Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Εθνικό Κίνημα το πραξικόπημα κατά το ΕΛΑΜ!


Όχι, δεν λέω ότι μου κατέβει ούτε συκοφαντώ το ΕΛΑΜ.
Για άλλη μια φορά αποδεικνύουν τους δεσμούς τους με το φασισμό και την ΕΟΚΑ Β’, τον Γρίβα και τη χούντα.

Ενοχλήθηκαν από την δήλωση που έκανε ο πρόεδρος Χριστόφιας την επέτειο του πραξικοπήματος (από ‘σιει μούγια μουγιάζεται, λέει κι η παροιμία) και αναδημοσιεύουν ανακοίνωση της αδελφής Χρυσής Αυγής.

Χωρίς κανένα σχόλιο δημοσιεύουμε την υποστηρικτική προς το πραξικόπημα ανακοίνωση όπως την πήραμε από την ιστοσελίδα του ΕΛΑΜ.


«Δηλώσεις με αποδέκτες σε Ελλάδα (την Χρυσή Αυγή) και Κύπρο (το ΕΛΑΜ) έκανε ο αγγλο-αμερικανο-κομμουνιστής (και νυν πρόεδρος της ΕΕ!) Χριστόφιας, επ’ ευκαιρία της επετείου του ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΑΜΨΩΝ κατά του ανθενωτικού μακαριακού καθεστώτος. Ιδού τι δήλωσε ο προκλητικός μαρξιστής made in UK-USA, που διαισθάνεται ότι έρχεται το πολιτικό του τέλος και ο θρίαμβος των εθνικιστών:
«Η σημερινή μέρα είναι μέρα απότισης τιμής στους ανθρώπους, οι οποίοι όρθωσαν το στήθος τους στα τανκς της Χούντας και στα καλάσνικοφ της ΕΟΚΑ 'Β. Είναι μέρα άντλησης διδαγμάτων, είναι μέρα που υποβάλλει και επιβάλλει συνεχή επαγρύπνηση και συνεχή αγώνα για υπεράσπιση των δημοκρατικών θεσμών. Αναβιώνουν και σήμερα φαινόμενα φασιστικής νοοτροπίας. Είναι ανάγκη να αποκρουστούν και να απομονωθούν».
Την απάντηση που πρέπει σ’ αυτόν -και τους ομοίους του-, την πήρε από τους Ελλαδίτες προ μηνός. Προσεχώς θα την πάρει κι από τους Κυπρίους αδελφούς μας!»

Αυτά λένε τα καλά και μορφωμένα παιδιά του αρχιεπισκόπου.
Να σας ζήσουν και να τα χαίρεστε μακαριότατε.

26 σχόλια:

Horst Wessel είπε...

για περαστε ΕΛΑΜογια που το θειο Μιχαλη τζιε εν καλος για λλοου σας.Εν να σας σασει καλα!!

Σολιάτης είπε...

Με αυτούς συνεργάζεται η φοιτητική παράταξη του (ΔΗ)ΣΥ Πρωτοπορία και τους δίνει και θέσεις αξιωματούχων στους φοιτητικούς συλλόγους. Με αυτούς συνεργάζεται και ο Νίκος Αναστασιάδης για να προωθήσει την υποψηφιότητα του για την προεδρία της δημοκρατίας. Ευθύνη του κάθε δημοκράτη είναι να μην επιτρέψει την άνοδο του φασισμού, και του ηγέτη της δεξιάς στην εξουσία!

pluton είπε...

Ατύχησες Μιχάλη αυτήν την εποχή στο ΕΛΑΜ οργανώνουμε τον εορτασμό για την αποκατάσταση της δημοκρατίας στην Ελλάδα, μιας και αποφάσισε ο πρόεδρας δημοκρατίας μας ελλειψει αστακών από την αγορά να αναβάλει τον εορτασμόν. Έτσι θα τον διοργανώσουν η Χρυσή Αυγή και το ΕΛΑΜ (μεταξύ μας) θα τιμηθεί ιδιαίτερα μεταξύ των άλλων οι :

Χριστόφιας για την υπόθεση Μαρί.
και μόλις αποφασίστηκε μια τιμητική διάκριση στον υπουργό Ντίνο Μιχαηλίδη που τόσο συζητήθηκε χτες στην Ελλάδα, ο ίδιος πάντως είπε «Πρόκειται για ανυπόστατους ισχυρισμούς και αποκυήματα φαντασίας. Μένω κατάπληκτος, είπε, από όσα αναφέρονται για το πρόσωπό μου».


Εγώ να σου πω είμαι απόλυτα βέβαιος ότι δεν έχει καμιά σχέση με την υπόθεση Τσοχατζόπουλου.

Ανώνυμος είπε...

Πάλε αερολογείς ρε Πλουτή.

Θέλεις να πεις συμφωνείς με το... "Κίνημα του Σαμψών";

Α τζιαι πότε είπαμεν εν να απαντήσεις του Μιχάλη;

Ανώνυμος είπε...

Πιον ειναι το προβλημα σου ρε κομουνι. Ο Σαψων ειναι ηρωας αλλα εγελασαν του και δεν καταφερε να μεινει η κυβερνηση του που εριψε το φασιστικο καθεστως του Μακαριου.
Σωστά σου λαλεί ο Πλούτον.

ΕΛΑΜιτης

Horst Wessel είπε...

ΕΛΑΜιτικο φασιστουϊ αν εισαι αντρας περνα απο την ΕΔΟΝ να σε περιποιηθουμε καταλληλα!!!
χεστη!!!

Τα Χασαμπουλιά είπε...

εκαμετετα σσιονι ρε φιλε χορστ ουεσσελ..... σημμερα εννα εχουν πορεια οι ελαμιτες με τα "αρφουθκια" τους τη χ.α. εννα τους αντικρουσετε???? προπερσι στη πορεια εναντια των μεταναστων η εδον ελαμψε με την απουσια της... γι΄αυτο λλια λογια τζαι ζωη γλυτζια ἠ αν προτιμας δασε ἠ σκασε

arxiepiskopos είπε...

ρε Χασαμπουλούθκια φασιστούθκια, εν να σας τσακίσουμε στο πι και φι.
τούτα τα ψευτομαγκιλίκια αλλού. δαμμέσα εν περνούν.
ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

Αν είσαι κι αν δεν είσαι του βασιλιά παιδί
Να μάθεις να δουλεύεις αν θες να τρως ψωμί
Σφυροδρέπανο κι αξίνα
Κάτω ο φασισμός κι η πείνα

Αν είσαι κι αν δεν είσαι και του δημάρχου γιος
Να μάθεις να δουλεύεις αν θέλεις για να τρως
Σφυροδρέπανο κι αστέρι
Και γροθιά με τόνα χέρι.

Άντε να πάμε πέρα και τι να κάνουμε
Να ιδούμε τη ρωσία κι ας αποθάνουμε
Το σφυρί και το δρεπάνι
Τους φασίστες θα ξεκάνει

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΕΛΑΜ ΟΥΛΛΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΤΖΙΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΝ ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ...

ΤΟ ΑΚΕΛ, Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ, Η ΕΔΕΚ, ΤΟ ΔΗΚΟ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;

ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΕΛΑΜ ΣΥΜΦΕΡΕΙ;

ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ...ΟΠΟΤΑΝ Η ΔΕΞΙΑ ΕΠΩΦΕΛΕΙΤΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΑΜ ΑΝΟΙΧΤΑ ΞΥΠΝΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΖΟΥΣΑΜΕ ΠΡΙΝ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΖΙΑΙ ΚΡΥΦΚΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ ΨΗΦΟΥΣ...

ΤΟ ΑΚΕΛ ΕΠΩΦΕΛΕΙΤΑΙ ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΛΑΜ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΘΥΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΤΛ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ...

ΤΟ ΔΗΚΟ ΚΑΙ Η ΕΔΕΚ ΤΟ ΙΔΙΟ!!!ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ...

ΤΖΙΑΙ Ο ΒΛΑΚΑΣ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΜΑΝΝΟ ΤΖΙΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΤΖΙΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ...

ΟΙ ΕΛΑΜΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΩΣ ΕΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟ 74 ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ...

ΤΖΙΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΕΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΖΙΑΙ ΕΠΕΘΑΝΑΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΛΑΜ...ΑΤΥΧΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΖΗΣΑΝ ΤΟΤΕ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΩΡΑΣΙΝΟΙ ΝΕΑΡΟΙ ΕΛΑΜΙΤΕΣ!!!

ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΙΧΑΛΗ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ...ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΥΡΙΕ ΑΚΕΛΙΚΕ (ΓΕΝΙΚΑ ΟΧΙ ΕΣΥ) ΜΕ ΤΟ ΕΛΑΜ ΤΖΙΑΙ ΤΖΙΕΙΝΑ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ; ΚΑΜΕ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟ ΤΖΙΑΙ ΔΙΑΛΥΣΤΟ...ΦΚΑΡΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ, ΔΙΑΛΥΣΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ...ΠΡΙΝ 38 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕ Η ΚΥΠΡΟΣ ΤΖΙΑΙ ΕΠΕΘΑΝΑΝ ΤΟΣΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ...ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΥΑΛΑ..ΔΙΑΛΥΣΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΙ...

ΟΧΙ ΝΑ ΦΚΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΡΘΡΑ ΤΖΙΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΑΜ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ΨΗΦΟΥΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

1 αληθεια. το ελαμ ιδρυθηκε απο το ακελ. 2 αληθεια. ο προεδρος του εχει συγγενεια με τον νικο κατσουριδη. 3 αληθεια. ο σαμψων πηρε 15 000 επιστολες συγχαρητηριων.ολες σχεδον απο μακαριακους .ποιοι ησαν αυτοι?ποσοι ησαν ακελικοι?τολμας να μας πεις μιχαλη μιχαηλ ερευνητη της πλακας? 4 αληθεια. το ακελ αναγνωρισε το μεταπραξικοπημα κληριδη και συμφωνησαν μαζι στην διενεργεια εκλογων για το αν επρεπε να ερθει πισω ο μουσκος. 5 αληθεια.ο μακαριος καλεσε την τουρκια να εισβαλει.το λεει καθαρα στην ομιλια του.επηρεαζονται και οι τουρκοκυπριοι.οπως γνωριζουμε δεν ανοιξε μυτη τουρκοκυπριου το πενταημερο.ουτε καν το ακελ μιλησε ποτε για κανενα συμβαν. 6 αληθεια το πραξικοπημα εγινε για να φυγει ο μακαριος και οχι να πεθανει.εξου και η αφυλακτη πλευρα του προεδρικου 7 αληθεια το ακελ δεν πολεμησε.μερικοι οπαδοι του μοναχα τολμησαν παρα τις απειλες του κομματος και πολεμησαν.σημερα οι περισσοτεροι ειναι εκτος ακελ! 8η αληθεια. ο μιχαλης μιχαηλ πληρωνεται απο την αμερικανικη πρεσβεια.εξου και το οτι η γνωμη αποφευγει να κατηγορησει τις ηπα

Ανώνυμος είπε...

1 αληθεια: Το ΕΛΑΜ δεν ιδρυθηκε απο το ΑΚΕΛ..Το ΕΛΑΜ ειναι παιδια ΕΟΚΑΒητατζηδων ή οπαδων της ΕΟΚΑ Β που το 2008 μαζευτηκαν εξω απο τον ΔΗΣΥ για να ζητησουν πραξικοπημα εναντιον του νεοεκλεγεγμενου Χριστοφια...Μιλω για την ημερα των εκλογων...

2 αληθεια: Ο προεδρος του ηταν μελος της Χρυσης Αυγης οταν ηταν φοιτητης ενω κακες γλωσσες λενε οτι δεν εκανε στρατο..

3 αληθεια: Ο Σαμψων πηρε επιστολες συγχαρητηριων απο ΑΠΟΕΛ και δεξιους..Αν εχεις στοιχεια δωσε τα..

4 αληθεια: Του Κληριδη τοτε ο λαος του εφτυνε..Καποιοι μετα εκαμαν τον προεδρο και εγιναν οπαδοι του κομματος του. Γνωστη και η ατακα του Εζεκια.

5 αληθεια: Ο Μακαριος εκαμνε τις δηλωσεις οταν ηδη η Τουρκια αρχισε την εισβολη. Δεν ειχαν google τοτε ουτε κινητα. Ο Μακαριος ειπε 1000 φορες πριν το πραξικοπημα οτι θα εισβαλουν οι Τουρκοι και αυτο το γνωριζαν ολοι εκτος απο καποιους φιλοπραξικοπηματιες που δεν ηθελαν να το πιστεψουν και πιστευαν σε ενωση σε κακους κομμουνιστες και συνθηματα.

7 αληθεια: Ολοι οι Κυπριοι πολεμησαν εκτος απο αυτους της ΕΟΚΑ Β που εσφαζαν γυναικοπεδα Τουρκοκυπριους αμαχους στην Λεμεσο και σε αλλες περιοχες με αποτελεσμα οι Τουρκοι να κανουν τα ιδια και στους δικους μας..Μετα ειναι γνωστο οτι ακολουθησε παρτι με σουβλες στο Τροοδος..

8 αληθεια: Ο Μακαριος ηταν αντικομμουνιστης και συμφεροντολογος...Βεβαια οι τελευταιοι που θα πρεπε να του κανουν πολεμο ηταν οι ΔΗΘΕΝ ενωτικοι της ΕΟΚΑ Β...Πιονακια της Χουντας που τους εβαλαν σκατα στο κεφαλι για δηθεν ενωση της Κυπρου με την Ελλαδα..Οπως και τωρα καποιοι ναζιστες στην Ελλαδα κρυβονται πισω απο τα εθνικα συμβολα..

pluton είπε...

Το ΑΚΕΛ σε ανακοίνωσή του για το Έκτακτο Παγκύπριο Συνέδριο του κόμματος που αποφάσισε, κατά πλειοψηφία, να στηρίξει την ανεξάρτητη υποψηφιότητα για την Προεδρία της Δημοκρατίας του Υπουργού Υγείας Σταύρου Μαλά.


ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΕ ΠΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ; τον θεωρείτε και εσείς ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ;

Anef_Oriwn είπε...

Plutonα,
Άμε [λάμνε] μαυροΰρεφκε!

Ο Σαμψός βιασθής είπε...

Δε θέλει ο Χριστόφιας βρε Αίολε. Θα τον βάλουμε με το ζόρι; Τέτοια κάνει μόνο η ΕΟΚΑ Β' που βάλανε τον Σαμψών με το ζόρι πρόεδρο ενώ εκείνος . . . . . . δεν ήθελε χα χα χα χα χα χα. Όχι όχι δεν ήθελε. Δηλαδή να πούμε ο Σαμψών ΔΕΝ ήταν μόνο οκταήμερος πρόεδρος. Ήταν και βιασθής πρόεδρος.

Σολιάτης είπε...

ΡΕ ΒΛΑΚΑ 7/21/2012 12:36 πμ Που τα΄ήβρες τούτα που γράφεις, στα γριβοσχολία του ΕΛΑΜ, του ΚΕΑ τζαι του συναγερμού; συγχαρητήρια στον Σμψών τζαι το πραξικόπημα έστειλαν ο ΑΠΟΕΛ η Ανόρθωση, ο Ολυμπιακός, ο Απόλλωνας ο ΑΣΥΛ Λύσης τζαι κάμποσα άλλα σωματεία της δεξιάς. Για τ' άλλα επήρες απάντηση.
plyton, πράγματι λάμνε shυλλομαυροΪρευκε.

Horst Wessel είπε...

σύντροφοι Anef_Oriwn και Σολιάτη παρακαλώ όπως γίνεται πιο κόσμιοι αποφεύγοντας τον ξεπεσμό σας όπως αυτό των διαφόρων φασιστοειδών δίποδων.

Σολιάτης είπε...

Horst Wessel, Ναι πρέπει να απαντούμε με επιχειρήματα και να αποφεύγουμε να πέφτουμε στο επίπεδο τους, όμως είναι κάποιοι που δεν καταλαβαίνουν άλλη γλώσσα.

pluton είπε...

Να σου πω ΑΝΕΥ από αυτό το ποστ σου :

{Plutonα,
Άμε [λάμνε] μαυροΰρεφκε!}

Καταλαβαίνω το "Plutonα" το "," και το "!" τα υπόλοιπα τα έψαξα στο ΜΑΙΖΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ του ΦΥΤΡΑΚΗ δεν τα έχει, φαντάζομαι θα είναι οικογενειακή διαλεκτος.

pluton είπε...

Και τι θα κάνει τώρα δηλαδή ο Χριστόφιας; Θα κάνει περιοδίες στον πλανήτη να εξηγεί πως βάζεις δια του σοσιαλισμού μια χώρα στο ΔΝΤ;


Για οικονομία να τις κάνει παρέα με τον πρόεδρο της Διεθνούς Σοσιαλιστικής, τον σοσιαλιστή ποδηλάτη (επιτυχημένο, δεν ξέρω αν το μάθατε ξαναέπεσε από το ποδήλατο του) Γιωργάκη.

Ανώνυμος είπε...

1. αληθεια, το ελαμ ιδρυθηκε απο νατο.

2. αληθεια, το ακελ ειναι υπο τον ελεγχο των νατοικων think tank.

3. αληθεια, ολα οσα βλεπουμε σε πολιτικη σκηνη ειναι ενα παιγνιδι αναλογα με τις νατοικες στρατηγικες και περαν απο τις ιδεολογικες διαφορες.

4. αληθεια, οι ιδεολογιες κωδικοποιουνται αναλογα με τις αναγκες των μυστικων υπηρεσιων οι οποιες σχεδιαζουν την περιπλοκη πολιτικη σκηνη.

5. αληθεια, ηρθε η ωρα για ακελ να τελειωσει κυβερνηση και να απομονωθει. τωρα η σειρα ειναι του δησυ. μετα καποιες αλλες..

6. το ακελ ξεγελα τον εαυτο του δηθεν παλευοντας εναντια στο καπιταλισμο η στο συστημα η στο ιμπεριαλισμο η στη βρετανια. ειναι ενα κομμα σαν πουτανα. ειναι μικρο, δεν εχει δυναμη. ειναι βασικα τιποτα.

pluton είπε...

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ


Τον αποκλεισμό της Γερμανίδας αθλήτριας Νατάσα Κελλερ ζητά με ανακόινωση της η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για το ρατσιστικό της τιτίβισμα που κάνει λόγο για "ξυπόλητους Ελληνες"...

"Οι αποχαυνωμένοι και άβουλοι πολίτες της Γερμανίας, με τρανταχτό παράδειγμα την αθλήτρια Κέλερ, να πάψουν να πιστεύουν τις ανοησίες του Focus και του Spiegel. Οι Έλληνες αθλητές θα αντιμετωπίσουν με παγερή αδιαφορία τις προκλήσεις αυτές και θα αποδείξουν στον στίβο την ελληνική υπεροχή και ανωτερότητα. Καλούμε την Ολυμπιακή Επιτροπή να αποβάλει πάραυτα την εν λόγω αθλήτρια για ρατσιστικό σχόλιο."

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε Πλουτωνα τι επιτελους;

Ρεζιλι εγινε η Χρυση Αυγη καθως επροκειτο για πλακα Ελληνων στο διαδικτυο...

Η Γερμανιδα δεν εκανε ποτε τετοιες δηλωσεις ουτε εγραψε κατι..

pluton είπε...

Δεν είναι έτσι τα πράγματα απλά και οι Γερμανοί και οι Άγγλοι κάλυψαν τους δικούς τους εν αντιθέσει με την ραγιάδικη συμπεριφορά της ΔΗΜΑΡ και της Αριστεράς.
Σου βάζω μερικούς τίτλούς και τα άρθρα μπορείς να τα βρει με απλή αναζήτηση:

Πολιτικοί στον καιρό της τρόικας ένιωσαν την αξιοπρέπειά τους να απειλείται από την Παπαχρήστου...

Γράφει ο Κώστας Βαξεβάνης


Ανοιχτή επιστολή του Διονύση Τσακνή στη Βούλα Παπαχρήστου...

O Πάνος Καμμένος καταδίκασε τον αποκλεισμό της νεαρής αθλήτριας...

Περιμένω λοιπόν από την Δημοκρατική «Αριστερά» ανάλογη ευαισθησία με το θέμα της κυρίας Παπαχρήστου, όταν έρθει στη Βουλή ο νόμος για την ανεργία, την ιθαγένεια, για την παιδεία, για την υγεία, για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, για τις τράπεζες…

Για όλα φταίει η Βούλα!
Του Γιώργου Λοβέρδου

O Ρατσισμός του Αντιρατσισμού: (αφήστε να πηδήξει το κορίτσι)
του Σωτήρη Γλυκοφρύδη


Οι Γερμανοί τώρα φρόντισαν να σβύσουν τα ίχνη ΔΕΣ..........


Η έμμεση αυτή επιβεβαίωση της ύπαρξης του tweet και η απόδοση του σε hacker μας προβληματίζει. Δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι η Γερμανίδα πρωταθλήτρια ανάρτησε το υβριστικό για τη χώρας μας σχόλιο όμως γεννιούνται μεγάλα ερώτημα.

Αφού τη δημοσίευση την έκανε hacker γιατί η Γερμανική Ολυμπιακή Επιτροπή διέγραψε το λογαριασμό;

Γιατί δεν άφησε ενεργό το λογαριασμό της Κέλερ και δεν ζήτησε από το δημοφιλή ιστότοπο τα ηλεκτρονικά ίχνη του hacker ώστε να βρεθεί και να λογοδοτήσει αφού προσέβαλε δυο χώρες;

Τα ερωτήματα φυσικά και δεν πρόκειται να απαντηθούν. Ποιος θα τα απαντήσει ή θα αξιώσει την απάντησή τους ο Κούβελος;


ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΑΝ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΑΠΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΛΕΓΧΟ .... ΤΟΥΣ ΑΘΩΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ.

παύλος είπε...

Eπειδή εντόπισα κάποιες ανακρίβειες στα σχόλια,επιτρέψτε μου να κάνω κάποιες διορθώσεις:

1.Το πραξικόπημα του '74 δεν διοργανώθηκε από την,σχεδόν εξαρθρωμένη,ΕΟΚΑ Β' ούτε τα μέλη της ( με εξαίρεξη 1-2 ηγετικά στελέχη ) ήταν ενήμερα για αυτό.Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως η ΕΟΚΑ Β' δεν δημιούργησε τις συνθήκες ώστε αυτό να εκδηλωθεί.Επίσης,όταν αυτό εκδηλώθηκε, συμμετείχαν,όπου μπορούσαν, ενεργά.

2.Ο Σαμψών , ο οποίος σημειωτέον δεν είχε σχέση με την ΕΟΚΑ Β' και μάλιστα τα μέλη της δεν τον εμπιστεύονταν, δεν οργάνωσε το πραξικόπημα αλλά ήταν ο αχυράνθρωπος της Χούντας.Βέβαια,βολεύει αρκετούς να κατηγορούν για όλα τον Σαμψών και τον νεκρό από τις αρχές του 1974 Γρίβα.

3.Αν και Ελλαδίτης ( και βαθύτατα Ενωτικός έστω και αν στις μέρες μας αυτό αποτελεί μια ουτοπία ) καταλαβαίνω την απέχθεια που μπορεί να προκαλεί σε αρκετούς Έλληνες της Κύπρου το όνομα και μόνο της ΕΟΚΑ Β'.Όμως το να ισχυρίζεται κανείς πως η ΕΟΚΑ Β' δεν πολέμησε κατά την εισβολή είναι λάθος,τουλάχιστον όσον αφορά την επαρχία Λεμεσού.

Μιχάλης είπε...

@ παύλος

1. Σε μεγάλο βαθμό είσαι σωστός.
2. Ο Σαμψών δεν ήταν μέλος της ΕΟΚΑ Β αλλά είχε σχέσεις με αυτήν μέσο διαφόρων στελεχών της.
Κανένα στοιχείο δεν συνηγορεί ότι οργάνωσε το πραξικόπημα. Όσα έκανε όμως τα έκανε συνειδητά.
Όσον αφορά τον Γρίβα έχει τεράστιες ευθύνες. Οργάνωσε ο ίδιος αρκετά σχέδια πραξικοπήματος με τη συνεργασία της χούντας και της Εθνικής Φρουράς.
3. Όχι φίλε μου, η ΕΟΚΑ Β δεν πολέμησε κατά την εισβολή. Κάποιοι μεμονωμένοι ναι, όχι όμως ως οργάνωση. Όσον αφορά την επαρχία Λεμεσού θα πρέπει να ξέρεις ότι εκεί δεν έγινε ούτε εισβολή και που λέει ο λόγος δεν έπεσε ούτε πυροβολισμός. Εκεί μάλιστα. Αλώνιζαν τα μέλη της ΕΟΚΑ Β και κυνηγούσαν αντιστασιακούς ενώ οι Τούρκοι καταλάμβαναν ένα – ένα τα χωριά στο βόρειο τμήμα της Κύπρου.

παύλος είπε...

1.Που ακριβώς έχω λάθος σε αυτό το κομμάτι;

2.Για τον Σαμψών δεν πιστεύω να διαφωνούμε κάπου.Όσον αφορά τον Γρίβα,του βρίσκω κάποια ελεαφρυντικά.Ήδη από το 1972 είχε χάσει τον έλεγχο της ΕΟΚΑ Β'.Εντύπωση μου έκαναν και δύο πράγματα που διάβασα στο βιβλίο των Ιγνατίου και Βενιζέλου: το ένα ήταν το ότι το 1971 ο Γρίβας αρνήθηκε να προχωρήσει σε πραξικόπημα ( μάλιστα αυτό ήταν και το μεγάλο παράπονο ενός από τα ηγετικά στελέχη της ΕΟΚΑ Β',νομίζω του Σύρου διότι εκείνη την εποχή τα πράγματα θα ήταν σαφώς πιο ευνο'ι'κά για την ΕΟΚΑ Β') και το άλλο πως κατά την απόπειρα δολοφονίας του Μακαρίου,τότε που τα εκρηκτικά εξεράγησαν νωρίτερα,δεν ήταν ενήμερος ούτε ο Γρίβας ούτε ο Καρούσος.

3.Στην επαρχία Λεμεσού,όπως και στην Πάφο, δεν έγινε εισβολή υπήρχαν όμως οι θύλακες.Για παράδειγμα, τον θύλακα της Πάφου τον κατέλαβαν οι ΕΛΔΥΚάριοι που υπό κανονικές συνθήκες θα επέστρεφαν στην Ελλάδα.
Στην επαρχία Λεμεσού,από ότι έχω διαβάσει τουλάχιστον σε σοβαρά βιβλία και όχι στον ιστότοπο του ΕΛΑΜ,μέλη της ΕΟΚΑ Β' κατέλαβαν την Αυδήμου.Επίσης μέλη της ΕΟΚΑ Β' ήταν και η πλειοψηφία του Τάγματος Καλογερόπουλου-Διάκου (με βάση τον διοικητή λογικό μου φαίνεται) που επωμίστηκε το κύριο βάρος της εκκαθάρισης των θυλάκων στην επαρχία Λεμεσού.

Βέβαια,πρέπει να τονιστεί πως όντως μετά την εκκαθάριση των θυλάκων τα μέλη της ΕΟΚΑ Β' έκαναν στην επαρχία αυτή ότι ήθελαν μέχρι και το τέλος του 1974.

Πάντως το ζήτημα των τουρκικών θυλάκων δεν ήταν της ίδιας σημασίας με τα μέτωπα σε Κερύνεια, Αγύρτα κλπ δεν ήταν όμως ασήμαντο.Ένας τέτοιος θύλακας,που όμως δεν έπεσε ήταν και ένα χωριό της επ. Λευκωσίας που σήμερα είναι τμήμα του ψευδοκράτους παρόλο που επικοινωνεί με αυτό μόνο μέσω θαλάσσης.