή που οι ίδιοι θεωρούν ότι έχουν άμεση σχέση με τη Χρυσή Αυγή, τι άλλο μπορεί να σημαίνει ιδεολογικά;

Οι διόγκωση ζητημάτων όπως το μεταναστευτικό, το οικονομικό και άλλα συναφή ζητήματα δεν βοηθούν εκείνους που τα προτάσσουν αλλά την ακροδεξιά και το φασισμό.

Γι’ αυτό, αύριο θα είναι συνυπεύθυνοι αν τυχόν την ίδια πορεία με τη Χρυσή Αυγή ακολουθήσει το αδελφό ΕΛΑΜ.

***

Πιο κάτω, τα δικά τους δημοσιεύματα καταρρίπτουν τον μύθο που προσπαθούν να κτίσουν ότι δεν είναι νεοναζιστές.
















Μπορούν ακόμα να λένε ότι δεν έχουν σχέση με το ναζισμό;



36 σχόλια:

akel watch είπε...

συμφωνω μαζι σου κοκκινε ιαβερη.εδω και 4 χρονια ο κυπριακος ελληνισμος καταδυναστευεται απο ενα ακροκαπιταλιστικο φασιστικο κομμα το ακελ.εφοδοι σε κατοικιες αντιφρονουντων,βολεμα ακελικων ακομα και μπροστα σε καμερες του ρικ!απολυση ελληνων και προσληψη τουρκων και αραπαδων η κομμουνιστων απο ανατολικη ευρωπη.απαγορευση της ελευθερης εκφρασης.απαγορευση σε μικρα κομματα να μιλουν απο οπαδους του καθεστωτος οπως η ανδρουλα σενεκκη.θα θελαμε να βαλεις και τον κομμουνιστικο χαιρετισμο με την γροθια τον οποια αποκρυπτεις απο τα εδονοπουλα.

Ανώνυμος είπε...

Το ότι η ενδυνάμωση του ρατσιστικού και φασιστικού εξτρεμισμού εντοπίζεται σε περιόδους οξείας καπιταλιστικής κρίσης είναι γνωστό. Το ξαφνικό σοκ βραχυπρόθεσμα ή και μακροπρόθρσμα, εάν δε συγκροτηθεί ισχυρή, προοδευτική, κοινωνική πρωτοπορία ενισχύει την τάση μετατροπής του λαού σε μάζα και η μάζα λατρεύει την ψευδαίσθηση ασφάλειας που μπορεί να προσφέρει ένα αυταρχικό σύστημα εξουσίας.

Αυτό όμως που συχνά ξεχνούμε είναι πόσο χρήσιμοι γίνονται οι φασίστες για συγκεκριμένα τμήματα του κεφαλαίου που επιδιώκουν να κερδοσκοπίσουν μέσα στην κρίση εις βάρος του λαού. Πίσω από τη συσκοτιστική προπαγάνδα περί “εθνικού κινδύνου” και “αφύπνισης” ή “αναγέννησης του έθνους” με την οποία οι φασίστες θέλουν να ταϊσουν τα θύματα της καπιταλιστικής κρίσης, οι ομάδες αυτές στήνουν τις πλέον κερδοφόρες μπίζνες με τα πιο χυδαίες, παρασιτικές μερίδες του κεφαλαίου, προτού ακόμα γίνουν αποδεκτοί στην “καλή κοινωνία” του μεγάλου κεφαλαίου και εμφανιστούν στο πολιτικό προσκήνιο ως θεσμικοί παράγοντες.

Ανώνυμος είπε...

Για την άνοδο των κάθε λογής ακραίων, βαριά φέρουν την ευθύνη οι εκάστοτε κυβερνώντες, πρώτοι και πάνω απ΄όλους.

Γι΄αυτό, καλό θα ήταν πριν να μιλάτε για αντιμετώπιση του φασιμού, και καμπανάκια που πρέπει να κτυπήσουν (αλήθεια ποιοί κυβερνούν σε αυτόν τον τόπο;) φροντίστε να σώσετε ότι σώζεται από την καταστροφή που έσπειρε η αποτυχημένη σας διακυβέρνηση σε αυτόν τον τόπο, και αφήστε τα εύκολα αντι-φασιστικά συνθήματα για τις εκλογές.

Horst Wessel είπε...

«Θεωρούν ότι είναι οι μόνοι που κατέχουν την απόλυτη αλήθεια, οι μόνοι υπερπατριώτες, διότι όπως λένε ο καθένας είναι πατριώτης αλλά αυτοί είναι οι πιο πατριώτες και από τους πατριώτες.»

Κάτι μου θυμίζει το πιο πάνω απόσπασμα από την ανάρτηση του Μιχάλη. Κάτι μου θυμίζει! Αλλά τι ρε παιδί μου?

Horst Wessel είπε...

Βρε, μπας και είναι κρυπτοΑΚΕΛες οι ΚΕΑνίτες και οι ΕΛΑμίτες? Ως τώρα μόνο οι ΑΚΕΛικοί ήταν πατριώτες, καλοί και μόνο αυτοί ήταν οι πεφωτισμένοι και μόνο αυτοί κατείχαν το φως το αληθινό. Οι άλλοι είναι κακοί,κλέφτες, ψεύτες, παραπότες, ρατσιστές και προδότες.
Γιατί άραγε οι κόκκινοι φασίστες φοβούνται τόσο πολύ τα δίδυμα αδελφάκια τους?

Horst Wessel είπε...

Die deutschen kommen nach Griechenland! Deutsche version

Ανώνυμος είπε...

Ρε παρεα ξεχασες να καταταξεις και το Συριζα μεστους φασιστες. Τα δυο ακρα εχουν παρομοια χαρακτηριστικα. Δυο οψεις του ιδιου νομισματος ειναι.

Ανώνυμος είπε...

K.Μιχαήλ όποτε γράφω εδώ μέσω παραθέτω επιχειρήματα. Επιτρέψτε μου και μια φορά να μιλήσω με σύνθημα.

Ερχόμαστε και η γη ήδη τρέμει κάτω από τα πόδια μας...

Ελαμίτης

profitia είπε...

moy leipoyn kipriakes lires. entos 1,5 xronwn pame lires. meta apo 3 xronia ksana eyrw.

Ανώνυμος είπε...

στο 1ο βιντεο, ο μουστακοφορος εχει αιμορροΐδες.

Ανώνυμος είπε...

Κόκκινε Ιαβέρη, το μόνο ΤΕΡΑΣ είναι η αφεντομουτσουνάρα σου!!!

Höst Fessel Mein Glück Der Grüne Punkt είπε...

@Horst Wessel

die malakismenchen kommen nach zypern, pio singekrimena nach mishael müshael.

Χαμάλης είπε...

Ρε φασιστόμουτρο malakismenchen Höst Fessel Mein Glück Der Grüne Punkt, λάμνε μάνα μου να παίξεις με τα φκιαρούκια τζιαι τες συκλούες σου σε άλλην παραλία. Δα μέσα μόνο νούσιμοι τζιαι αντιφασίστες έρκουνται.

Ανώνυμος είπε...

Σας ενοχλεί ο Ελληνικός μέανδρος αλλά όχι το σοβιετικό σφυροδρέπανο.

Σας ενοχλούν οι απολογητές των ναζί, αλλά όχι τα γιουσουφάκια και οι απολογητές των κομμουνιστικών καθεστώτων της ΕΣΣΔ, του ανατολικού μπλοκ και της Ν.Α. Ασίας, που βύθισαν ολόκληρους λαούς στον φόβο, την τρομοκρατία και την εξαθλίωση.

Μέχρι και προχθές εκπρόσωπος του ΚΚΕ σε συζήτηση με εκπρόσωπο της Χ.Α. που του ζήτησε να καταδικάσει τις εξορίσεις Ελλήνων Ποντίων στην Σιβηρία, δήλωσε ότι όλοι εκείνοι ήταν εχθροί του λαού τους οποίους ο Σοβιετικός λαός τιμώρησε...

Κατά τα άλλα σας ενοχλούν τα αυταρχικά και ολοκληρωτικά καθεστώτα.

Σας ενοχλεί ο φασισμός της Χ.Α. αλλά όχι ο φασισμός του Καθεστώτος Χριστόφια (το ΑΚΕΛ, η προεδρική φροθρά, η "δίωξη καταπολέμισης ηλεκτρονικού εγκλήματος" όπου κάνει εφόδους σε σπίτια νομοταγών πολιτών αλλά κάνει την πάπια κουάκ-κουάκ μπροστά στα ηλεκτρονικά καζίνο του Φανιέρου και του υπόκοσμου με τα οποία το σημερινό καθεστώς τα πάει μια χαρά και αρμονικότατα - - απόδειξη ο ισοβίτης Κίτας που κυκλοφορούσε ελέυθερος επί μήνες ολόκληρους χωρίς κανένας να αναλαμβάνει εθυύνη σ'αυτό το ψευδοκράτος.

Έτσι λοιπόν έχουμε φαινόμετα όπως αυτό, ένα κομματόσκυλλο, αποτυχημένος υποψήφιος βουλευτής που έλαβε λιγότερους ψήφους ακόμα και από τον Ούτοπο, να συνεχίζει να υποτιμά την νοημοσύνη των αναγνωστών του αφού αραιά και που όλο και κάποιο αποτυχημένο κομματόσκυλλο εμφανίζεται να του κάνει την cheerleader.

ΤΑ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΗ ΣΑΣ
Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

μην δινετε πολλη σημασια σε παρωντες βουλευτες της ΧΑ. αυτοι αργοτερα θα φυγουν απο την σκηνη, την νυχτα μεγαλων μαχαιριων.

Ανώνυμος είπε...

5/13/2012 7:57μμ@ τι έγινε αγοράκια, δεν σας σηκώννεται το πουλλάκι σας για περισσότερο απο 15 λεπτά τζιαι θέλετε να περπατάτε στρατοκαύλικα για να νοιώθετε "άντρες"?

Τρέμει η γή?

εν εσείς που τρέμετε άνανδροι, που πάτε 10 - 10 να χτυπήσετε κάποιο. Ως τζιαι τον γερο λαχειοπώλη επιετε τοσοι πανω του, τζιαι εφορουσατε τζιαι τες φανελλες σας ρε βλακες. Το ιδιο τζιαι με το παιδι που τη Νιγηρία. Δεν έχετε καμία σχέση με κανέναν Παλλικαρίδη τζιαι είσαστεν άρρωστοι. Τόσον απλά.

5/14/2012 12:38@ Την πατρίδα "σας"? Οι Τουρκοκύπριοι που γεννηθήκαν Πάφο Λεμεσό Λάρνακα κτλ, τζιαι οι οικογένειες τους, είναι που το εξώστ της μοτόρας που εππέσαν? Εκείνοι δεν ειναι πρόσφυγες? Εκείνοι δεν έχουν αγνοούμενους? Εκεινοι δεν εχάσαν δικούς τους στον πόλεμο?

Τζιαι αν θέλεις να μιλήσουμεν τζιαι για τους Τούρκους, όχι μόνο τους Τουρκοκύπριους. Ξέρεις πόσοι "Ελληναράδες της Κύπρου" εζητήσαν διαζύγιο τζιαι εγγαταλείψαν την γυναίκα τους, γιατί εβιάστηκεν απο Τούρκους στρατιώτες? Ξέρεις? Η απλώς αννοίεις το στόμα σου τζιαι λαλείς τα ούλλα μονόπαντα?

Τζιαι ξυπνάτε που τα δήθεν "αντριλλίκια" σας, πριν να ξεφύγετε τέλλια τζιαι άναδρα, να φάτε τζιαι κανένα πλάσμα όπως πάτε 10 - 10 πάνω σε έναν.

Disdaimona είπε...

Μιχάλη δε τζαι τη διαλεκτικη του ζητήματος...στη Γερμανία τα ναζιστικα κόμματα είναι απαγορευμένα...η άνοδος της ΧΑ εστοιχησεν στην Μερκελ προχτες 8 μονάδες μείωση στα ποσοστα της, σιγά να μεν δεχτει η Γερμανία να ταίζει μιαν ναζιστική ελλαδα...

Απο την αλλη αυτοι οι θρασύδειλοι ξερουμεν πως δεν είναι αντικαπιταλιστες (ουτε αντιμνημονιακοί). Θέλουν καποιο μεγαλο κεφαλαιο να τους ταίζει για να επιβιώσουν, ο στοχος είναι η διχτατορία...ποιός θα τους ταίσει;

Η μοιρα τους είναι ο υποκοσμος...εξουσία δεν θωρουν ουτε στον αιώνα τον απαντα!

Εν συμφερει ουτε στα κεφαλαια τα ευρωπαικά η άνοδος του ναζισμου, ακομα και τα "σοσιαλδημοκρατικά" π.χ της Γαλλίας.

Τελικά ουτε για την μαππα εν καμνουν...ήντα κριμα;

Γκουντεν ναχτεν μπόις!

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΦΤΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΣΑΙ ΑΚΕΛ ΓΟΥΩΤΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΕΙΤΕ ΔΕΙΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΙΤΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ. ΠΑΝΤΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΥΝΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ !!!! ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΟΥΝΙ !!!

Χαμάλης είπε...

Τελευταίε ΔΕΙΛΕ και ΗΛΙΘΙΕ ανώνυμε των 5/14/2012 3:51 μμ ξαναδιάβασε το σχόλιο σου και κοίταξε να δεις αν έχεις υποβάλει το σχόλιο σου επώνυμα.
Από ότι διαφαίνεται, τον ίδιο λειψό νου με το Χριστόφια έχεις. Άρα πρέπει να είσαι ο γιός η η κόρη του. δεν εξηγείται αλλιώς. Γιατί και αυτοί βρέθηκαν έξω από τη βουλή διαμαρτυρόμενοι για νομοσχέδιο που έστειλε ο πατέρας τους προς ψήφιση μέτρων λιτότητας.

Horst Wessel είπε...

ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ. ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ.
Die Fahne hoch! Die Reihen fest geschlossen! SA marschiert mit ruhig, festem Schritt. Kam'raden, die Rotfront und Reaktion erschossen, Marschier'n im Geist in unser'n Reihen mit. Die Straße frei den braunen Batallionen. Die Straße frei dem Sturmabteilungsmann! Es schau'n aufs Hakenkreuz voll Hoffnung schon Millionen. Der Tag für Freiheit und für Brot bricht an! Zum letzten Mal wird Sturmalarm geblasen! Zum Kampfe steh'n wir alle schon bereit! Bald flattern Hitlerfahnen über allen Straßen. Die Knechtschaft dauert nur noch kurze Zeit! Die Fahne hoch! Die Reihen fest geschlossen! SA marschiert mit ruhig-festem Schritt. Kameraden, die Rotfront und Reaktion erschossen, Marschieren im Geist in unseren Reihen mit.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΔΕΛΦΙΑ.
Auf der Heide blüht ein kleines Blümelein und das heißt Erika.
Heiß von hunderttausend kleinen Bienelein wird umschwärmt Erika
denn ihr Herz ist voller Süßigkeit,
zarter Duft entströmt dem Blütenkleid.
Auf der Heide blüht ein kleines Blümelein und das heißt: Erika.
In der Heimat wohnt ein blondes Mägdelein und das heißt: Erika.
Dieses Mädel ist mein treues Schätzelein und mein Glück, Erika.
Wenn das Heidekraut rot-lila blüht,
singe ich zum Gruß ihr dieses Lied.
Auf der Heide blüht ein kleines Blümelein und das heißt: Erika.
In mein'm Kämmerlein blüht auch ein Blümelein und das heißt: Erika.
Schon beim Morgengrau'n sowie beim Dämmerschein schaut's mich an, Erika.
Und dann ist es mir, als spräch' es laut:
"Denkst du auch an deine kleine Braut?"
In der Heimat weint um dich ein Mägdelein und das heißt: Erika.

Ανώνυμος είπε...

ιχάλη κτυπησες κέντρο με την αναρτησή σου.
΄Το πιο πάνω "πόνημα" στα γερμανικά εισηγουμαι να τα σβήσεις γιατί αυτός που το ανέβασε είτε δεν καταλαβε ότι είναι ύμνος του χίτλερ είτε είναι μαλάκας.

Ανώνυμος είπε...

Βασικά πρέπει να σβηστούν όλοι οι φασίστες από εδώ μέσα αλλά τι να πεις που έχουμε δημοκρατία..

Ανώνυμος είπε...

Δημοκρατία θα έχουμε μετά τις εκλογές του Φεβράρη. Αν υπάρχει η Κύπρος φυσικά!

Ανώνυμος είπε...

Κάποιον αρχίδιν υπογράφει τα σχόλια του ως Χαμάλης τζιαί δαμέ τζιαί αλλού. Εν να του πάρει πολλήν τζιαιρόν να ξιχάσει τον Χαμάλην. Αλλά τζιαί να τον ιξιχάσει, το παλλούτζιη στον κώλον για την ύπαρξην της Αριστεράς τζιαί των Κομμουνιστικών Κομμάτων θα του μείνει μπημένον για πάντα. Όπου πάει θα το κουβαλεί τζιαί να τσούζει.
Ο πραγματικός Χαμάλης αναχωρεί μεθαύριον που την Κύπρον, γι' αυτόν είναι αμφίβολον αν θα έσιει την ευχέρειαν τζιαί τον χρόνον να ασχολείται με τα Κυπριακά πολιτικά δρώμενα. Άλλωστε η ρευστή κατάσταση στην Ελλάδα χρήζει παραπάνω προσοχής τζιαί αγώνα. Έναν αγώναν που θα τον δώσουμεν μεσ' σε πλατείες τζιαί σοκκάκια, με ξύλα με πέτρες και όχι μόνο. Ο φασισμός πάντως δεν πρόκειται να περάσει. Θα τον απλώσουμεν χαμέ σαν το λέσιην.

Σολιάτης είπε...

(τι να πεις με τους φασίστες)

Γεννήθηκα και πήγα σχολείο πάνω στη Χούντα
με δασκάλους και παπάδες δοχεία συγκοινωνούντα,
ψυχές σαβανωμένες, θεόρατες σκιές
στου έθνους του αθάνατου τις μυρμηγκοφωλιές.
Μαζική παραγωγή, κρέατα ντόπια στο τσιγκέλι,
όμως, μας φύλαγαν εξόριστοι αγγέλοι.
Ρόζοι στα παιδικά μας χέρια απ' του δασκάλου το ξύλο
που έβγαζε μίσος στον εχθρό και περηφάνια στο φίλο.
Η γραφή με το ζερβό άνοιγε τραύματα,
'ξομολογήσεις σε δοσίλογους παπάδες και θυμιάματα.
Τα προσκοπάκια με τα μπλε σωβρακάκια
γινήκαν μπάτσοι που ξεσπούσαν σε προσφυγικά σπιτάκια.
Είναι όλα ίδια, παππού, κι ας αλλάξαν όψη•
ντροπή μεγάλη στου σπαθιού την τρομερή την κόψη
που όσο κι αν κόψει κεφάλια, γλώσσες και χέρια
ποτέ του δε θα φτάσει να κόψει από τ' αστέρια.
Είναι όλα εδώ, παππού, τον ίδιο κύκλο κάνουν,
πλανιούνται οικτρά πως ποτέ δε θα πεθάνουν.
Σκέψη κοινόχρηστη, θαμμένη σε τόπο επώνυμο
κι έτσι το χώμα που έχεις μπει, δεν είναι γόνιμο.

Κάνε με σου 'χα πει μεγάλη μπόρα
να τους πνίξω όλους μέσα στη δικιά τους σαπίλα.
Σου' πα να με κάνεις δράκο
να σας φυλάω απ' τους φασίστες, μονάχα εγώ.
Πάντα σου ζήταγα να φτιάξεις ένα ασπρόμαυρο σακάκι
να φοράω με της "Αυγής" τα φύλλα.
Παππού, μάθε με, σου 'λεγα για να τους τη σπάω,
να γράφω με το ζερβό.

Είναι όλα ίδια, μαστρο Μίκη, ίδια γελάνε οι φοβισμένοι.
Ίδιος ο λήθαργος, ίδιοι κι οι πλανεμένοι.
Ίδια κι εύκολα το τίποτα ακόμα αλλάζει χρώματα.
Ο χρόνος ράβει μ' ίδια λόγια τα στριφώματα.
Στα χώματα για λίπασμα οι πρώτοι νεκροί,
ζωντανοί οι πονηροί, βαλσαμωμένοι καιροί.
Ίδια ακούνε οι γειτόνοι τη φωνή σου.
Θα ξέχναγα ό,τι σκάρωσα για ένα κρασί μαζί σου.
Στο ίδιο μέρος που ξερνάν, πάνε και στέκονται,
δεν αντιστέκονται, τα πάντα δέχονται, τα ίδια φίδια έρπονται.
Αφορισμένοι οι άτακτοι κι οι πρόσφυγες
από τους άπληστους, νευρωτικούς αυτόχθονες.
Ίδια όπως τ' άφησες παππού, σφιχτά και αποπνικτικά,
ίδιο συμπεθεριό, ίδια ελαφρυντικά.
Μάτια στραμμένα σ' αποκλίνοντες κυκλώνες,
σάπιοι αιώνες με μπουντέλια αρχαίες κολώνες.
Τρελοί χειμώνες, κι αυτή εδώ η πιο παράξενη ράτσα
κάνει την ίδια ειρωνική και βαριά γκριμάτσα
- δήθεν καπάτσα - τη βλέπω, και την είδες από παιδί•
ψάχνω ό,τι έψαχνες μια πορφυρένια γη.

Κάνε με σου 'χα πει μεγάλη μπόρα....
Σου 'πα να με κάνεις δράκο...
Πάντα σου ζήταγα να φτιάξεις ένα ασπρόμαυρο σακάκι
να φοράω με της "Αυγής" τα φύλλα.
Παππού, μάθε με, σου 'λεγα να τους τη σπάω,
μάθε με να γράφω με το ζερβό.


By: Active Member, "Πέρασμα Στο Ακρόνειρο
μμ

Ανώνυμος είπε...

ρε κουασιμόδε ερευνιτή-ιστορικέ της μπακκίρας, είσαι άγιος να κάμνεις μαθήματα του αρχηγού από τηλεωράσεως?
το κωλαράκι σου σε τρώει λαθρομετανάστη που τη Συρία.

Ανώνυμος είπε...

και τι σε νοιάζει ρε κοπρίτη αν εμείς του ΕΛΑΜ είμαστε νεογαζί? μπαίνει τίποτε στον κώλο του τζιαί πονεί?

Ανώνυμος είπε...

"Να τα πουμε προσωπικα να σας εξηγησω"

"Με απειλειτε;"

χαχαχα...Εν εχει ετσι πραμα που ακουσαμε σημερα...

Η αυξηση των ποσοστων του φιλοναζιστικου κομματος Χρυσης Αυγης στην Ελλαδα δεν οφειλεται σε καμια περιπτωση στην κριση του καπιταλιστικου συστηματος αλλα στην ανεξελεχτη καθοδο λαθρομεταναστων και στην αυξηση της εγκληματικοτητας.

Τα ιδια ισχυουν και στην Λαρνακα..

Πολλοι αριστεροι πιστευουν οτι ολα αυτα οφειλονται στην καπιταλιστικη κριση και ειναι βαθια νυχτωμενοι κατα προσωπικη αποψη.

Η κατασταση στην Ελλαδα και ειδικα σε καποιες περιοχες ειχε ξεφυγει με την ανοχη των αριστερων αλληλεγγυων. Η Χρυση Αυγη εκμεταλλευτηκε αυτες τις καταστασεις, εδωσε προστασια στους πολιτες αυτων των περιοχων με ανταλλαγμα τους ψηφους...

Σημερα στην Ελιτα ειδαμε καποιους Λαρνακεις να βγαινουν και να ζητουν-συγχαιρουν το ΕΛΑΜ που τους βοηθησε σε καποιες περιπτωσεις στην εκκαθαριση της γειτονιας τους απο τους αλλοδαπους.

Πρεπει να προσεξουμε λιγο γιατι οι ΕΛΑΜΙΤΕΣ οπως και η Χρυση Αυγη θα προσπαθησουν να εκμεταλλευτουν καποιες καταστασεις οπως η ανεξελεχτη καθοδος ξενων για να παρουν με το μερος τους τρομοκρατημενους πολιτες...

Δυστυχως για ολους η Κυπρος με τα οσα εγιναν το 1974 δεν μπορει να αντεξει στις πλατες της τετοιες οργανωσεις κομματα οι οποιες μας παραπεμπουν στις μαυρες μερες της εθνικης τραγωδιας και της διχονοιας.

Ηδη εχουμε δει καποια φαινομενα με στρατιωτικους να ειναι μελη του ΕΛΑΜ, ακουσαμε για στρατιωτικους που εκπαιδευουν σε οπλα τα μελη του ΕΛΑΜ και πολλα αλλα..

Ας λαβουν ολοι τα μετρα τους και μιλω για τους πολιτικους για να μην ξαναζησει η Κυπρος οσα εζησε τις αρχες της δεκαετιας του 70...

Επισης ελπιζω στο αμεσο μελλον να μην αντιγραψουμε την Ελλαδα και σε αλλα κακως εχοντα οπως τρομοκρατικες οργανωσεις και αναρχικους που να σπανε περιουσιες..

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 1!!!!!
(έχουμε να κάμουμε με αναλφάβητα βλήμματα)

"ρε κουασιμόδε ερευνιτή-ιστορικέ της μπακκίρας, είσαι άγιος να κάμνεις μαθήματα του αρχηγού από τηλεωράσεως?
το κωλαράκι σου σε τρώει λαθρομετανάστη που τη Συρία."

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 2!!

(Βλήμμα νούμερο 2)

"και τι σε νοιάζει ρε κοπρίτη αν εμείς του ΕΛΑΜ είμαστε νεογαζί? μπαίνει τίποτε στον κώλο του τζιαί πονεί?"

Ανώνυμος είπε...

η ελληνική κατάρτηση 3 που είναι ρε γιουσουφόπαιδο αλήτη και μπεκρή?

Ανώνυμος είπε...

τζιαί κάτι τελεφταίω ρε κιοφτέ που περιπαίζεις, το IQ τεστ σου είναι πολλά χαμηλό.IQ τεστ πατάτα να πούμε. εγιώ ε προκαταβολικά που μιλώ, αλλά εσού που να σκαμπάσεις. αμπάλατε!

buhda είπε...

Προς άπαντα τα ανόργανα ναζιστικά λεκιαδάκια. Σκάστε, και αποχωρίστε οικειοθελώς από το κοινωνικό γίγνεσθαι για να μην σας ¨αποχωρήσει¨η κοινωνία βιαίως και ψάχνεται το λάθος μετά. ΑΚΤΟΥΝ! ΡΑΟΥΣ! τσόγλανοι απόγονοι δοσίλογων και ψυχοπαθών μεταξάκηδων και τα λοιπά. Άντε στην εξορία μαζί με τον όμοιό σας χριστοφοράκο.

Ανώνυμος είπε...

gamw to buhda, gamw kai to akel.

to ELAM hr8e gia na meinei re gayman

buhda είπε...

Ναι!!! Ήρθε για να μείνει ...οριζοντίως βέβαια.ανωνυμάρα 5-16-12
2και 35μμ, όταν η ώρα το φέρει και οδεεύεις προς τον θάνατό σου, είμαι σίγουρος ότι θα κάνεις τα πάντα ακόμη και τον γκέι μαν για να γλυτώσεις το αναπόφευκτο αλλά θα είναι πολύ αργά και για σένα και για τους όμοιους σου. Τέλος, πρόσεχε μεγάλε αυνανικέ εραστή είναι ανέφικτος ο στόχος σου να πηδήξεις όλο το ακελ και εμένα. Με τι δυνάμεις και τι μέγεθος μικρότατε κουραδίσκο;

Ανώνυμος είπε...

Excellent website. Lots of helpful information here. I'm sending it to several pals ans additionally sharing in delicious. And of course, thanks in your sweat!
Also visit my web blog : latest transfer news football