Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΣΕ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ



Οι εκλογές της Κυριακής είναι κρίσιμες και καθοριστικές.
Έχουμε δύο επιλογές που η πρόκριση της καθεμιάς θα οδηγήσει σε διαφορετικά αποτελέσματα.

Μόνο όσοι εθελοτυφλούν  δεν θέλουν να δουν ότι ο Νίκος Αναστασιάδης έβαλε προβιά προβάτου.

Η ελπίδα που εξέφρασε το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΚΤ Γιόργκ Άσμουσεν ότι η δυνατότητα αυτή θα δοθεί με την εκλογή Αναστασιάδη στην προεδρία της Δημοκρατίας μιλά από μόνη της.
Και δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται παρόμοιες δηλώσεις.

Ο Άσμουσεν, σύμφωνα με το sigmalive, είπε ότι η ΕΚΤ είναι ουδέτερη σε ό,τι αφορά το αποτέλεσμα των εκλογών. Ο συντηρητικός ηγέτης Νίκος Αναστασιάδης έχει ευρύ προβάδισμα, είπε, αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει την διεξαγωγή ενός δεύτερου γύρου την επόμενη εβδομάδα.


«Όμως χρειαζόμαστε κάποιον με τον οποίο να μπορούμε να συνομιλήσουμε εκεί ώστε να διαπραγματευθούμε ένα πρόγραμμα (δημοσιονομικής) προσαρμογής μαζί του», είπε ο Άσμουσεν.
«Για να εγγυηθούμε την βιωσιμότητα του χρέους θα χρειαστούμε να δούμε, για παράδειγμα, εκτεταμένες ιδιωτικοποιήσεις. Ο προηγούμενος πρόεδρος το απέρριπτε αυτό».

«Τώρα θα πρέπει να εξετάσουμε και να δούμε εάν μπορούμε να διαπραγματευτούμε ένα πρόγραμμα ως τα τέλη του Μαρτίου», συνέχισε ο Άσμουσεν. Ο Αναστασιάδης έχει δεσμευτεί ότι θα επιτύχει σύντομα μια συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για το δανεισμό της κυβέρνησης της νήσου».

Η δήλωση Άσμουσεν είναι αρκετά εύγλωττη.
Και όσο και αν προσπάθησε ο Τάσος Μητσόπουλος να την ρίξει στα χαμηλά δεν τα κατάφερε.
Ο κ. Μητσόπουλος είπε ότι δηλώσεις του κ. Ασμουσεντ στηρίζονται πάνω στην εκτίμηση που έχει γίνει από την Pimco αναφορικά με τη βιωσιμότητα του δημοσίου χρέους της Κύπρου!

Σίγουρα ούτε ο Αναστασιάδης ούτε ο Μητσόπουλος μπορούν να πείσουν ότι άλλαξαν θέσεις.



Ηχούν ακόμα στ’ αυτιά μας οι δηλώσεις του Νίκου Αναστασιάδη, του Αβέρωφ Νεοφύτου και άλλων στελεχών του ΔΗΣΥ πριν εκδηλωθεί η υποψηφιότητα Αναστασιάδη που ρωτούσαν αν ξαναείδαμε σε άλλη χώρα κρατικό σφαγείο, αν ξαναείδαμε χρηματιστήριο να είναι δημόσια εταιρία, αν ξαναείδαμε άλλο κράτος να παριστάνει τον ξυλουργό και άλλα παρόμοια.

Από την άλλη ο νομπελίστας Χριστόφορος Πισσαρίδης δήλωνε πρόσφατα ότι πρέπει να γίνουν οπωσδήποτε ιδιωτικοποιήσεις και να πουληθούν οι ημικρατικοί στον ιδιωτικό τομέα.
Μάλιστα διερωτήθηκε αν οι πολίτες γνωρίζουν ποιος από τους υποψήφιους θα κάνει πράξη αυτά τα μέτρα και θα απελευθερώσει την αγορά!

Και η απάντηση ασφαλώς είναι ο Νίκος Αναστασιάδης.

Την ίδια ώρα χαρακτήρισε “περιορισμούς” και ζήτησε κατάργηση της ΑΤΑ, του 13ου και των ωραρίων.

Με άλλα λόγια θέλουν να στείλουν τους εργαζόμενους σε συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα, επικαλούμενοι την πρόοδο!
Πρόοδο για ποιους όμως;
Είναι νόμος, πρόοδος για το κεφάλαιο σημαίνει φτώχεια για τον απλό λαό.

Θυμίζουμε ότι ο κ. Πισσαρίδης είναι ένας από τους πρώτους, αν όχι ο πρώτος, που υπέγραψε την υποψηφιότητα του Νίκου Αναστασιάδη.

Από διακυβέρνησης Κληρίδη οι ιδιωτικοποιήσεις

Επειδή ο κόσμος ξεχνά, θα του υπενθυμίσουμε ότι η διεργασία για τις ιδιωτικοποιήσεις ξεκίνησε από την διακυβέρνηση του Γλαύκου Κληρίδη.
Αδιάψευστος μάρτυρας ένα βίντεο που ανέβασε στο διαδίκτυο πρόσφατα ο Πρόδρομος Προδρόμου από μια συνέντευξη του στον ΑΝΤ1 το 1998.

Ο κ. Προδρόμου σημειώνει ότι «ευτυχώς και επιτέλους»  η κυβέρνηση Κληρίδη έθετε επί τάπητος το θέμα των ιδιωτικοποιήσεων. Έλεγε ότι:
«Ο προβληματισμός που υπάρχει για ιδιωτικοποιήσεις, για φιλελευθεροποιήσεις και μετοχοποιήσεις στον ευρύτερο δημόσιο τομέα και για την ανάθεση υπηρεσιών και έργων σε ιδιώτες, υπάρχουν πολλές σκέψεις και προτάσεις.
Όλα αυτά δεν γίνονται τουλάχιστον από αυτή την κυβέρνηση χάριν κάποιου δόγματος.
Θα πρέπει να ξεκινήσουμε από τα στοιχειώδη, δηλαδή αν θα χρειαστεί το κράτος να απεμπλακεί από την παραγωγή ψωμιού ή από την ξενοδοχειακή βιομηχανία ή να γίνει κάτι με τις Κυπριακές Αερογραμμές, ο κόσμος αντιλαμβάνεται ότι αυτά είναι θέματα προτεραιότητας»!

Σήμερα, λόγω εκλογών, λένε άλλα.
Οι δηλώσεις όμως είναι εκεί.
Παίζουν με τις λέξεις και λένε πως δεν μιλούν για ιδιωτικοποιήσεις αλλά για μετοχοποιήσεις. Όμως το αποτέλεσμα για το λαό είναι το ίδιο.

Η Μέρκελ ερχόμενη στην Κύπρο, στο συνέδριο του Ε.ΛΚ. που διοργάνωσε ο ΔΗΣΥ, μίλησε για ιδιωτικοποιήσεις.
Ο Αναστασιάδης μας είπε ότι την έπεισε για το αντίθετο.
Έφυγε, πήγε στη χώρα της και επανέλαβε το ίδιο.

Εφημερίδες της Ευρώπης, ο Άσμουσεν και άλλοι παράγοντες δηλώνουν ότι ελπίζουν στον Αναστασιάδη για να προχωρήσουν.
Τι άλλο χρειάζεται για να πειστεί και ο πιο επιφυλακτικός;

Ας το σκεφτεί, λοιπόν, ο κάθε εργαζόμενος.
Ανεξάρτητα σε ποια παράταξη κι αν ανήκει, ανεξάρτητα από το τι ψήφισε στον πρώτο γύρο.
Ας το σκεφτούν ιδιαίτερα οι ίδιοι οι εργαζόμενοι στους ημικρατικούς οργανισμούς που πίστεψαν την αναφορά Αναστασιάδη ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει σε ιδιωτικοποιήσεις.
Και ας προβληματιστούν.

Αυτή είναι μόνο μια πτυχή, μια συνέπεια, πιθανής εκλογής Αναστασιάδη.

Γι’ αυτό λέμε, στις 24 Φεβρουαρίου υπάρχει επιλογή.
Και αυτή η επιλογή είναι ο Σταύρος Μαλάς.
 

Περισσότερα γι' αυτό το θέμα, στη νέα έκδοση της ΓΝΩΜΗΣ την Παρασκευή.

65 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο. Πλήρως κατατοπιστικό

Ανώνυμος είπε...

Επι των ημερων του ακελ εππατησεν τζαι επεινασεν ο κοσμος. Ο χριστοφιας εφορτοσεν 4 δις ζημειες στες τραπεζες τζαι μετα στου πολιτες επιδη επιεν οπως τον αχαπαρον τζαι εδεκτικεν κουρεμα του ελληνικου χρεους χωρις να θεσει το θεμα των προβληματων που θα εδημιουργουσε στις κυπριακες τραπεζες. Ο χριστοφιας για 2-3 χρονια εμοιραζεν παροχες οριζοντια σε οποιον να ειναι με αποτελεσμαν πολλα που τα λεφτα να καταληγουν σε ατομα με ψηλα εισοδειματα.
Επι τον ημερων του ακελ επιασαμεν δανειο με 4,5% ενω αυτοι που το ακελ κατηγοροι και αποκαλει τοκογλυφοι μας το διουν με 3-2,5%) με αποτελεσμαν να φορτονετε η κυπριακη κοινωνια 1,5% επιτοκοιο το χρονο παραπανω επι του ποσου των 2,5 δις.
Επι τον ημερων του ακελ συμφωνηθηκε η μεθοδολογια που θα ακολουθουσε η PIMCO για τον υπολογοισμο της τρυπας των τραπεζων. Επι των ημερων του ακελ συμφωνηθηκε οτι αν το χρεος δεν ειναι βιωσιμο θα υπαρξουν ιδιτικοποιησεις.

Το Ακελ τζαι οι παρατρεχαμενοι του απειλουν την κοινωνια οτι το αναστασιδης θα ιδιωτικοποιηση τους ημικρατικους.

Εσιετε τζαι εσεις τα δικαια σας.

Xwrikos

Ανώνυμος είπε...

Τολμας να καπηλευεσαι ετσι ειδησεις για ιδιωτικοποιησεις, εσεις που μας φερατε το μνημονιο στη κυπρο; Ξεφυγατε εντελως. Και επιτελους μαθαμε την αληθεια γιατι η Τροικα καθυστερουσε να ερθει κυπρο και λογω αυτης της καθυστερησης τραβουμε οτι τραβουμε. Τελικα ηταν επειδη ο Χριστοφιας δεν δεχοταν ιδιωτικοποιησεις. Υπερευει των εντολων τηςς η Τροικα μαλλον!

Οσες αναρτησεις απελπισιας και να γραψεις η τρομολαγνεια, η προπαγανδα και η παραπληροφορηση δεν περνα πλεον. Ειχατε 5 χρονια να μας δειξετε ποσο ικανοι εισαστε, τωρα θα μεινετε στην κριση του λαου. Καλη τυχη την κυριακη.

arxiepiskopos είπε...

Τρεις λόγοι για να μη ψηφίσετε Αναστασιάδη:
1.Άντρη Αναστασιάδη,πρώτη κυρία.
2.Ρίκκος Ερωτοκρίτου,Β.Γ.Εισαγγελέας.
3.Δημήτρης Ταλιαδώρος,Υπ.Παιδείας.

Αν,παρ'όλα αυτά,εξακολουθείτε να θέλετε να ψηφίσετε Αναστασιάδη,γράψετε στο google τη λέξη "Μαζοχισμός" και κάνετε κλικ στο "θεραπεία"!

Μιχάλης είπε...

@ Xwrikos

Σε καταλαβαίνω, όπως καταλαβαίνω και την έγνοια σου.

Μόνο που ένας άνθρωπος που απλώς σκέφτεται, φαντάζομαι ότι θα γνωρίζει ότι ολόκληρη η ευρωζώνη μαστίζεται από κρίση. Όπως θα γνωρίζει ότι οι οικονομίες των χωρών της Ε.Ε. και ιδιαίτερα της ευρωζώνης είναι συγκοινωνούντα δοχεία.
Αυτό απαντά ως προς το ποιος επείνασε τον κόσμο στην Κύπρο. Δεν χρειάζεται να το αναπτύξω περισσότερο.

Όσον αφορά τον αχάπαρο που εδέκτικεν κούρεμα του ελληνικού χρέους έχω να σου πω δύο πράγματα:
1ον: Αν δεν γινόταν το κούρεμα η Ελλάδα θα καταποντιζόταν ολοκληρωτικά. Φαντάζομαι δεν θα ήθελες μια τέτοια εξέλιξη. Αν γινόταν αυτό θα έγραφες τώρα ότι ο αχάπαρος ανθέλληνας συναίνεσε στον καταποντισμό της Ελλάδας.
2ον: Έξι ολόκληρους μήνες πριν το κούρεμα του ελληνικού χρέους (20 Απριλίου 2011) ο Αθ. Ορφανίδης διαβεβαίωνε σε συνέντευξη του στο Ρόϊτερς ότι και αν ακόμα γίνει κούρεμα, η κατάσταση με τις κυπριακές τράπεζες είναι διαχειρίσιμη!
«Όσον αφορά την έκθεση των κυπριακών τραπεζών στο ελληνικό χρέος, θα έλεγα ότι έχουμε εξετάσει και έχουμε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι αν και υπάρχει έκθεση στο τραπεζικό μας σύστημα, η έκθεση αυτή είναι διαχειρίσιμη, επειδή οι τράπεζες μας είναι πολύ καλά κεφαλαιοποιημένες».

Αυτά εν ολίγοις και προς το παρόν, λόγω χρόνου.

Μιχάλης είπε...

@ Ανώνυμος

Ποιαν είδηση καπηλεύομαι;
Το θέμα είναι απλό.
Η τρόικα ήθελε εδώ και τώρα ιδιωτικοποιήσεις. Η κυβέρνηση, όπως είπε και ο Άσμουσεν δεν δέχθηκε και κατέληξαν στη συμφωνία για να το ξαναδούν αν το θέμα δεν είναι βιώσιμο.

Ο Αναστασιάδης και ο ΔΗΣΥ πίεζαν να γίνει αποδεκτό το μνημόνιο όπως ήταν.
Δηλαδή;

Αλλά η ουσία είναι μία: Ο Αναστασιάδης λέει την αλήθεια για τις ιδιωτικοποιήσεις ναι ή όχι;
Εδώ είναι η ουσία.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ κύριε Μιχάλη
Εδώ και λίγο καιρό ανακάλυψα το ιστολόγιο σας,το οποίο ομολογώ ότι μου αρέσει και το παρακολουθώ και θα ήθελα να πω τη γνώμη μου αν και δεν είμαι ακελικός.
Την 1η κυριακή εψήφισα Λιλλίκα με μοναδικό γνώμονα το εθνικό αλλά και για να καταφανεί επιτέλους η αποστροφή μας προς την ΔΔΟ.Το 1/4 την ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ.Την β κυριακή δεν θα πάω καν να ψηφίσω και σου λέω ότι την 2η κυριακή θα υπάρχει τόση αποχή που ούτε και ο νικητής των εκλογών δεν θα νιώθει άνετα.
Όμως ειλικρινά λυπούμε το Μαλά όχι τόσο γιατι θα έρτει δεύτερος αλλά γιατί το ακέλ τον θυσίασε για να συγκρατίσει τα ποσοστά του.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη αν βγει ο Μαλας και το χρεος δεν ειναι βιωσιμο δεν θα δεχτει ιδιωτικοποιησεις; Συνειδητοποιας τι γραφεις; Κατα τα αλλα ξερεις και που ειναι η ουσια.

Κοντευει το τελος σας και γραφετε στα μπλογκ οπως τις πανικοβλητες κοτες, τιποτε αλλο.

Ανώνυμος είπε...

"Η τρόικα ήθελε εδώ και τώρα ιδιωτικοποιήσεις."

Τουλαχιστον παραδεχεσαι οτι φταιει ο Χριστοφιας για το οτι η Τροικα καθυστερουσε να ερθει Κυπρο. Καταλαβαινεις ποσα προβληματα δημιουργηθηκαν και ποσο τρυφτους μας περνουν τωρα επειδη ο Χριστοφιας ενομιζεν οτι εστησεν ποδι; Εισαστε με διαφορα οι πιο ερασιτεχνες που επερασαν απο αυτο το νησι.

Μιχάλης είπε...

@ Ανώνυμος 2/19/2013 10:00 π.μ.

Φίλε μου, σε καλωσορίζω στον χώρο μου. Πάντα ευπρόσδεκτος.

Πλην όμως διαφωνώ μαζί σου και θα σου πω γιατί.

Προσωπικά από την ημέρα που άρχισα να ψηφίζω δεν έριξα ποτέ λευκό, άκυρο ή δεν απείχα ποτέ διότι πιστεύω ότι με την ψήφο μου συμβάλλω στη διαμόρφωση δεδομένων (στο βαθμό που είναι δυνατό και κατά την κρίση μου), πιο δυσμενή για μένα και για όλους όσους βρίσκονται στην ίδια θέση με μένα, που είναι η συντριπτική πλειοψηφία του απλού λαού.

Και είχα δηλώσει πολλές φορές, και δημόσια, ότι παρά το ότι με τον Γ. Λιλλήκα διαφωνώ πλήρως στο θέμα της λύσης του Κυπριακού, αν έμενε στον δεύτερο γύρο Αναστασιάδη δεν θα ψήφιζα.

Συμφωνώ ότι το Κυπριακό είναι η κορωνίδα των θεμάτων.
Θεωρώ ότι ο Λιλλήκας έχει εσφαλμένη αντίληψη περί του θέματος αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.
Η ουσία είναι ότι ακόμα και σ’ αυτό το θέμα έχουμε ένα υποψήφιο που υποστηρίζει ομοσπονδία με το σωστό περιεχόμενο, όπως την καθόρισε το Εθνικό Συμβούλιο το 1989, το 2009 και ο Τ. Παπαδόπουλος με την 8η Ιουλίου και ένα υποψήφιο που υποστηρίζει χαλαρή ομοσπονδία, δηλαδή συνομοσπονδία.

Άρα έχουμε δύο σημαντικά διαφορετικές επιλογές.

Επομένως, κατά την άποψη μου, κακώς δεν θα πας να ψηφίσεις. Ενισχύεις τον Αναστασιάδη με ότι αυτό συνεπάγεται.

Όσον αφορά την ομοσπονδία, βοηθητικά είναι τα δύο βίντεο που υπάρχουν στις «Ιστορικές Διαδρομές» (το δεύτερο θα αναρτηθεί απόψε).
http://istorikesdidromes.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

κοκκινε ιαβερη τι πινεις και δεν μας δινεις?δυο στελεχη της κυβερνησης σου τονισαν οτι εχετε ηδη δεχθει ιδιωτικοποιησεις!!!επομενως ασε τα φουμαρα!νομιζεις οτι οι μη ακελικοι ειναι ηλιθιοι?τουτα γραφε τα στην γνωμη σου που αν γραψει οτι οτι ο σταλιν ζει θα φκουν ουλλοι εξω να σκοτωνουν κοσμο στο ονομα του οπως τοτε.

Ανώνυμος είπε...

Ma giati kanenas den apanta kai den asxoleite me oti lalei to video?

San na kai den simferei?

Ανώνυμος είπε...

o Μάλλας θα πάρει μαλλί σιακό και οι ακελες από τα 3 το μεγαλύτερο.

ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ έφερε την τροικα με την ανικανότητα του και στο προσύμφωνο με την τρόικα υπάρχει ο όρος των ιδιωτικοποιήσεων. εκτός που αν ο Σιαρλή είναι υπουργός του Αναστασιάδη.

pluton είπε...

Mαλάς ή Αναστασιάδης;

Ένα ερώτημα σαν αυτό :

Την Σκύλα ή την Χάρυβδη;

Και οι δύο προφανώς είναι μνημονιακοί και υπέρ του ΔΝΤ.

Ο δε Αναστασιάδης είναι φαντάζομαι ο γνωστός αυτός κύριος που προσέπιπτε στο σχέδιο Αναν, για τον Μαλά δεν μπορεί ο άνθρωπος παρά να ακολουθήσει την πολιτική του ΑΚΕΛ και του αρχηγού του που την "έκανε" αφού σας κουβάλησε το ΔΝΤ.

Μη στεναχωριέστε όμως το ΔΝΤ "ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ" όπως έλεγε και ο σοσιαλιστής Πάγκαλος.

pluton είπε...

Mη στεναχωριέστε, όποιος και αν βγει σε 1-2 χρόνια πάλι εκλογές θα έχετε, με το ΕΛΑΜ να έχει διψήφιο ποσοστό.

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΥΚΟ-ΑΚΥΡΟ-ΑΠΟΧΗ

Ανώνυμος είπε...

Π. Δημητριάδης (Διοικητής Κεντρικής Τράπεζας): Αποδεχθήκαμε τις ιδιωτικοποιήσεις 31/01/2013


Η Κύπρος έχει ήδη αποδεχθεί τις ιδιωτικοποιήσεις και δεν εξυπηρετεί να υποστηρίζεται ότι δεν θα γίνουν, υποστηρίζει ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας, στέλνοντας μηνύματα προς πολλές κατευθύνσεις.

Μιλώντας στη κλειστή συνεδρία της Επιτροπής Οικονομικών της βουλής πριν τρεις βδομάδες, ο Πανίκος Δημητριάδης ξεκαθάρισε ότι στο μνημόνιο έχει μπει ποσό €1 δισ. από ιδιωτικοποιήσεις.

«Λυπούμαι ότι θα είμαι λίγο ωμός και οδυνηρός αλλά έχουμε δεχθεί μέσα στο μνημόνιο συναντίληψης ότι αν κριθεί αναγκαίο θα δεχθούμε και ιδιωτικοποιήσεις ημικρατικών οργανισμών», σημείωσε ο διοικητής της ΚΤ στους βουλευτές, σύμφωνα με την 100-σελιδη έκθεση πρακτικών που κατέχει η StockWatch.

Ανώνυμος είπε...

Μιχάλη συνέχισε να προπαγανδιζεις και να προσπαθείς να υποστηρίζεις ότι οι ιδιωτικοποιήσεις είναι κατοικιδιο του αναστασιαδη, τα πας πολύ καλά. Μόνο ένας λοβοτομημενος εγκέφαλος μπορεί να τα πιστέψει πόσο μάλλον να τα χρησιμοποιεί σε υποτιθέμενα επιχειρήματα. Δεν περίμενα να πέσεις τόσο χαμηλά από τη στιγμή που ξέρεις ότι οι ιδιωτικοποιήσεις εγιναν δεκτές από τον Χριστόφια. Α ρε κουτόχορτο που έχετε στοκ στην αποθήκη. Ταιστε τους πριν χαλάσει.

Μιχάλης Μιχαήλ-Κόκκινος Ιαβέρης είπε...

eklasete toy titsirou.
o Mike mia xara kopeli einai.
an kanei kai kanena la8os de simenei oti exei adiko.

Ανώνυμος είπε...

Τζιαι ο Χριστόφιας μια χαρά κοπελλιν ενει. Δε που μας εφερεν ομως.

"an kanei kai kanena la8os de simenei oti exei adiko"

Ξέρω, αν κάνει λάθος σε ένα συγκεκριμένο θέμα δεν σημαίνει αυτόματα ότι έχει και άδικο;

Είναι πολύ ωραία η οπτική γωνία που βλέπετε τα πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

Κάποιος που σκεφτεται σωστά και αντικειμενικα προτιμά αυτά που του λέει ο νομπελιστας στο θέμα και όχι ο κάθε τυχαρπαστος ορκισμένος κομμουνιστής που θα θυσιάζε τα πάντα για το κόμμα, με μοναδική έννοια τη προπαγάνδα. Μου ακούεστε παραπάνω σαν σέχτα. Καλή τύχη τη κυριακη με το τοίχο που λέγεται κυπριακός λαός. Φράγη στον κομμουνισμο.

Μιχάλης Μιχαήλ-Κόκκινος Ιαβέρης είπε...

Μιχάλη μεν τους ακούεις. ε που σε ζηλεύκουν και γράφουν όλες αυτές τις αηδίες.
συνέχισε όπως πάεις και το ακελ θα φτάσει το 45% με το Μαλλά πρόεδρο.
να τσακρίσουν οι πίκριες οι φασίστες και οι ρατσιστές

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΚΡΊΒΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΓΟΡΑΣ= ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΛΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΝΤΙΜΠΕΙΤ. ΑΡΑ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΙΑΒΕΡΗΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΜΑΛΑ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=_sZZD1AQUgc&w=420&h=315]

Ανώνυμος είπε...

1ον: Αν δεν γινόταν το κούρεμα η Ελλάδα θα καταποντιζόταν ολοκληρωτικά. Φαντάζομαι δεν θα ήθελες μια τέτοια εξέλιξη. Αν γινόταν αυτό θα έγραφες τώρα ότι ο αχάπαρος ανθέλληνας συναίνεσε στον καταποντισμό της Ελλάδας.
2ον: Έξι ολόκληρους μήνες πριν το κούρεμα του ελληνικού χρέους (20 Απριλίου 2011) ο Αθ. Ορφανίδης διαβεβαίωνε σε συνέντευξη του στο Ρόϊτερς ότι και αν ακόμα γίνει κούρεμα, η κατάσταση με τις κυπριακές τράπεζες είναι διαχειρίσιμη!
«Όσον αφορά την έκθεση των κυπριακών τραπεζών στο ελληνικό χρέος, θα έλεγα ότι έχουμε εξετάσει και έχουμε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι αν και υπάρχει έκθεση στο τραπεζικό μας σύστημα, η έκθεση αυτή είναι διαχειρίσιμη, επειδή οι τράπεζες μας είναι πολύ καλά κεφαλαιοποιημένες».

Μιχαλη

Αν ο προεδρος επιενε τζαι εθετεν το θεμα τζαι ελαλουσαν του οχι να παττησεις τες τραπεζες της χωρας σου τζαι να πατισεις τζαι την χωρα σου μαζι εν εσιει τπτ εν σας βοηθουμε τοτε γιατι να κατηγορω τον προεδρο? Εγιω ειμαι Κυπραιος.

Ο προεδρος δεν εξερεν για αυτον ειπα επιεν αχαπαρος. Παμε τωρα στον διοικητη. Οι δηλωσεις που οπως σωστα ειπες εγιναν 6 μηνες πριν το κουρεμα οπου τα ποσοστα που συζητουνταν τοτε ηταν μικροτερα. Αργοτερα οταν εγιναν μεγαλυτερα τα ποσοστα του κουρεματος ο διοικητης δηλωσε οτι αυτος διαφωνουσε και προσπαθεισε να ενημερωση τον προεδρο αλλα ο προεδρος δεν τον εβλεπε. Τουτη η σταση του διοικητη, αφου εν με θωρει εννα σιωπισω τζαι εν με κοφτη, εν ασυγχωρητη ο τυπος ΕΓΚΛΗΜΑΤΗΣΕ. Γιατι δεν εφκηκεν να τα πει στον τυπο η να στειλει επιστολες στα κομματα τζαι την βουλη? γιατι αφηκεν τον προεδρον αχαπαρον αντι να φκει να σιειζει τον κωλον του? Ποια εν η ευθυνη του απεναντι στην κοινωνια τζαι απεναντι στο συνταγμα τζαι τον νομο?

Ο καθενας με τες εθυνες το οτι λαλω κατι για τον χριστοφιαν δεν σημενει οτι δεν φταει και ο διοικητης. Στην συγκεκριμενη περιπτωσην με βαση τα οσα ο ιδιος ειπεν η ευθυνη του για το οτι ο χριστοφιας επιεν αχαπαρος στο κουρεμα ειναι σαφως μεγαλυτερη που την ευθυνη του χριστοφια.

xwrikos

pluton είπε...

O Γιώργος Δελαστίκ λοιπόν γράφει για τις Κυπριακές εκλογές:


Οι Κύπριοι ψήφισαν… μνημόνιο και σχέδιο Ανάν


Πεντακάθαρο ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των προεδρικών εκλογών στην Κύπρο και προδικάζει την τελική έκβαση στον δεύτερο γύρο της ερχόμενης Κυριακής. Νέος πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας θα εκλεγεί ο δεξιός Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος προχτές πήρε το 45,46% των ψήφων.

Αντίπαλός του θα είναι ο επίτηδες ορισθείς από το ΑΚΕΛ



για να ηττηθεί σίγουρα (!) Σταύρος Μαλάς. Ο…
«ευρείας απήχησης» Μαλάς πήρε μόλις 26,91%, μη κατορθώνοντας να συσπειρώσει ούτε καν τους ψηφοφόρους του ΑΚΕΛ, το οποίο στις βουλευτικές εκλογές είχε πάρει 32%. Ο Στ. Μαλάς μόλις και μετά βίας πέτυχε να ξεπεράσει τον τρίτο υποψήφιο Γιώργο Λιλλήκα, ο οποίος αν και υποστηριζόταν επισήμως μόνο από την ΕΔΕΚ που δεν έχει ούτε καν το 10% των ψήφων, κέρδισε το 24,93% των ψήφων. Υστέρησε έτσι μόνο 2 εκατοστιαίες μονάδες από τον υποψήφιο του ΑΚΕΛ, ενώ η διαφορά ΑΚΕΛ – ΕΔΕΚ είναι πάνω από… 20 εκατοστιαίες μονάδες! Αυτά όμως ελάχιστη σημασία έχουν. Εντελώς δευτερεύουσα και παροδική.Η πολιτική ουσία βρίσκεται στο γεγονός ότι όσο και αν η νίκη του Ν. Αναστασιάδη ήταν απολύτως αναμενόμενη, πρόκειται για εξέλιξη που από τη στιγμή που θα επιβεβαιωθεί στις κάλπες την Κυριακή, θα βάλει πολύ βαριά τη σφραγίδα της στην πορεία της Κύπρου από εδώ και πέρα.

pluton είπε...

Οσο και αν ακούγεται βαρύγδουπο, η εκλογή Αναστασιάδη θα αλλάξει εντελώς το σκηνικό και το πλαίσιο των πολιτικών εξελίξεων μέσα στην Κύπρο, ενώ θα τινάξει πιθανότατα στον αέρα και τις παραδοσιακά στενές σχέσεις της Λευκωσίας με τη Μόσχα. Ο Νίκος Αναστασιάδης είναι άνθρωπος με θέσεις πασίγνωστες στην Κύπρο. Δεν τις έχει κρύψει ποτέ και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί κανείς να τον κατηγορήσει ότι υφάρπαξε την ψήφο των πολιτών κρύβοντας τα όσα σκέπτεται. Δικαιούται να διακηρύττει ότι η ψήφος στο πρόσωπό του είναι ψήφος στις απόψεις και στις θέσεις του.

Ο Ν. Αναστασιάδης υποστήριξε με πάθος το σχέδιο Ανάν και προσπάθησε με όλες του τις δυνάμεις να πείσει τους Κυπρίους να το αποδεχθούν, ασχέτως του ότι αυτοί το απέρριψαν με πλειοψηφία… τριών τετάρτων (!) ως απαράδεκτα ευνοϊκό για την Τουρκία. Ο πιθανότατος πρόεδρος της Κύπρου τάσσεται επίσης αναφανδόν υπέρ της αποδοχής οποιουδήποτε όρου απαιτήσουν οι Γερμανοί για την επιβολή καθεστώτος Μνημονίου στην Κύπρο, συμπεριλαμβανομένης της εκποίησης όλης της δημόσιας περιουσίας και των απολύσεων δημοσίων υπαλλήλων. Με άλλα λόγια, υπερψηφίζοντας τον Ν. Αναστασιάδη οι Κύπριοι γνωρίζουν άριστα ότι ψηφίζουν υπέρ της υπαγωγής της χώρας τους σε καθεστώς μνημονιακής υποτέλειας, αλλά και υπέρ της εφαρμογής κάποιας νέας εκδοχής του σχεδίου Ανάν, αν το απαιτήσουν οι Αμερικανοί ή οι Ευρωπαίοι.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

pluton είπε...

Αυτά όμως συνιστούν εντελώς νέα κατάσταση στο εσωτερικό και νέες συμμαχίες στο εξωτερικό, αλλά και σοβαρές ανακατατάξεις σχετικά με το Κυπριακό μέσα στην ίδια την Ελλάδα. Αν οι Κύπριοι π.χ. θελήσουν, αποδεχόμενοι κάποια λύση τύπου Ανάν στο Κυπριακό, να γίνουν έμμεσο εξάρτημα της Τουρκίας, προφανώς και δεν μπορούν να περιμένουν από την Ελλάδα βοήθεια, αν σε κάποια υστερότερη φάση διαπιστώσουν τι έγκλημα έχουν διαπράξει εναντίον του ίδιου τους του εαυτού. Τους νέους τους φίλους η Κύπρος θα πρέπει να τους βρει στο στρατόπεδο των φιλοτουρκικών ή ενδοτικών δυνάμεων. Οι Κύπριοι γνωρίζουν επίσης ότι το Μνημόνιο στην Κύπρο θα έχει πρώτο στόχο τη διάλυση του υπερμεγέθους τραπεζικού συστήματος του νησιού, ώστε οι καταθέσεις των Ρώσων και άλλων ολιγαρχών και γκάνγκστερ από τις χώρες του πρώην «υπαρκτού σοσιαλισμού» να φύγουν από την Κύπρο και να κατευθυνθούν στην Αγγλία, στη Γαλλία, στο Λουξεμβούργο ή στην Ελβετία.

Μήνες τώρα οι Γερμανοί διαφημίζουν ότι η επιβολή Μνημονίου στην Κύπρο θα σημάνει πριν από όλα… κατάσχεση των καταθέσεων των Ρώσων και όλων των καταθετών που δεν είναι υπήκοοι κράτους της ΕΕ! Αλλά και για τους πολίτες της ΕΕ, κατάσχεση όποιου ποσού ξεπερνά τις 100.000 ευρώ! Πρέπει να είναι τρελός κάποιος ξένος πλούσιος για να αφήνει τα λεφτά του σε κυπριακή τράπεζα υπό το κράτος τέτοιας απειλής, ότι θα του τα κατασχέσουν! Αν όμως φύγουν οι καταθέσεις από τις κυπριακές τράπεζες, τότε η κυπριακή οικονομία καταρρέει αμέσως. Το εννοούμε κυριολεκτικά και το αποδεικνύουν οι αριθμοί: ενώ το ΑΕΠ της Κύπρου ανέρχεται σε περίπου 18 δισεκατομμύρια ευρώ, οι καταθέσεις στις κυπριακές τράπεζες ανέρχονται σε περίπου… 70 δισ. ευρώ!!! Τέσσερις φορές το ΑΕΠ είναι οι καταθέσεις! Τι άλλο να πούμε; Οψόμεθα, λοιπόν…

Πηγή: ΕΘΝΟΣ, 19/02/2013, μέσω "Πενταλιά"

Ανώνυμος είπε...

Μιχάλη γράφεις : "... η επιλογή είναι ο Σταύρος Μαλάς..." και ο Δελαστίκ γράφει: "...ο επίτηδες ορισθείς από το ΑΚΕΛ για να ηττηθεί σίγουρα (!) Σταύρος Μαλάς..."

Παιχνίδια παίζετε στο ΑΚΕΛ;

ΕΡΑΣίτης είπε...

μα το ΔΗΣΑΚΕΛ Ζει και βασιλεύει και για τις προεδρικές πολλές και διάφορες τέχνες κατεργάζεται κι επεξεργάζεται.
Αν περνούσε ο Λιλλήκας στο 2ο γύρο θα χαλούσαν τα σχέδια του ΔΗΣΑΚΕΛ.
Δεν είναι εξάλλου οι κομμουνιστές της Κύπρου που λένε ότι το ΑΚΕΛ δε διαφέρει από το δεξιό ΔΗΣΥ και ότι ο Χριστόφιας ως πρόεδρος ήταν νεοφιλελεύθερος όπως ο Αναστασιάδης?

Ανώνυμος είπε...

Μιχαλη μιας και προσπαθησες να φορτωσεις με δολιο τροπο και συνειδητα, λαθη της κυβερνησης Χριστοφια στον Αναστασιαδη οσο αφορα τις ιδιωτικοποιησεις, χωρις επιχειρηματα, γιατι δεν 'επιχειρεις' και μια αναρτηση που θα προσπαθεις να φορτωσεις και τις 90 μερες μη εξυπηρετουμeνων δανειων που εμεις οι ιδιοι θεσαμε στην PIMCO. Αχ αυτη η διεκδικητικοτητα της αριστερας!
Σκεφτειτε ακομα να μην αυτοδιαφημιζατε οτι εισαστε κομμα του απλου λαου!


quote:
"Εν ολίγοις, η PIMCO ετοίμασε μια έκθεση βάσει των προδιαγραφών που εμείς της είχαμε προκαθορίσει. Στις προδιαγραφές αυτές εμείς ορίσαμε τις 90 μέρες ως χρόνο καθυστέρησης στην πληρωμή ενός δανείου για να θεωρηθεί μη εξυπηρετούμενο! Επίσης, φαίνεται να αναμέναμε από την PIMCO να είχε λάβει υπόψη τις συνέπειες από την αναμενόμενη ανάπτυξη από την αξιοποίηση κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου, ενώ η ίδια θεώρησε πως αυτές συμπεριλήφθηκαν στον καθορισμό των μακροοικονομικών δεικτών και συνεπώς δεν ήταν δική της ευθύνη που δεν τα έλαβε υπόψη."

Ανώνυμος είπε...

Π. Δημητριάδης (Διοικητής Κεντρικής Τράπεζας): Αποδεχθήκαμε τις ιδιωτικοποιήσεις 31/01/2013


Η Κύπρος έχει ήδη αποδεχθεί τις ιδιωτικοποιήσεις και δεν εξυπηρετεί να υποστηρίζεται ότι δεν θα γίνουν, υποστηρίζει ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας, στέλνοντας μηνύματα προς πολλές κατευθύνσεις.

Μιλώντας στη κλειστή συνεδρία της Επιτροπής Οικονομικών της βουλής πριν τρεις βδομάδες, ο Πανίκος Δημητριάδης ξεκαθάρισε ότι στο μνημόνιο έχει μπει ποσό €1 δισ. από ιδιωτικοποιήσεις.

«Λυπούμαι ότι θα είμαι λίγο ωμός και οδυνηρός αλλά έχουμε δεχθεί μέσα στο μνημόνιο συναντίληψης ότι αν κριθεί αναγκαίο θα δεχθούμε και ιδιωτικοποιήσεις ημικρατικών οργανισμών», σημείωσε ο διοικητής της ΚΤ στους βουλευτές, σύμφωνα με την 100-σελιδη έκθεση πρακτικών που κατέχει η StockWatch.

Ακομα περιμενουμε να σχολιασεις τις δηλωσεις του Π. Δημητριαδη για τις ιδιωτικοποιησεις. Αφου εισαι ανθρωπος της ουσιας θα πρεπει να ξεκαθαρισεις στον κοσμο που σε διαβαζει τι αραγε εννοουσε ο κ. Δημητριαδης. Φυσικα η σιωπη που επιδεικνυεις ειναι απαντηση απο μονη της. Απεδειξες για ακομα μια φορα οτι το μονο που σε ενδιαφερει ειναι η προπαγανδα και το κομμα, τιποτε αλλο.

Ανώνυμος είπε...

Παρά να μας πει για PIMCO ο Μιχάλης, Δεν είναι προτιμότερο να μας πει για την «ΕΚΘΕΣΙΣ ΣΙΤΡΙΝ» η οποία είναι η ελληνική έκδοση της σφαγής στο Κατίν?
http://sfoulidis.landofheroes.org/citrin/index.htm

Ανώνυμος είπε...

Νοκ-νοκ. Μιχαλη εισαι μεσα;

Που εισαι να δικαιολογησεις τα οικονομικα εγκληματα κατα του κυπριακου λαου που διεπραξε το Ακελ οσο αφορα τη PIMCO και τους ορους μνημονιου;

arxiepiskopos είπε...

ο Μικές είναι στα γραφεία του ελαμ και συμπληρώνει τις αιτήσεις για εγγραφή ως μέλος του. τσοπανόσκυλα!

Ανώνυμος είπε...

"οι κυβερνώντες ζήτησαν από όλους τους ημικρατικούς, ειδικά τους κερδοφόρους, να καταγράψουν λεπτομερώς τα περιουσιακά τους στοιχεία και να τα στείλουν στο υπουργείο Οικονομικών για σκοπούς «προώθησης και υλοποίησης του Μνημονίου Συναντίληψης». Δηλαδή του μνημονίου με την τρόικα. Η Αρχή Λιμένων, όπως και κάποιοι άλλοι ημικρατικοί, δηλώνοντας ότι διαφωνούν με την ιδιωτικοποίησή τους, αρνήθηκαν να στείλουν τα στοιχεία που τους ζητήθηκαν."

"Wieser: Ιδιωτικοποιήσεις στο πακέτο βοήθειας προς την Κύπρο"

Κατα τα αλλα εισαστε εναντιον ιδιωτικοποιησεων! Μα που ειναι ολοι οι φωτεινοι παντογνωστες αριστεροι να παραληρησουν με ερασιτεχνικη τρομολαγνεια οτι η επομενη κυβερνηση θα φερει τις ιδιωτικοποιησεις;; Προετοιμαστειτε να θερισετε την προπαγανδα και την παραπληροφορηση που εδω και 5 χρονια αμολουσατε.

Ανώνυμος είπε...

Όταν η αλήθεια και το φως βγαίνει στην επιφάνεια, οι κατσαρίδες βουρούν να χωστούν και δεν απαντούν σε τίποτε.

Ανώνυμος είπε...

Τίτλος ανάρτησης "ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΣΕ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ"

Δηλαδή για να καταλάβουμε καλά, ο υπερμνημονιακός Μιχάλης του παντός καιρού, ο τυφλός υποστηριχτής της αριστερής μνημονιακής διακυβέρνησης που εκάλεσεν τη Τροικα και μας έφεραν το μνημόνιο, με 55000 άνεργους, είχε το θράσος να γράψει ανάρτηση για ιδιωτικοποιήσεις;

Ως και τις ιδιωτικοποιήσεις που προσπαθήσατε να φορτώσετε σε άλλους, ήρθαν πίσω μπούμερανγκ αφού αποδείχτηκε ότι τελικά είναι η ίδια κυβέρνηση Χριστόφια που τις δέχτηκε; Ανυπομονώ να διαβάσω την επόμενη σου ανάρτηση.

Ανώνυμος είπε...

Απο τη μιά οι ιδιωτικοποιησεις Μεργκελ Αμουσεν τρόικα Κληρίδης Μητσόπουλος Αναστασιάδης Προδρόμου Πισσαρίδης Αβέρωφ το χρέος το ΔΝΤ το ΔΗΣΥ ο γρίβας το χρηματηστήριο(παντα επικαιρο)οι ες 300 το πραξικόπημα κτλ κτλ και τα λοιπα

Που την αλλη ο "ανεξάρτητος" τζαι η Ζωηρούλα

Γι αυτο στις 24 Φεβρουαρίου υπάρχει επιλογή.
Και αυτή η επιλογή είναι ο Γιάγος Μικελλίδης

Ανώνυμος είπε...

Γιάγκος! Γιάγκος! Γιάγκος!!!!
μόνον ο Γιάγκος μπορεί να τους κουμαντάρει τούτους που έχει 2 μήνες που συμπεριφέρονται σαν να είναι στην αντιπολίτευση και σαν να ήρθαν από άλλο πλανήτη.
αν δεν τους αρέσει ο Αναστασιάδης και τους τη δίνει ο ήλιος μας, τότε μπορούν να γυρίσουν στο δικό τους ηλιακό σύστημα!!!!
δείτε τη φάτσα του Κόκκινου Ιαβέρη τζιε πείτε μου.

buhda είπε...

Η ημιμάθεια και οι παρωπιδες δεξιας κατασκευης έιναι αναξια σχολιασμού. Κουτοπόνηρα και δικολαβιστικα επιχειρηματα να τα πει κανεις; και παιδικά αλλοπροσαλλα συμπεράσματα.

Ανώνυμος είπε...

Μπούρδα, πίσω στο ηλιακό σου σύστημα!
η προτιμάς για πρόεδρο ένα τουρκοκύπριο αθίγγανο?

Ανώνυμος είπε...

Ξυπνάτε κακορίζιτζιοι

Μιχάλης είπε...

Προς όσους ανησυχούν τους βεβαιώνω ότι είμαι εδώ, ποτέ δεν εγκαταλείπω γι’ αυτό να κοιμούνται ήσυχοι. Και αν έχουν προσέξει, το τελευταίο διάστημα έχω αραιώσει και τις αναρτήσεις και τις παρεμβάσεις μου.

Επειδή τα μηνύματα είναι πολλά θα σχολιάσω συνολικά και όχι ειδικά στον καθένα.

Είναι απόλυτο ψέμα ότι η κυβέρνηση έχει δεχθεί τις ιδιωτικοποιήσεις.
Επαναλαμβάνω ότι η τρόικα ήθελε εδώ και τώρα ιδιωτικοποιήσεις και μετά την άρνηση της κυβέρνησης στο μνημόνιο που έχει συμφωνηθεί ΚΑΤΑΡΧΗΝ, δεν είναι η τελική συμφωνία, λέει ότι αν παραστεί ανάγκη τότε θα ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ το θέμα, δεν γράφει ότι θα γίνουν ιδιωτικοποιήσεις.

Εδώ οι Ευρωπαίοι δηλώνουν ότι αναμένουν τον Αναστασιάδη για να προχωρήσουν σε ιδιωτικοποιήσεις. Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο σημερινός ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΕ.
Ότι και να δήλωσε ο Π. Δημητριάδης, εκείνο που θα γίνει είναι αυτό που θέλει η κυβέρνηση. Δεν είναι αυτός που θα αποφασίσει.

Το θέμα παραμένει, ακόμα και ψες στο Mega ο Αναστασιάδης είπε ότι είναι υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων και μετοχοποιήσεων, αλλά με το ΔΗΚΟ συμφώνησαν να μη γίνει τίποτε. Άρα ο άνθρωπος παραδέχεται ότι για χάρην των εκλογών άλλαξε τη θέση του και αποδέχθηκε κάτι άλλο.

Από την άλλη διαβεβαίωνε ότι δεν θα γίνουν ιδιωτικοποιήσεις επί διακυβέρνησης του. Αυτό σημειώστε το.

Όσον αφορά εκείνους που πήραν τα δημοσιεύματα του Πολίτη και της Αλήθειας ότι ζητήθηκαν τα περιουσιακά στοιχεία των ημικρατικών για να προχωρήσουν στις ιδιωτικοποιήσεις, φαίνεται ότι διάβασαν μόνο εκείνο που τους βόλευε.
Και οι δύο εφημερίδες γράφουν ότι μόλις η πληροφορία πήγε στο προεδρικό, δόθηκε εντολή στους ημικρατικούς από το προεδρικό να μην ανταποκριθούν.

Αυτό φαίνεται ότι δεν συμφέρει και δεν το αναφέρουμε.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή αν βγει ο Μαλας και το χρέος δεν είναι βιωσιμο και κινδυνεύουμε με πτώχευση εσύ και η σέχτα σου θα το προτιμουσατε παρά να ιδιωτικοποιουσαμε ημικρατικους οργανισμούς; Ετσι τρόπος σκέψης κυριαρχεί εδώ και πέντε χρόνια. Και μετά διερωτουμαστε πως φτάσαμε σε ετσι σημειο. Ευχαριστούμε αλλά δεν θα πάρουμε. Προτιμούμε να πάτε σπίτι σας, αρκετά εκάμετε.

Οσο για τη φτηνή απαντηση ότι ο Πανικκος Δημητριαδης δεν αποφασίζει ήταν αναμενόμενο από σένα αφού αυτό επαναλαμβάνουν εδώ και μέρες οι κυβερνώντες αλλα αργα εθυμηθηκετε. Μόλις εκαμε δηλώσεις και βγήκε η αλήθεια, ξαφνικά, δεν αποφασίζει εκείνος! Μα τι να αποφασίσει, ο άνθρωπος απλώς δήλωσε τι απόδεχτήκαμε και είναι ο αρμόδιος να εξηγήσει.

Μιχάλη όσοι σε πιστεύουν η έχουν παρόμοιες απόψεις τους αξίζει να είναι παραπληροφορημένοι.

buhda είπε...

Ανωνυμε 10.05 , απαιχτο το επιχείρημα σου. Χα χα χα.Αφηκε σε ο σκοταδισμος που σε δερνει να καταλαβεις ότι εχει ηλιακα συστηματα; ή ακουσες το που κανεναν άλλο;

pluton είπε...

META ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΞΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ



http://seisaxthia.files.wordpress.com/2013/02/25ce259ayprosthhlia1.jpeg?w=400&h=289

pluton είπε...

Το εκλογικό άχυρο δεν τρώγεται με κόπο αλλά με τρόπο:


http://1.bp.blogspot.com/-EPg5uKTWsMk/USDDaynvFeI/AAAAAAAAG7I/mli68-brXoU/s320/cooperation-two-mules2.jpg

pluton είπε...

Kαι για να είμαι εντάξει και να μη γράφω γρίφους.

ΨΥΦΙΣΤΕ ΜΑΛΑ διότι το ακελ θέλει να βάλει μεν το ΔΝΤ στην Κύπρο αλλά την υλοποίηση της ΔΝΤ πολιτικής να την κάνη κάποιος που δεν είναι ΑΚΕΛ. Ξεμπροστιάστε λοιπόν τους πονηρούς τους πολιτικάντηδες που το παίζουν και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ.

ΟΛΟΙ ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΜΑΛΑ

Να έχει την γλύκα της υλοποίησης της πολιτικής Χριστόφια το ακελ, και όχι να το παίξει αντιπολίτευση στην πολιτική που επέβαλε.

pluton είπε...

Aυτό που έγραψα "και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ" είναι από τον Ελληνικό Εμφύλιο που οι χωριάτες δεν ήξεραν με ποιόν να πάνε με τον Χωροφύλακα (αστυνομία υπαίθρου) ή με τον αστυφύλακα (αστυνομία πόλεων);

Στα χρόνια όμως που ζούμε άλλη είναι η πιο δόκιμη έκφραση, από την εποχή που κυνηγούσαν τους ληστές και οι χωριάτες δεν ήξεραν με ποιόν να πάνε με τα ληστρικά άτακτα σώματα ή με τα αποσπάσματα που εξαπέλυε το κράτος, έτσι τότε εφαρμόστηκε η εξής αρχή από τον λαό " ΚΑΙ ΨΩΜΙ ΣΤΟ ΛΗΣΤΗ ΚΑΙ ΧΑΜΠΕΡ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ"

Και επειδή συνέλληνες μπλέξαμε με πολιτικούς κλπ σκατά ληστές και χωροφύλακες, εφαρμόστε αυτό (το δεύτερο).

Ανώνυμος είπε...

buhda μου σκίζει ο Μαλλαππάππας σας. σκίζει! μόνο που τον έφαγε λύκος!!!!
μουάχαχαχαχαχα!

ο Ανωνυμος 10.05 είμαι!

Ανώνυμος είπε...

Ο buhda επιβιβάστηκε επειγόντως στο "Starship Enterprise" και πάει για το δικό του ήλιο όπου θα υποβληθεί σε λοβοτομή.
Πληροφορίες φέρουν το Μαλά να είναι συνταξιδιώτης του σε αυτό το διαστρικό ταξίδι!

Ανώνυμος είπε...

Earth calling buhda. Earth calling buhda.

buhda μπούρδα do you read me?
if you do so please send me a fax or email!

buhda είπε...

θωρεις πολληντηλεορασην τζιαι σχηματιζεις αποψεις και τροπους ζωης και εκφρασης απο την εικονικη σου πραγματικότητα. Δημιουργεις την αισθηση ότι βλεπεις τις εκλογες ως ποδοσφαιρικο αγωνα. εχεις πλακα σε αυτο εισαι διασκκεδαστικόες. Αποφασισε αν εισαι ανωνυμος ή εισαι η γη.να υποθεσω απο τον τροποσκεψης σου που φαινεταιι απο την εκφραση σου οτι εχεις τον εγκεφαλο της αθερινας;

Ανώνυμος 10.05 είπε...

Αφού μωρή αμοιβάδα έστελνες τα fax και τα emails σε λάθος άτομα. Τι ήθελες να κάνω?
Και πού ΄σαι? Μετά το ψεσινό κρύο ντους, ο Μάλλας σας δεν πρόκειται να ξεπεράσει τις 105000 ψήφους.
Ο δε επόμενος πρόεδρος θα ξεπεράσει τις 250 000.
Άντε, περαστικά σας!!!
Και όσα έγραψες στο τελευταίο σχόλιο σου, σου τα επιστρέφω. Εξάλλου δεν είμαι εγώ αυτός που πιστεύει ότι ο Μάλλας θα εκλεγεί πρόεδρος.

Ανώνυμος 10.05 είπε...

(θωρεις πολληντηλεορασην τζιαι σχηματιζεις αποψεις και τροπους ζωης και εκφρασης απο την εικονικη σου πραγματικότητα. Δημιουργεις την αισθηση ότι βλεπεις τις εκλογες ως ποδοσφαιρικο αγωνα. εχεις πλακα σε αυτο εισαι διασκκεδαστικόες. Αποφασισε αν εισαι ανωνυμος ή εισαι η γη.να υποθεσω απο τον τροποσκεψης σου που φαινεταιι απο την εκφραση σου οτι εχεις τον εγκεφαλο της αθερινας;)

Τουλάχιστον εγώ ρε ηλίθιε κομμουνιστή το γλυκού νερού ξέρω να γράφω και να διαβάζω. Αναλφάβητε.!!!!
Εσύ όμως σαν μονοκύτταρος οργανισμός/παράσιτο που είσαι δε διαθέτεις δράμι μυαλό!

buhda είπε...

εισαστε διασκεδαστικοι οταν θυμωνετε.

pluton είπε...

Eπειδή βλέπω κάποια συμπάθεια προς την κα Δούρου, μπορεί να σχολιαστεί τούτο :



http://www.hellasontheweb.org/2009-05-25-15-24-30/greece-politics/13043-2013-02-23-19-37-29

Θα είναι γκρίζα προπαγάνδα προφανώς.

Αλλά δημοσιεύεται σε πολλά σημεία και στο όργανο ενός κόμματος που είναι στην βουλή.

http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/jeno-periodiko-jemprostiazei-suriza-o-soros-chrhmatodothse-thn-periodeia-ts

arxiepiskopos είπε...

Μαλάς- Μαλάς- Μαλάς!!!!
πότε θα σχηματίσει κυβέρνηση είπαμε?

arxiepiskopos είπε...

buhda Μπούρδα και Μιχάλη Μιχαήλ ποια υπουργεία θα πάρετε?

arxiepiskopos είπε...

είδατε χαρούες ο Πρόεδρος μας και η 1η Κυρία της Κύπρου?

ο Νίκαρος ευχαρίστησε τον άχρηστο Χριστόφια που τον βοήθησε να εκλεγεί πρόεδρος της ΚΔ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΜΠΛΕ !!!!

arxiepiskopos είπε...

Αγαπητά μου παιδιά. Απόψε νίκησε η Δημοκρατία. Απόψε νίκησε η Κύπρος.
Απόψε έχασε το ακελ και ο υποψήφιος του ο Σ. Μαλά-κας. Τέλος

Ανώνυμος είπε...

Ma giati kapoioi eisaste toso kakentrexeis?

Pragmatika deixnete to epipedo sas pou einai poli xamilo.

pluton είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.