Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

ΔΕΙΛΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ (Βίντεο)



«Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο».
Άλμπερτ Αϊνστάιν

Όντως είναι στιγμές που ο άνθρωπος βρίσκεται μπροστά στην ανθρώπινη βλακεία και νιώθει αμηχανία για το πώς θα την αντιμετωπίσει.

Δυστυχώς αυτοί οι χριστιανοί Ταλιμπάν επιβεβαιώνουν όσα έχει καταγράψει η ιστορία για τον τρόπο επιβολής του χριστιανισμού σε ολόκληρο τον κόσμο.
Και η επιβολή του χριστιανισμού δεν έγινε με τον σταυρό αλλά με το ξίφος.

Αυτό αποτελεί στυγνή ιστορική αλήθεια που κανένας δεν μπορεί να την αναιρέσει. Έχουν άλλωστε γραφτεί χιλιάδες βιβλία που στάζουν αίμα.
Δεν είναι όμως σκοπός μου να αναφερθώ σ’ αυτό το θέμα.

Ο λόγος που γράφω αυτές τις γραμμές είναι γιατί κάποιοι ορθόδοξοι Ταλιμπάν, που δεν διαφέρουν καθόλου ως προς τη νοοτροπία με τους ισλαμιστές Ταλιμπάν, επιδιώκουν να εξοντώσουν συνειδήσεις και να απαξιώσουν ανθρώπους.

Και το κάνουν αυτό γιατί σήμερα δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν ούτε τις πυρές, ούτε τα μαχαίρια, ούτε τα δηλητήρια για να εξοντώσουν φυσικά έναν άνθρωπο που τον θεωρούν αντίπαλο τους.

Έτσι προσπαθούν να τον εξοντώσουν ή να τον δολοφονήσουν ηθικά ή άλλως πως.

Γιατί τα γράφω αυτά;
Επειδή, για δεύτερη φορά έπεσα θύμα της συκοφαντίας τους.

Δέστε αυτό το βίντεο και θα καταλάβετε


Κυκλοφόρησε μόλις προχθές και αποτελεί αναπαραγωγή σε βίντεο των συκοφαντιών εναντίον μου που είδαν το φως της δημοσιότητας πριν από δύο χρόνια (κατά σύμπτωση και πάλι Οκτώβριος ήταν).

Είναι εντυπωσιακό το πώς επιχειρούν να σπιλώσουν κάποιον που τον θεωρούν αντίπαλο.
Και δεν διστάζουν να εμπλέξουν στις συκοφαντίες τους πράγματα και καταστάσεις που συνυπάρχουν μόνο μέσα στα αρρωστημένα τους μυαλά.

Μόνο ηλίθιοι θα μπορούσαν να εμπλέξουν και να συνδέσουν ένα κόμμα, έναν όμιλο και ένα άνθρωπο με ανύπαρκτες «πραγματικότητες», μέσα από ένα παραλήρημα ασυναρτησιών.

Καλώ όποιον θέλει να έρθει στον Όμιλο και θα διαπιστώσει με τα ίδια τα μάτια του ότι όλα αυτά καμία σχέση έχουν με όσα γράφουν οι βλάκες υπηρέτες κάποιων απατεώνων ρασοφόρων.

Ο μόνος λόγος που καταγράφω εδώ όσα καταγράφω, είναι για να μην εκληφθεί ότι δεν υπήρξε αντίδραση και διάψευση.

Όσο για εκείνους που έκαναν το βίντεο και έγραψαν τις συκοφαντίες, είναι για λύπηση.
Τόσο σίγουροι είναι γι’ αυτό που έκαναν, που δεν τόλμησαν να υπογράψουν το ανοσιούργημα τους και στο YouTube απαγόρευσαν και τα σχόλια.

Πρόκειται, λοιπόν, για ενσυνείδητα δειλούς και άνανδρους συκοφάντες.  


23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό τα βίντεο σε εδραιώνουν περισσότερο στη συνείδησή μας σαν ένα άτομο που πολεμά ένα σάπιο κατεστημένο.

Σε κάποιες στιγμές είναι αστείος ο τρόπος που κάνουν διασύνδεσεις. Σίγουρα το βίντεο έγινε στην Ελλάδα από επαγγελματίες συκοφάντες.

Το πρόβλημα Μιχάλη (φαντάζομαι το ξέρεις ήδη) είναι ότι γράφεις επώνυμα πράγματα που ενοχλούν χωρίς να έχεις τις κατάλληλες πλάτες.

Επίσης αυτό δείχνει πόσο εμετός είναι το κατεστημένο μέσα στο οποίο ζούμε.

Αν σου είναι οποιαδήποτε παρηγορία, θέλω να σου πω ότι έχει πολλή κόσμο που συμφωνεί μαζί σου και θαυμάζει το τι κάνεις. Είναι πολλοί που θέλουν μια μέρα να καθαρίσει όλο αυτό το "σκατό" (μετά συγχωρήσεως) που μας περιβάλει.

Μιχάλης είπε...

@ Ανώνυμος

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
Ότι κάνω το κάνω διότι το πιστεύω και ξέρω ότι έχω πόλεμο και εκ των έσω και των έξω.

Ναι, δεν έχω πλάτες αλλά αυτό δεν με ενοχλεί.
Ξέρω επίσης ότι ενοχλούν αυτά που λέω και γράφω.
Και περισσότερο ενοχλεί το ότι τα λέω επώνυμα, χωρίς ψευδώνυμα.

Μου έχουν πει πολλά μέχρι στιγμής. Ακόμα και ότι είμαι πληρωμένος!

Αν θεωρούν ότι με τη συκοφαντία θα με φιμώσουν, έχουν λάθος.

Μου αρκεί ότι αρκετοί συμμερίζονται τις απόψεις μου. Και τους ευχαριστώ.

Και να είναι σίγουροι ότι με κανένα τρόπο δεν θα σιωπήσω.

R είπε...

Mixali, eimaste mazi sou.

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ είπε...

Φιλε Μιχαλη.

Επειδη τελευταια σε παρακολουθω, μπορω να καταλαβω οτι ολα αυτα ειναι ανοησιες.

Δυσκολα μπορει καποιος σημερα να μιλησει ελευθερα για καποιες πτυχες του χριστιανισμου,ολοι θα τον δουν με κακο ματι θα τον πουν μασονο, σατανιστη,αιρετικο ,θα τον συμβουλεψουν να παει να μιλησει με καποιον πνευματικο, αλλα κανεις δεν θα μπει στον κοπο να ΣΚΕΦΤΕΙ αν ολα οσα μας μαθαινουν απο παιδια στεκουν,πχ Αδαμ-Ευα δημιουργια,αγιο φως ,αγιασμος και αλλα παρα πολλα.

Θελω μονο να σου κανω μια καλοπροαιρετη κριτικη.
Πρεπει νομιζω να εισαι πιο ελαστικος,τι εννοω,ετυχε να διαβασω σχολιο σου για το τι φταιν ολοι οσοι ακουν τις καμπανες απο το χαραμα,ή η αντιθεση σου με τον αρχιεπισκοπο,πχ αυτη η φωτο στην γνωμη ειναι τουλαχιστον λαθος,προκαλει αυτους που λες "ταλιπαν χριστιανους" που πιθανοτατα να ειναι και οι γονεις σου,και σιγουρα το 90% του λαου μας.Οπως δεχεσαι τις διαφορες επιρροες ξενων πολιτισμων στον δικο μας ,τις διαφορες ξενες λεξεις στην γλωσσα μας γιατι δεν δεχεσαι και την επιρροη του Χριστιανισμου στην κοινωνια μας,με τα κακα που πολλες φορες επισημαινεις(και συμφωνω) αλλα και με τα καλα της.

Μιχάλης είπε...

@ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ

Αγαπητέ Πάμπο,

Χαίρομαι που κι εσύ, όπως και πολλοί άλλοι, όσοι διαβάζετε ή ακούτε τα όσα λέω και όσα γράφω, καταλαβαίνετε ότι όλα αυτά που λεν τα κύμβαλα των Ταλιμπάν είναι ανοησίες.
Να είσαι σίγουρος όμως ότι αν είχαμε άλλες συνθήκες, δεν θα έμεναν στο βίντεο.

Σε ότι αφορά τις παρατηρήσεις σου έχω να πω τα εξής (επίσης καλοπροαίρετα):
- Γράφω και λέω αυτά που νιώθω. Και οι τοποθετήσεις μου έχουν να κάνουν με ζητήματα που άπτονται της καθημερινής ζωής.
- Δεν με απασχολεί το πώς θα με χαρακτηρίσει ο ένας ή ο άλλος. Λέω αυτό που νιώθω. Και οι καμπάνες δεν ενοχλούν μόνο εμένα. Ρωτήστε κόσμο, ιδιαίτερα στα χωριά και θα διαπιστώσετε ότι είναι πολλοί. Δεν τολμούν όμως να το πούνε δημόσια διότι θα στιγματιστούν.
- Για τον αρχιεπίσκοπο δεν λέω κάτι που δεν έχει διαπιστώσει οποιοσδήποτε παρακολουθεί στοιχειωδώς τα όσα λέει και κάνει.
Και δέχεται κριτικές ακόμα και από πιστούς και θεολόγους.
Μόνο που εκείνοι μπορεί να τα λένε πιο… μαλακά.
- Διαφωνώ ότι το 90% του λαού μας είναι «ταλιμπάν». Άλλο ο πιστός και άλλο ο ταλιμπάν.
- Τέλος, σε καμιά περίπτωση δεν με ενοχλεί η επιρροή του χριστιανισμού στην κοινωνία μας. Εκείνο που με ενοχλεί είναι η επιβολή, όπως με ενοχλεί γενικά η επιβολή.

Κων/νος είπε...

Μιχάλη μη φοβάσαι τίποτε. Απέδειξαν ότι σε φοβούνται.
Θυμάσαι που είχε παρόμοια με το Christofias Watch;

Τελικά έκλεισαν εκείνοι.

Προχώρα φίλε και δεν έχεις πρόβλημα.

Palmas είπε...

Αυτο που εισα ειναι ενα ηλιθιο κλιππακι.Δεν εχουν επιχειρηματα να σου απαντησουν και αρχισαν τα γκεμπελικα τους πιστευω να τα βαζουν στην πραξη.

χριστάκης χαραλάμπους είπε...

Κύριε Μιχαηλ το διαδίκτυο είναι ο μόνος χώρος στον οποίο υπάρχει προσωρινή ελευθερία στην έκφραση.Εχει μπει σε ιστοσελίδα πριν χρόνια η εν λογω μαρτυρία χωρίς να επανεμφανιστεί ο μάρτυρας για να δώσει πληροφορίες.Δεν είναι πρόσφατη μαρτυρία.Εγώ δεν εμπιστεύομαι κανένα σε αυτη τη σκατοκοινωία οπότε υπάρχουν 3 λόγοι που κυκλοφόρησε η εν λόγω μαρτυρία 1.Είναι αλήθεια αλλα ο μάρτυρας φοβάται να αποκαλυφτεί 2.Είναι ψέματα και ειπώθηκαν λόγω δειλίας του ατόμου αυτού στο να σας αντιμετωπίσει.3.Είναι έργο δικών σας η εσάς του ίδιου για να παρουσιαστείτε σαν θύμα όπως ξέρετε πολύ καλά να κάνετε τώρα στο ΑΚΕΛ σαν αντιπολίτευση η είναι προσπάθεια προώθησης του παγανιστικού ομίλου και της θρησκείας που πρεσβεύει.

Θα με δείτε σαν σχολιάζω επώνυμα πάντοτε.

Ανώνυμος είπε...

mixali pisteveis oti iparxei theos?(gennika iparxei kati?)ti pisteveis?den kserw oute se akousa pote na dilwneis kati episima gia afto to thema sigkekrimena.

Ανώνυμος είπε...

Αν είχα λίγα λεφτουδάκια θα άνοιγα έναν μικρό ραδιοσταθμό. Για δυό τρείς ώρες θα έβαζα ομιλιτές από την αντίθετη προς τον θρησκευτικό παράγοντα παράταξη αλλά θα δεχόμουν και συζήτηση με ανοικτές τηλεφωνικές γραμμές από την άλλη πλευρά. Πλήν όμως για να πάρει κάποιος μέρος στη συζήτηση θα πλήρωνε με το λεπτό. Σε λίγο καιρό ο ραδιοσταθμός θα γινόταν τηλεοπτικός. Θα γινόμουν καναλάρχης ! ! ! Αχ ρε άτιμα λεφτουδάκια, 1-2 ψωροεκατομύρια μόνο χρειάζομαι για να ικανοποιήσω κι' εγώ ένα όνειρο που είχα από παλιά.

Προφήτης

Οπαδός του Ιπτάμενου Μακαρονοτέρατος είπε...

Το πανό ορθοδοξία ή θάνατος θυμίζει καφρομουσουλμάνους με τα πανό που λένε ισλάμ η θρησκεία της ειρήνης - αποκεφαλίστε όσους προσβάλλουν το Ισλάμ. Α ρε Αβραάμ τι κωλοθρησκείες μας έμπηξες και μας ταλαιπωρούν.

Μιχάλης είπε...

@ χριστάκης χαραλάμπους

Η απάντηση βρίσκεται στο ότι το συγκεκριμένο βίντεο αλλά και οι αναφορές για τις οποίες κάνεις λόγο, προέρχονται από θρησκευτική ιστοσελίδα που καμία σχέση έχει είτε μαζί μου, είτε με τον όμιλο « Έλευσις».
Δεύτερον, είναι φανερό ότι πρόκειται για ένα κατασκεύασμα. Από την Έλευση πέρασε και περνά ένα κάρο κόσμος από την εποχή που ιδρύθηκε. Είναι ανοιχτός για οποιονδήποτε και δεν χρειάζεται να γίνεις μέλος για να παρακολουθήσεις τις δραστηριότητες της.
Επομένως είναι φανερό ότι όσα γράφονται είναι καθαρά συκοφαντίες.
Τρίτο, δεν πρόκειται για παγανιστικό όμιλο, αλλά όπως λέει και ο τίτλος του είναι Όμιλος Φίλων Αρχαίου Ελληνικού Πολιτισμού. Αν επρόκειτο για παγανιστικό όμιλο, τότε θα έπρεπε να διοργανώνει και θρησκευτικές τελετές. Τέτοιο πράγμα δεν υπάρχει.
Τέταρτον: Για όσους γνωρίζουν τον όμιλο (μέλη και μη μέλη) γνωρίζουν ότι μάρτυρας δεν υπάρχει, διότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ συνέβη το παραμικρό απ’ όσα αναφέρονται στο βίντεο και στις ιστοσελίδες.
Πέμπτον: Εργο δικό μα δεν μπορεί να είναι, ούτε και είναι και αυτό μπορεί να διαπιστωθεί τόσο από τον τόπο που δημοσιεύεται τόσο το βίντεο όσο και τα κείμενα.
Έκτον: Το μεγαλύτερο αστείο της υπόθεσης είναι η διασύνδεση του Ομίλου με τη μασονία! Εκτός τούτου, αν προσέξεις τη ροή του βίντεο, ενώ ξεκινά με μένα και τον όμιλο, στη συνέχεια κάνει αναφορά στο πως λειτουργούν οι μασόνοι και όχι ο όμιλος. Άρα κάποιο πρόβλημα έχουν τα παιδιά που το έφτιαξαν.
Έβδομο: Επειδή μετέχω στον Όμιλο, αυτό δεν τον καθιστά και ΑΚΕΛικό. Αυτό κι αν είναι ανοησία. Επαναλαμβάνω, ας έρθει κάποιος εκεί και θα διαπιστώσει κατά πόσον ισχύουν ή όχι αυτά που αναφέρω.

Καταλήγω λέγοντας ότι όσα γράφονται και προβάλλονται καμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.
Το γιατί το έκαναν, δεν ξέρω

Μιχάλης είπε...

@ Ανώνυμος 10/20/2013 11:14 μ.μ.

Αγαπητέ/ή μου, δεν φταίω εγώ για τούτο.
Και στο συγκεκριμένο μπλογκ, αν το ψάξεις θα βρεις αναφορές μου στο θέμα, και από το ραδιόφωνο το είπα πολλές φορές, και στην εφημερίδα το έγραψα ότι δεν πιστεύω ούτε σε θρησκείες ούτε σε θεό ή θεούς.
Έχω τη στοιχειώδη εντιμότητα να δηλώνω τις θέσεις μου και να υπογράφω με το πραγματικό μου όνομα αυτά που γράφω.
Δεν κρύβομαι, δεν υποκρίνομαι.

Ανώνυμος είπε...

Πέρασα κι εγώ πολλές φορές από την Ελευση.
Απο οτι διαπιστωσα τιποτε απο αυτά που λενε δεν ισχυει.
Παρακολούθησα διλεξεις και συζητήσεις με αρκετο ενδιαφερο αν και ειχα και εχω διαφωνιες με αρκετα απ οσα λεγονται.
Δεν ειμαι μελος κι ομως οποτε πληροφορηθω απο το fb για εκδηλωσεις και ομιλιες-διαλεξεις που με ενδιαφερουν πηγαινω.
Κανένας δεν μου ζητησε ποτε να κανω αυτα που λενε στο βιντεο ουτε διαπιστωσα σχεση με μασονιες, σατανιστες και αλλες αηδιες.
Γνωριζω και τον Μιχάλη και τον Χάρη και αλλα παιδια εκεί και θελω να πω οτι ειναι ανθρωποι σκεπτομενοι, σοβαροι και με αξιοπρεπεια. Χωρις ακροτητες και φανατισμους. Λενε τις αποψεις τους χωρις φοβο και παθος και οπως ειπα και πριν σε πολλα σημεια διαφωνω.
Ποτέ ομως δεν το κανουν με προσβλητικο τρόπο εκείνο που κανουν.
Και αυτο το εκτιμω πολυ.

Ανδρέας Α.

Ανώνυμος είπε...

ο μονος σοβαρος εδω μεσα ειναι ο οπαδος του πετουμενου μακαρουνοτερατος.

τις προαλλες καταδικαστηκε απο ευρωπαικο δικαστηριο διαχειριστης σελιδας του ιττερνε, για απρεπη σχολια επισκεπτων.

ΑΡΑ δεν υπάρχει ουτε στο ιττερνε ελευθερια του λογου/

Ανώνυμος είπε...

Χριστάκη Χαραλάμπους που γράφεις και επώνυμα θέλεις να καμεις διάλογο ή απλώς να δημιουργήσεις εντυπώσεις;
Επρόσεξα ότι γράφεις μια φορά και δεν επανέρχεσαι. Εν τυχαίο;

Ανώνυμος είπε...

Χαχα Μιχαλη..

Εισαι δωδεκαθειστης;

Εντομεταξυ δωδεκαθειστης = πραγματικος Ελληνας...

Ο Χριστιανισμος καμια σχεση δεν εχει με την Ελλαδα για την οποια ειμαστε ολοι περηφανοι..

Αντιθετα ο Χριστιανισμος εκανε μεγαλο κακο σε πολλα μνημεια της Αρχαιας Ελλαδας...

Επισης αν δεν κανω λαθος, οι Κυπριοι ηταν χριστιανοι πολυ πριν επιβληθει ο χριστιανισμος στην Ελλαδα..

Ανώνυμος είπε...

Με την Αρχαια Ελλαδα με την οποια ειμαστε/ειναι ολοι οι Ελληνες πεφηφανοι..

osr είπε...

φίλε Μιχάλη οι άνθρωποι είναι απλά αστείοι και όπως όλοι οι καθυστερημένοι ηλίθιοι φασίστες και αγράμματοι όπως φαίνεται ακόμα και από τον τίτλο του γελοίου τους βίντεο

Μην μασάς και όπως ξέρεις αυτοί τα θρασύδειλα υπανθρωπάκια είναι ακριβώς αυτό θρασύδειλα σκουλικάκια που κρύβονται χωρίς να τολμούν να αντιμετωπίσουν στα ίσα τον άλλο

Ο όμιλος είναι ανοικτός σε όποιον θέλει να έλθει να δει να συζητήσεις να παρακολουθήσει ντοκυμαντέρ και ταινίες που να προβληματίζει και να ερεθίσει τις σκέψεις και όχι να τις αποβλακώνει όπως κάμνουν τα ηλίθια σκουλίκια

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια το δωδεκαθεο συμφερει..

Αν πιστευαμε στο δωδεκαθεο, οταν αφησα εγκυο την τοτε κοπελα μου και τωρα γυναικα μου, θα λεγαμε οτι το μωρο το εκανε με τον Δια και δεν θα την παντρευομουν :P

Μιχάλης είπε...

@ osr

Αγαπητέ μου φίλε έχεις απόλυτο δίκαιο.
Έμαθαν μια ζωή να κτυπούν πισώπλατα και με δόλο.

Το θέμα όμως είναι ότι εκθέτουν κόσμο διότι δυστυχώς υπάρχουν και άνθρωποι που αρέσκονται σε κάτι τέτοια και τα πιστεύουν.

Ωστόσο ο βίος και η πολιτεία του καθενός μας είναι εκεί και ο καθένας μπορεί να κρίνει ποια είναι η αλήθεια και ποιο το ψέμα.

Μιχάλης είπε...

@Ανώνυμος

Από αυτή την άποψη νομίζω ότι προσφέρεται καλύτερα ο χριστιανισμός.
Θα μπορούσες να πεις ότι η κοπέλα σου έμεινε έγκυος από το άγιο πνεύμα.
Έτσι επίσης δεν θα την παντρευόσουν, αλλά και η γυναίκα σου θα έμενε και… παρθένα.!

Car Fix είπε...

Μιχάλη είσαι κομουνιστής και αυτό εδρεώνει την αθεία σου. Απατρις, άθεος. Για να ασχολείσαι με τον Χριστιανισμό άρα κάποιος σε επιδοτεί. Για έναν κομουνιστή καμιά ιδέα δεν είναι τσάμπα. Πατρίδα σας είναι το κόμα και θρησκία σας το χρήμα. Αποδεδιγμένω διεθνώς. Αν θές αποδείξεις.....εδώ είμαι...