Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΗΘΟΣ, Η ΔΟΥΡΟΥ, Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ Ο Γ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΚΙΟΥ


Κάποιοι σ’ αυτό τον τόπο έχουν πάρει διαζύγιο από την λογική σε τέτοιο βαθμό που δεν αντιλαμβάνονται ότι συνεχώς λένε άλλα αντ’ άλλων, φάσκουν και αντιφάσκουν.

Μετά τον ξυλοδαρμό της υποψήφιας του ΣΥΡΙΖΑ Ρένας Δούρου από τον ναζιστή Κασιδιάρη, η «Αντιλογία» του ΛΟΓΟΥ όχι μόνο έδωσε πλήρη στήριξη στον Κασιδιάρη αλλά οι συντελεστές της άφησαν ανοιχτό το πεδίο για να βρίζεται και να λοιδορείται η ελλαδίτισα πολιτικός.

Μάλιστα ο συνάδελφος Γ. Γεωργίου με τη μεγαλύτερη ευκολία υιοθέτησε τον ισχυρισμό ενός συκοφάντη ακροατή ο οποίος είπε ότι η Δούρου σε συνέντευξη της σε τουρκική εφημερίδα χαρακτήρισε (δήθεν) όσους Ε/κύπριους δεν αναγνωρίζουν το λεγόμενο κράτος των κατεχομένων, ως εθνικιστές!
Επέτρεψε μάλιστα σε αρκετούς να μιλάνε για τον… σύζυγο της να τον χαρακτηρίζουν λαμόγιο, παρουσιάζοντας τον ότι μετέχει και σε παράνομες ενέργειες.
Αυτό γινόταν για τρεις συνεχόμενες μέρες, δημιουργώντας ένα κλίμα έχθρας και μίσους ενάντια στη Δούρου.

Ο γράφων ακούγοντας τα όσα λέγονταν έπραξε το αυτονόητο για ένα δημοσιογράφο. Πήρε τηλέφωνο τη Δούρου και τη ρώτησε αν έχει κάνει τη σχετική δήλωση για να πάρει την κατηγορηματική αρνητική απάντηση.http://mihalismihail.blogspot.com/2012/06/blog-post_09.html
Ρωτήθηκε και για τον άντρα της για να ακούσω με έκπληξη ότι δεν είναι παντρεμένη!

Κάποιοι που άκουσαν τη συνέντευξη έλεγαν στην εκπομπή ότι η Δούρου διαψεύδει τους ισχυρισμούς. Αντί να προβληματίσει αυτό τον Γ. Γεωργίου, αντί να απολογηθεί για τον διασυρμό της, άρχισε να μιλά για δικηγόρους της Δούρου και να λέει ότι δεν αποκλείεται να είπε πράγματι όσα της αποδίδουν, δεδομένων των αντεθνικών θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ!!!
Και αυτό παρόλο που ο έτερος παρουσιαστής Π. Μυλωνάς αναγκάστηκε να παραδεχθεί ότι όσα είχαν λεχθεί δεν επιβεβαιώνονται.

Πώς εννοεί το διάλογο ο Γ. Γεωργίου;

Την περασμένη Παρασκευή (15/6/2012) στο Ποντίκι (σελ. 7) δημοσιεύθηκε ένα σχόλιο με τον τίτλο “Ο «δικηγόρος» της Δούρου”, απευθυνόμενο σε μένα χωρίς να με κατονομάζει, αλλά φωτογραφίζοντας με επαρκώς.

Σημειώνω ότι στη 2η σελίδα της εφημερίδας, ο ίδιος ο Γ. Γεωργίου με αφορμή το θέμα της Δούρου έγραφε ανάμεσα σ’ άλλα: «Διάλογος, λοιπόν, με επιχειρήματα, ακόμα και αν δεν συμφωνώ με αυτά. Όσο μεγάλη και αν είναι η διαφωνία, μπορεί κάποια στιγμή, οι δύο πλευρές να βρουν έστω και μια σύγκλιση».
Αυτό είναι γραμμένο στην αρχή του κειμένου. Λίγο πριν το τέλος με έκπληξη διάβασα το πιο κάτω αντιφατικό, εκφράζοντας τη διαφωνία του γιατί οι ΑΚΕΛικοί εκφράζουν την άποψη και τα επιχειρήματα τους: «Δεν μπορούν δηλαδή να μας κάνουν τη χάρη, να μαζέψουν τη γλώσσα τους και να μας αφήσουν να δούμε πως θα επιβιώσουμε έτσι που τα σκάτωσαν;»!!!

Πραγματικά αποστομωτικό επιχείρημα! Από τη μια ζητά διάλογο και από την άλλη ζητά τη σιωπή όσων διαφωνούν μαζί του!

Στο σχόλιο της σελ. 7 με ένα ανυπόγραφο σχόλιο με τον τίτλο “Ο «δικηγόρος» της Δούρου”, του οποίου η γραφίδα και ο τρόπος έκφρασης προδίδει τον συγγραφέα του, μέσα στα πλαίσια του διαλόγου που επικαλείται, με περιλούζει με διάφορα ειρωνικά επίθετα: «Ο διεισδυτικός, ο αποκαλυπτικός. ο ερευνητικός δημοσιογράφος των μεγάλων δημοσιογραφικών επιτυχιών του ΑΣΤΡΑ και της ΓΝΩΜΗΣ…».
Άλλο δείγμα του πως εννοεί ο συνάδελφος τον διάλογο.

Χωρίς κανένα ίχνος απολογίας για το δημόσιο διασυρμό ενός επώνυμου πολιτικού προσώπου, επιχειρεί να μεταθέσει το θέμα: «Το κόμμα σου το ξέρει ότι υποστηρίζεις τον ΣΥΡΙΖΑ. που διέσπασε το ΚΚΕ και το έριξε σε πολύ χαμηλά ποσοστά; Δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα για να ασχοληθείς. Φαντάζομαι ότι η διακυβέρνηση Χριστόφια και ΑΚΕΛ έλυσε όλα τα προβλήματα που μας απασχολούν, όπως το κυπριακό και η κατρακύλα της οικονομίας. η ανεργία, η φτώχεια. το μεταναστευτικό. η εγκληματικότητα, το ρουσφέτι, η κομματοκρατία, η σαπίλα των θεσμών, η διαφθορά και αυτό που απέμεινε - σε Ελλάδα και Κύπρο - είναι αν είναι παντρεμένη η Δούρου»!!!
Ναι, δυστυχώς ο άνθρωπος σοβαρολογεί. Θέλει να παρουσιάζεται ως σοβαρός και υπεύθυνος δημοσιογράφος!

Η τελευταία φράση του αφορά τη συκοφαντία περί του συζύγου της Δούρου. Όμως βρήκε κι εδώ τη λύση, απάντησε με το εξής «επιχείρημα»: «Στη Δούρου τι να ευχηθούμε. εκτός από ... μια καλή τύχη. Να παντρευτεί καλέ η κοπέλα, να ησυχάσουμε και εμείς».
Το έγραψε αυτό επειδή μετά από τον τριήμερο διασυρμό της Δούρου, αυτή αποκάλυψε στο ιστολόγιο μου ότι δεν είναι παντρεμένη!
Και πάλι αντί να απολογηθεί, μεταθέτει αλλού το θέμα κάνοντας και πάλι απαξιωτική αναφορά.

Όσο για μένα γράφει: «Σου ευχόμαστε ολόψυχα να αναρρώσεις πολιτικά και να σε πιστέψει και κανείς άλλος εκτός από τους ένοικους της μάντρας».

Αυτός είναι ο διάλογος στη βάση επιχειρημάτων που θέλει να διεξάγει ο Γ. Γεωργίου;
Έτσι εννοεί το διάλογο; Ύβρεις, συκοφαντίες, διασυρμοί, ειρωνείες.

Και όλα αυτά δεν είναι της στιγμής. Είναι μια πάγια τακτική που ακολουθεί και το Ποντίκι και ο ίδιος ο Γ. Γεωργίου στη ραδιοφωνική εκπομπή του.
Ο Γκέμπελς έλεγε ότι όταν πεις ένα ψέμα 100 φορές στο τέλος θα το πιστέψεις κι εσύ ο ίδιος.

Αυτό, λοιπόν, σημαίνει διάλογος. Να μετατοπίζεις το θέμα, να ειρωνεύεσαι αλλά για την ταμπακιέρα ουδέν.
Και όλα αυτά γίνονται εν γνώσει ότι δεν έχουν επιχειρήματα και ότι αυτή είναι η μόνη διέξοδος που απομένει…

Κρίμα…

32 σχόλια:

the Idiot Mouflon είπε...

Αν δεν ήταν τζιαι τούτοι οι ποντικο-βάρβαροι κ. Μιχαήλ... τι θα κάνατε;

Σολιάτης είπε...

Είναι σε διατεταγμένη αποστολή (όπως και άλλοι), γι’ αυτό και τα ψέματα είναι σκόπιμα, καθώς και όταν κάποιος ακροατής πει κάτι που δεν ισχύει, αν τους βολεύει δεν το διαψεύδουν για να μείνουν οι εντυπώσεις.
Οι φασίστες βέβαια δεν χαρακτηρίζονται από σημαντικό βαθμό νοημοσύνης και σφαιρική αντίληψη των ζητημάτων, ούτε με σεβασμό προς τους άλλους, ούτε και με διάθεση για διάλογο με ανταλλαγή επιχειρημάτων, άλλωστε πρέπει κάποιος να έχει δημοκρατική παιδεία για τέτοια συμπεριφορά.

Ανώνυμος είπε...

Μετά τον ξυλοδαρμό της υποψήφιας του ΣΥΡΙΖΑ Ρένας Δούρου από τον ναζιστή Κασιδιάρη, η «Αντιλογία» του ΛΟΓΟΥ ...........

μετά που σε σοδόμησα Κόκκινε Ιαβέρη, έμεινες έγγυος κι έφερες στον κόσμο το πρώτο κωλόπαιδο. δημοσιογράφε της μπακκίρας!!!!

Ανώνυμος είπε...

η κάβλα δούρου είναι πολλές πούτσες και όχι ξύλο που έφαγε

Ανώνυμος είπε...

Μιχάλη
ύστερα που τον "ξυλοδαρμό" που του έκαμες μες το ράδιο για το θέμα των αριστερών δολοφονηθέντων και της του ένπλου αγώνα, τί περιμένεις;; Αθθυμάσαι που έχασε την φωνή του και όταν την βρήκε το μόνο που έκαμνε ήταν να τσιριλλά; Ε, ο άνθρωπος έχει πρόβλημα, δεν φτάνει που είναι λίγος ο νούς του είναι και νευρικός. Αν δεν ήταν ο άλλος να τον μαζεύει μέσα-μέσα θα είχε περισσόερη πλάκα.
Αυτό που δεν χονεύει είναι ότι πως εσύ σε ένα μικρό ράδιο και μια μικρή εφημερίδα χωρίς μέσα, τα καταφέρνεις κατά γενική ομολογία από αυτόν που έχει στη διάθεσή του όσα ζητήσει.
ΓΙ' αυτό σου λαλώ, άφησ' τον στην κάψα του και δεν του περνά εύκολα, εξάλλου με ποιόν θα γελούμε αν φύγει;;
Άτε τζιαι καλό καλοτζιαίρι

Ανώνυμος είπε...

O Anef Oriwn είναι ένας Ευμεγέθους σωματικής διάπλασης ατομικός εραστής

Ανώνυμος είπε...

Ο φασισμός πάλι δείχνει τον "καλό" εαυτό του.

Οι ανώνυμοι αντί να θέσουν έστω και ένα επιχείρημα γράφουν ανοησίες.

Καλά βρε φασιστάκια, δεν σας προβληματίζει το γεγονός ότι δεν έχετε κάτι να πείτε;

Μιχάλη μην τα σβήσεις τα μηνύματα τους. Άσε τα εκεί να φαίνεται ο νους τους.

Ανώνυμος είπε...

μέχρι σήμερα ήξερα ότι ο Κασιδιάρης κτύπησε μόνο τη Γαρυφαλιά. τώρα από σένα μαθαίνω ότι ο φασιστάκος κτύπησε βάναυσα κι τον Προκόπη Παυλόπουλο.

Ανώνυμος είπε...

τι επιχείρημα και για πιο θέμα ρε βλάκα?

"Μετά τον ξυλοδαρμό της υποψήφιας του ΣΥΡΙΖΑ Ρένας Δούρου από τον ναζιστή Κασιδιάρη, η «Αντιλογία» του ΛΟΓΟΥ" ...........

μέσα στο ακελ έφαε σας τζιε εξυκοκκάλισε σας!!!!

Ανώνυμος είπε...

κοκκινε ιαβερη ντροπεις να πηγαινεις εναντια στο ακελ και να στηριζεις το συριζα!ντροπη σου!θα σε καταγγειλω σημερα κιολας στην κεντρικη επιτροπη!

παντελης παπαιωαννου είπε...

μιχαλη μιχαηλ προδωσες το ακελ και γαι αυτο πηραμε εντολη να μην σε ψηφισουμε.εισαι με το ενα ποδι εξω απο το κομμα.γνωριζουμε τις προδοσιες σου.ξερουμε για τις συναντησεις σου με μελη τμτ στην θερμια και το καζαφανι.και τωρα προπαγανδιζεις το συριζα.

οι κομμουνισται ειναι συνηθως οι προδοτες της πατριδας= μακαριος ο τριτος είπε...

ο ανθρωπος ειναι πολυ υπευθυνος κοκκινε ιαβερη.θελεις να βγαλουμε σημερα στην φορα τα ψευδη σου και τις προδοσιες σου απεναντι στην πατριδα μου?θελεις να αποδειξουμε οτι η σταλινοφυλλαδα σου υπηρετει τη τουρκια?

buhda είπε...

Πραγματικά διερωτώμαι τι ουσίες κατεβάζουν πριν ανέβουν στο διαδίκτυο. Είναι βέβαια διασκεδαστικά τα εθνίκια αλλά και κρίμα συνάμα.Φαίνεται ότι οι ιδεοληψίες έχουν καταβροχθίσει το χρήσιμο εσωτερικό του κρανίου τους, και τώρα είναι άδειο με ότι αυτό συνεπάγεται.Η εθνικοφρένεια σε όλο της το μεγαλείο.

Ανώνυμος είπε...

mia mera na mhn grafei o grafwn kati apo antilogos. synergazeste_?

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑΝ ΒΡΕ ΜΙΧΑΛΗ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΘΕΩΡΕΙΣ ΠΟΙΟ "ΚΑΚΟ-ΑΤΙΜΟ". ΤΟ ΡΙΞΙΜΟ ΝΕΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ? Η ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΔΟΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ( ΣΕ ΜΙΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ)

ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΜΕΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΝ ΤΟΣΟΝ ΗΛΙΘΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Π.Χ.ΕΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥ.

ΟΠΩΣ ΕΚΑΜΕ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΝΤΙΠΕΙΤ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΟΥΛΙΔΗ ΤΟ 2008 ΠΟΥ ΕΣΥΝΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΛΗ ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΔΕΡΝΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.

ΑΚΟΥΩ...

pluton είπε...

Απ ότι φαίνεται υπάρχει ατόπημα ως προς τον "άντρα " της κας Δούρου, αφου έκανε λάθος ας το παραδεχτεί ο δημοσιογράφος, εξ άλλου είναι και πιό τίμιο..... Βέβαια το όλο ζήτημα είναι στο επισόδειο της χειροδικίας που είναι κατακριτέα και η οποία λειτούργισε ανάποδα από το αναμενόμενο.

Η κα Κανέλη είπε χτες:

«Ίσως να έχει και δίκιο. Στο τέλος μάλιστα μπορεί να μου στείλουν και ανθοδέσμη. Γιατί, όπως κάποιος που βάσταγε τσεκούρι πριν από πολλά χρόνια έγινε υπουργός (ενοεί τον Βορίδη), φαίνεται ότι τώρα του άνοιξα καριέρα του γεωπόνου»

Είναι όμορφο το χιούμορ της Κανέλη....

Ταυτόχρονα η κα Κανέλη διέψευσε την συνέντευξη της κας Μιχαλιολιάκου ότι είναι ξαδέλφες και ότι παίζανε στην αμουδιά με το κουβαδάκι τους....

«Η δημοκρατία δε χωράει αστειάκια ότι είμαι συγγενής με την κυρία Μιχαλολιάκου και παίζαμε μαζί στην ίδια παραλία με το ίδιο κουβαδάκι. Σας μιλώ για αήθειες και κακοήθειες».

Και κυρίως είπε αυτό που από την αρχή είπα ότι δηλαδή στα χαστούκια οι Έλληνες είδαν τους δημοσιογράφους και τους πολιτικούς να χαστουκίζονται:

"Είναι πολύ αυθαίρετη και αθωωτική η ερμηνεία ότι η κίνηση είναι συμβολική, δηλαδή χαστούκι στο πολιτικό κατεστημένο, και ότι στο πρόσωπό μου συνολικά καταδικάστηκε το πολιτικό σύστημα. Θεωρώ την ερμηνεία πολιτικά επικίνδυνη που αθωώνει τον φασισμό........"

Όμως κα Λιάνη αυτή είναι η αλήθεια οι Έλληνες είδαν χαστούκι στο πολιτικό κατεστημένο, έτυχε να είσαστε εσείς που το δεχτήκατε (κατ εμέ δεν σας άξιζε).

Μήπως όμως το επιδιώξατε; Διότι η Νίκη Γκολεμά, από τις τελευταίες που θα μπορούσε κάποιος να κατηγορήσει για "χρυσαυγιτισμό" γράφει στη Real News στην στήλη της «Μέχρι Κεραίας» :

«Θυμάστε που σας έλεγα για μία πολύ γνωστή βουλευτίνα, πως έλεγε στον Γιώργο Παπαδάκη «Φέρ’ τον μου να τον…», για τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής; Ε, η Λιάνα ήταν, με τα γνωστα σε όλους αποτελέσματα. Και ο Παπαδάκης πίστευε ότι θα γίνει τζέρτζελο, αλλά όχι κι έτσι…» !!!!!!!!!!!!!!! Επιβεβαίωση των δηλώσεων Κασιδιάρη και Μιχαλιολιάκου.

pluton είπε...

Όλοι στο κόλπο με τα χαστούκια κατά την Νίκη Γκολεμά και ο Παπαδάκης (που μετά έβγαινε και έλεγε ότι δεν είναι στημένο) και η κα Λιανη (κρίμα) ........ τώρα σ αυτό το στήσιμο μη πει κανείς ότι η κα Δούρου ήταν ανυποψίαστη και κατά τύχη σιγοντάριζε τον εκνευρισμό και το χάσιμο της ψυχραιμίας του Κασιδιάρη!!! Ούτε κατά τύχη ο Δελατόλας είχε έτοιμο το τηλέφωνο και απίκο στο τηλέφωνο την εισαγγελέα για να συλλάβουν τον Κασιδιάρη!!!!!! «Ελένη… καλημέρα, σε παίρνω από τον Παπαδάκη από την εκπομπή έχουμε περιστατικό…»!!!


Αυτό είναι λιγουλάκι φασισμός δεν βρίσκετε "σύντροφοι";

Και να δεις που ο Ελληνικός λαός( ανεξάρτητα πολιτικής τοποθέτησης) το κατάλαβε και η Χρυσή Αυγή διατήρησε το 7% χωρίς δημοσιογραφική υποστήριξη και με όλο το ντόπιο και ξένο σύστημα εναντίον της!!!!!!!

pluton είπε...

Kαι μιας και μιλάμε για στημένα γεγονότα ........

Εδώ ένα στημένο επισόδιο σε Ραδιοφωνικό σταθμό.

http://pluton22.blogspot.gr/2012/06/blog-post_20.html

Λέσβιος είπε...

οι παχουλές λεσβίες δεν έχουν θέση στην ελληνική βουλή!!!
έξω η αλέκα, έξω και η γαροφαλιά!!!

Ανώνυμος είπε...

κάποιοι έπιασαν καλή διαλεκτική με τον αρχιεπισκοπικόν χώρον.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε Μιχαλη...

Οι κυριοι Γεωργιου και Μυλωνας απεδειξαν με αυτο που εγινε οτι ειναι δημοσιογραφοι της μπακκιρας...

Εγιναν ρεζιλι...

Δεν χρειαζοταν να επεκταθεις περισσοτερο μεσα απο νεο αρθρο για να τους αποστομωσεις...

Οι ανθρωποι εγιναν ρεζιλι απο μονοι τους και αν αυτοι ειναι δημοσιογραφοι εγω ειμαι αστροναυτης!!!

Φιλε μου, οταν ο αλλος ειναι δημοσιογραφος της πλακας θα απαντα με ειρωνικο τροπο...

Οταν ειναι αξιος δημοσιογραφος θα σκυψει το κεφαλι, θα ζητησει συγνωμη και θα παραδεχτει οτι δεν μελετησε το θεμα λανθασμενα...

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΘΕΩΡΕΙΣ ΠΟΙΟ "ΚΑΚΟ-ΑΤΙΜΟ". ΤΟ ΡΙΞΙΜΟ ΝΕΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ? Η ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΔΟΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ( ΣΕ ΜΙΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ)

Αγαπητε φιλε η Δουρου δεν ειπε στον Κασιδιαρη οτι εχει σχεση με την Παπαριζου!!!

Η κυρια Δουρου τονισε οτι απεναντι της εχει εναν υποψηφιο βουλευτη ο οποιος τυγχανει να εχει αρκετες ποινικες υποθεσεις εναντιον του. Κοινως να ειναι εγκληματιας...

Ο κυριος Κασιδιαρης εχει κατηγορηθει για επιθεση σε Ελληνες φοιτητες, για συμμετοχη σε ληστεια, για καλυψη εγκληματικης ενεργειας εις βαρος φοιτητων, δινοντας το αυτοκινητο του στους δραστες...

Ο κυριος Μιχαλολιακος εχει κανει φυλακη, επιτεθηκε και αυτος σε τηλεοπτικη εκπομπη παλαιοτερα,ξυλοφορτωσε δημοσιογραφους στην κηδεια αρχιβασανιστη της Χουντας, εκλεψε εκρηκτικα απο τον στρατο...

Υπαρχει μια βουλευτης η οποια μαχαιρωσε μεταναστη, αυτος γλυτωσε απο θαυμα και επικαλεστηκε στο δικαστηριο ψυχολογικα προβληματα...

Οταν εχεις να κανεις με ανθρωπους εγκληματιες τοτε θα αναφερεις αυτα τα στοιχεια...

Ανώνυμος είπε...

Οι νεοναζί ειναι εγκληματίες; Προσεχε πως μιλας στους προστατευόμενους του αρχιεπισκόπου!

Ανώνυμος είπε...

Το ΕΛΑΜ δημιουργηθηκε το 2008 επειδη βγηκε προεδρος ο Χριστοφιας. Αρχισαν να οργανωνονται λιγο πριν οταν ειχε βαλει υποψηφιοτητα και εκδηλωθηκαν οπως θα θυμαστε για πρωτη φορα εξω απο τον Δημοκρατικο Συναγερμο την ημερα της εκλογης Χριστοφια.
Ηταν αυτα τα παλλικαρια που ζητουσαν εξω απο τον Συναγερμο να γινει πραξικοπημα στον αριστερο προεδρο. Τοτε ο Αναστασιαδης διαχωρισε την θεση του.
Τα βασικα στελεχη του ΕΛΑΜ ηταν μελη της Χρυσης Αυγης οταν ηταν φοιτητες.
Σιγα σιγα με την βοηθεια διαφορων, οπως καποιων μελων της ΕΟΚΑ Α, της ΕΟΚΑ Β, καποιων πολιτικων οπως ο γιος τους Σαμψων κτλ απεκτησαν οπαδους αφου ολοι αυτοι τους βοηθησαν με την παρουσια τους σε εκδηλωσεις του ΕΛΑΜ να παρουσιαστουν ως δηθεν Ελληναραδες πατριωτες. Και φυσικα του Μεγαλου μας Αρχιεπισκοπου...
Τωρα εχουν γινει πολλοι και κυριως εχουν καταφερει να φερουν κοντα τους μαθητες και νεαροκοσμο γενικα..
Συμφωνα με καποιες πληροφοριες εχουν καταφερει να φερουν κοντα τους και μελη της αστυνομιας Κυπρου αλλα και στρατιωτικους της Εθνικης Φρουρας..

Ακολουθουν τα χναρια και την στρατηγικη της Χρυσης Αυγης...

Σ οτι αφορα το μελλον τους;

Μπορουν να γιγαντωθουν επειδη:
- Υπαρχει προβλημα λαθρομεταναστευσης στην Κυπρο. Αρχισαμε και εμεις να εχουμε τετοιο προβλημα και λογω οδοφραγματων αλλα και λογω γεωγραφικης θεσης.
- Υπαρχει προβλημα με την καθοδο κοινωτικων απο συγκεκριμενες χωρες που ηδη και πριν μπουμε στην Ευρωπαικη Ενωση, ανθρωποι απο αυτες τις χωρες προτιμουσαν την Κυπρο για εργασια...
- Η ανεργια των Κυπριων και η εκμεταλλευση τοσω των μεταναστων απο τριτες χωρες οσο και των κοινοτικων απο Κυπριους επιχειρηματιες.
- Το χαος που επικρατει στα νοσοκομεια λογω των διευκολυνσεων που εχουν οι Τουρκοκυπριοι μετα το ανοιγμα των οδοφραγματων αλλα και των αλλοδαπων. Απο το 2004 εχει τριπλασιαστει ο αριθμος των ασθενων με αποτελεσμα οι γιατροι να μην δινουν ιδιαιτερη προσοχη στους ασθενεις. Υπαρχει μεγαλο προβλημα...
- Τα επιδωματα που λαμβανουν οι ξενοι.
- Οπως υποτιμουσαν τοτε την ΕΟΚΑ Β και ελεγαν "10 βλακες ειναι" ετσι και τωρα τα ιδια λενε για το ΕΛΑΜ διαφοροι. Μεχρι να ξανασυμβουν οσα συνεβησαν την περιοδο δρασης της ΕΟΚΑ Β και να τρεχουμε να μαζεψουμε μαχαιρωμενους και νεκρους απο τους δρομους.

Μπορει να διαλυθουν εαν:

- Κανουν το λαθος και γινουν συνεχιστες της δρασης της ΕΟΚΑ Β...
Αν αντιδρασει ο λαος ισως πληρωσουν και γι αυτα που δεν πληρωσαν ποτε οι ΕΟΚΑΒητατζηδες.
Δηλαδη ο λαος θα ξεσπασει πανω τους...

Η Χρυση Αυγη ξαναεπιχειρησε να φτιαξει καποιο παραρτημα στην Κυπρο με την γνωστη ομαδα των Πειρατων που εμφανιστηκε σε κερκιδα κυπριακης ομαδας...Αλλα σιγα σιγα διαλυθηκαν. Τωρα με το διαδικτυο το ΕΛΑΜ καταφερε και να αποκτησει οπαδους αλλα και να ερθει σε πιο αμεση επαφη με την Χρυση Αυγη.

Ανώνυμος είπε...

υστερα εξυπνησες, οξα εγυρισες πλευρο για αλλα ονειρα?

το ελαμ ειναι γεννημα θρεμμα του ακελ. η μαλλον του δησακελ.
χωρις ενα ελαμ πως θα εσυντηρητω ο διπολισμος?

Ανώνυμος είπε...

Εν του Κισσιγκερ δημιουργημα το ΕΛΑΜ οχι του ΔΗΣΑΚΕΛ...

Πλανκα είπε...

ΡΕ 6/22/2012 12:29 πμ
ΈΚΑΜΝΕς ΠΑΡΈΑ ΜΕ ΚΑΝΈΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΆ Ή ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΣΚΟΛΟ;

Ανώνυμος είπε...

re Πλανκα mipws exeis tattoo ti swastika sto deksi kai to sfyrodrepano sto aristero? arxidi

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ
"Αγαπητε φιλε η Δουρου δεν ειπε στον Κασιδιαρη οτι εχει σχεση με την Παπαριζου!!"

ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ Η ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΟΥΡΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ. ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΚΑΜΕ, ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΗΣ ΤΑ ΝΕΡΑ.

VADER

Ανώνυμος είπε...

Και βεβαια δεν ειναι δουλεια της Δουρου..

Ειναι δουλεια της Ελληνικης δικαιοσυνης που αν σε ψαχνει αμεσως η αστυνομια μετα το εγκλημα και εσυ πας και εξαφανιστεις, τοτε σε δικαζει μετα απο 3-4 μηνες...Και μετα ακολουθουν αναβολες δικης..

Q είπε...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-bztU3URwMI

κκε αγγλιας είπε...

ντροπη σας ακελιστες που προδωσατε το κκε για το κομμα του ερντογαν!