Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΦΩΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Μ. ΜΙΧΑΗΛ


Είναι με πραγματική λύπη που διαπιστώνω ότι ο πρώην τομεάρχης της ΕΟΚΑ Φώτης Παπαφώτης δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει το ψέμα και τη διαστρέβλωση προκειμένου να περάσει τα δικά του μηνύματα.

Στις 28 Ιουνίου 2012 δημοσίευσε ένα άρθρο το οποίο ασχολείται με τις δολοφονίες των Αριστερών την περίοδο της ΕΟΚΑ στο οποίο κάνει αναφορά και σε μένα.

Το πρώτο μέρος της απάντησης μου στο άρθρο του θα το βρείτε στη «ΓΝΩΜΗ» που κυκλοφορεί από την Παρασκευή 6 Ιουνίου 2012. Το δεύτερο μέρος θα δημοσιευθεί στην επόμενη έκδοση.

Σ’ αυτό το σημείωμα θέλω να ασχοληθώ με το σημείο που με αφορά, για να καταδείξω ότι ο Παπαφώτης δεν διστάζει να χρησιμοποιεί το ψέμα για να με πλήξει προσωπικά.
Φαίνεται ότι όσα έχω αναφέρει σε διάφορες περιπτώσεις αλλά και στο βιβλιαράκι για τις δολοφονίες των Αριστερών το 55-59 δεν μπορεί να τα αναιρέσει, γι’ αυτό επέλεξε την οδό του πλήγματος του φορέα των θέσεων και όχι των ίδιων των θέσεων μου.

Έτσι, σμίγει κάποιες αλήθειες με ψέματα για να φαίνεται ότι λέει αλήθεια.

Γράφει λοιπόν αναφερόμενος σε μένα:

«Το «μέλος» αυτό δεν είναι μέλος του Συνδέσμου Συγγενών – ούτε και συγγενής οποιουδήποτε των εκτελεσθέντων!.. Παρουσιάστηκε, όμως, ως μέλος του Συνδέσμου Συγγενών στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «ΑGENTA», του Ανδρέα Χ’’ Κυριάκου, στις 6/4/2005. Συνόδευε δε τον κ. Κατσουρίδη. Στην εκπομπή ήταν και ο βουλευτής Αντώνης Καράς, και εγώ. Το «μέλος» τούτο καθόταν δίπλα μου. Ξαφνιάστηκα όταν άκουσα την ιδιότητά του. Και με σιγανή φωνή τον ρώτησα:- Στην εκπομπή του ΑΣΤΡΑ για το ίδιο θέμα που ήσουνα οικοδεσπότης και μιλήσαμε και πριν και μετά την εκπομπή, δεν μου είπες ότι είσαι συγγενής εκτελεσθέντος. Ποιος είναι ο συγγενής σου; Και ο Μιχάλης Μιχαήλ μου είπε ότι δεν έχει κανένα συγγενή εκτελεσθέντα, αλλά είναι μέλος του Συνδέσμου των Συγγενών με απόφαση του ΑΚΕΛ!... Και με παρακάλεσε πολύ να μην αποκαλύψω τίποτε… Και εσιώπησα. Όταν βγήκαμε από το στούντιο του είπα ότι η σιωπή μου ήταν μόνο για το βράδυ εκείνο…

Ο Μιχάλης Ν. Μιχαήλ είναι μέλος της Συντακτικής Ομάδας της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ΑΚΕΛ «ΓΝΩΜΗ», η οποία (εφημερίδα) εξέδωσε τον Απρίλιο 2012 το βιβλιαράκι του Μιχαήλ «Εν ψυχρώ εκτελέσεις στελεχών της αριστεράς».

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

i.            Δεν είμαι μέλος του Συνδέσμου Συγγενών Δολοφονηθέντων.
Λέει ψέματα αφού είμαι μέλος της Επιτροπής του Συνδέσμου από τα τέλη της δεκαετίας του ’90. Μου έγινε πρόταση από τον πρόεδρο Α. Δημητρίου και μετείχα σε όλες τις συνεδριάσεις της Επιτροπής από τότε μέχρι σήμερα.
ii.            Είναι αλήθεια ότι δεν έχω συγγενή δολοφονηθέντα. Το δυστύχημα για τον Παπαφώτη είναι ότι ουδέποτε ισχυρίστηκα ότι έχω συγγενή. Ακόμα και πρόσφατα όταν ρωτήθηκα στην εκπομπή της Ελίτας είπα ότι δεν έχω συγγενή και ότι μετέχω στην επιτροπή ως ερευνητής.
iii.            Λέει αλήθεια όταν γράφει ότι εμφανίστηκα στην εκπομπή του Σίγμα τον Απρίλιο του 2005 ως μέλος της Επιτροπής. Λέει όμως ψέματα όταν ισχυρίζεται α) δεν ήμουν μέλος του Συνδέσμου και β) ότι συνόδευα τον Ν. Κατσουρίδη. Στη συγκεκριμένη εκπομπή μετείχαμε οι τέσσερεις που αναφέρει και ο καθένας εκπροσωπούσε το κόμμα ή τον σύνδεσμο του. Ο Κατσουρίδης εκπροσωπούσε το ΑΚΕΛ κι εγώ τον Σύνδεσμο Συγγενών. Ο Καρράς τον ΔΗΣΥ και ο Παπαφώτης τον Σύνδεσμο Αγωνιστών Αμμοχώστου. Με την λογική του Παπαφώτη, ο ίδιος πρέπει να συνόδευε τον Καρρά!
iv.            Λέει ψέματα ότι τον φιλοξένησα (ήμουνα οικοδεσπότης) στην εκπομπή του ΑΣΤΡΑ και ότι μιλήσαμε πριν και μετά την εκπομπή. Τότε εγώ δεν εργαζόμουν στον ΑΣΤΡΑ αλλά ήμουν συνεργάτης και κάθε Τετάρτη παρουσίαζα εκπομπή με ιστορικά θέματα. Καμία άλλη ανάμιξη είχα στα του ΑΣΤΡΑ. Πριν και μετά την εκπομπή μιλήσαμε ελάχιστα και σε καμιά περίπτωση η συζήτηση δεν περιστράφηκε στην ιδιότητα μου.
v.            Η συγκεκριμένη εκπομπή στην οποία αναφέρεται έγινε την 20η Ιουνίου 1998. Οικοδεσπότης ήταν ο Τάκης Χατζηγεωργίου και όχι εγώ. Εκεί παρευρισκόμουν με την ιδιότητα που προαναφέρθηκε.
Στην εκπομπή φιλοξενούμενοι ήταν ο Φ. Παπαφώτης, ο Μακάριος Δρουσιώτης, ο Ανδρ. Δημητρίου (πρόεδρος του Συνδ. Συγγενών), ο Πέτρος Πέτρου γιος δολοφονημένου και ο Γιαννάκης Κολοκασίδης.
vi.            Ξέχασε να αναφέρει ότι εγώ τον φιλοξένησα τηλεφωνικά σε κάποια άλλη εκπομπή όταν συζητούσαμε τη δολοφονία του Ηλία Ττοφαρή.
vii.            Λέει αλήθεια ότι στην εκπομπή του Σίγμα με ρώτησε αν έχω συγγενή δολοφονηθέντα και ότι του απάντησα αρνητικά. Λέει όμως ψέματα όταν ισχυρίζεται ότι του είπα πως τοποθετήθηκα στην επιτροπή κατόπιν απόφασης του ΑΚΕΛ και ότι δήθεν τον παρακάλεσα να μην αποκαλύψει τίποτε. Όπως είναι ψέμα ο ισχυρισμός του ότι μου είπε ότι η σιωπή του θα ήταν μόνο για το βράδυ εκείνο. Όταν βγήκαμε από το στούντιο δεν ανταλλάξαμε καμιά κουβέντα. Θα έπρεπε να ήμουν πολύ βλάκας να του έλεγα κάτι τέτοιο, ακόμα και αν ίσχυε αυτό. Κουβέντιαζε συνέχεια με τον Αντ. Καρά ο οποίος του έκανε παρατηρήσεις για όσα είπε στην εκπομπή και στην έξοδο του κτιρίου στην κουβέντα μπήκε και ο Χαμπουρής Χαραλαμπίδης (ο επιλεγόμενος και στρατηγός) και κουβέντιαζαν για το θέμα της εκπομπής. Το μόνο που είπαμε ήταν ένα «γεια», τίποτε άλλο.

Ο Παπαφώτης ξέχασε να αναφέρει κάτι άλλο. Ένα τηλεφώνημα που μου έκανε στις 11 τη νύκτα εκείνη την περίοδο. Ελπίζω να θυμάται και τι μου είπε, για κάτι… ατυχήματα κλπ…

Αυτά που έγραψε ο Παπαφώτης με έπεισαν ακόμα περισσότερο για τον τρόπο με τον οποίο επικαλούνται μαρτυρίες για διάφορα θέματα.
Και με έπεισε ακόμα περισσότερο για την τακτική τους ότι όταν αδυνατούν να αντιμετωπίσουν θέσεις, επιχειρούν να πλήξουν με ψέματα εκείνους που τις εκφράζουν.
Αυτό είναι το ήθος αυτών που θέλουν να το παίζουν και αγωνιστές.
Και να σκεφτεί κάποιος ότι ο Παπαφώτης είναι και… θεολόγος!
Φανταστείτε να μην ήταν…

41 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αυτοί έχουν δολοφονήσει πολλούς αθώους και θα ντρέπονται να λένε ψέματα

Aceras Anthropophorum είπε...

τζιαι απ΄ον εντρέπεται, ο κόσμος εν δικός του.

Αγγελος Ευαγγέλου είπε...

Παρακολουθώ τα τελευταία άρθρα σου και έχω μείνει άναυδος από τα ψέματα που γράφουν.

Τόσο πολύ φοβούνται ορισμένοι για όσα έκαναν στο παρελθόν ή δεν τους αφήνουν ήσυχους οι τύψεις;

kyriakos είπε...

...τύψεις;;

ενωτικη αριστερα κυπρου είπε...

ο παπαφωτης εχυσε αιμα για να μπορειτε εσεις σημερα οι αρχιπροδοτες της Κυπρου να στελλετε στην φτωχεια τον λαο της κυπρου φασιστομουτρα!

Μιχάλης είπε...

Όταν αναφέρεσαι σε φασιστόμουτρα και στον Παπαφώτη πρέπει να είσαι διπλά προσεκτικός.

Όντως έχυσε αίμα. Αίμα αθώων.
Και αυτό το διαπιστώνει κάποιος όταν σε μία από τις δύο πιο αποτρόπαιες δολοφονίες ενώ παραδέχεται ότι έδωσε τη διαταγή, αρνείται να παραδεχτεί ότι έγινε το έγκλημα. Και ρίχνει την ευθύνη στο λαό!

Αυτός είναι ο παπαφώτης που χτίζει πάνω στα ψέματα.

Και να μην ξεχνάμε και τη συνεισφορά του στη δεύτερη ΕΟΚΑ.
έτσι για να μη ξεχνιώμαστε δηλαδη.


Και κάτι άλλο, αφού τον προσκυνάς, δέχεσαι τον ισχυρισμο του ότι οι ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ είναι όργανα των Εγγλέζων;

pluton είπε...

Mιχάλη να σε ρωτήσω ο συμπαθέστατος κος Παπαφώτης νομίζω ότι είδα ότι έχει χάσει το ένα του χέρι, από γεννήσεως την έχει αυτή την αναπηρία; ή έχει να κάνει με τον αντιαποικιακό αγώνα;

Μιχάλης είπε...

Έτσι λέει. Αλλά γιατί δεν ρωτάς τους φίλους του στην Ελληνική Αντίσταση;
Αυτοί θα ξέρουν περισσότερα.

Μιχάλης είπε...

Από την άλλη δεν ξέρω πόσο συμπαθέστατος είναι κάποιος εμπαθέστατος που στηρίζει τα όσα λέει πάνω στα ψέματα;

Papafotis Fotis είπε...

Μιχάλη, χεστήκαμε και για σένα και για το αρχίδι με το κουτσό χέρι.
Εδώ ήρθε η τροιτα να μας πηδήξει και σεις ασχολείστε με παπάρια ληγμένα τύπου Παπαφώτη.

pluton είπε...

Eσείς εκεί θα έχετε την ΔΡΑΚΟΥΛΕΣΚΟΥ να σας περιποιηθεί(τυχεράκηδες).



Πάντως Μιχάλη είναι συγκινητικό να βλέπεις έναν άνθρωπο που φέρνει τα δείγματα της προσφοράς του προς την πατρίδα, θυμάμαι στην γειτονιά μου πόσοι με κομμένα πόδια (κρυοπαγήματα στην Β Ήπειρο), θα έχετε και εσείς στο ΑΚΕΛ έτσι σακατεμένους από τον αντιαποικιακό αγώνα, έτσι δεν είναι;

Ανώνυμος είπε...

Ρε Μιχάλη τι ασχολείσαι με τ μουσμουλλα (μέσπιλα)? Ξέρω ότι σου αρέσει το θέμα αλλά τι ασχολείσαι? Θα σε απειλήσει θα σε βρίσει θα ρίξει μια δυο κλανίες που ξέρει και αυτό ήταν. Μην εκθέτεις την δύναμη σου για "κάποιους" που δεν το αξίζουν. Αφού ούτε οι δικοί τον δεν τον θέλουν. Έχουν τσακωθεί θανάσιμα. Ο παπαφ΄της κάμνει μπαϊράμι μόνος του. Την άλλη φορά εμολόησεν το κόζιν ότι αν του ελαλεν ο γρίβας να ΄του φ΄ρει την κκελέ του μακάριου με στον τον δίσκο θα το έκαμνε θα τον εσκοτωνε. φαντάστου μυαλό και συ ασχολείσαι?

Μιχάλης είπε...

Πλούτωνα

Επειδή με τη μεγαλύτρη ευκολία υιοθετείς όσα γράφουν οι ανιστόρητοι στην Ελληνική Αντίσταση, έχεις διαβάσει το διάλογο που κάναμε;

Και αν τον διάβασες διαπίστωσες ότι υποχωρούν ατάκτως από τα "επιχειρήματα" τους μετά από κάθε απάντηση μου;

Εχεις καταλάβει ότι λένε αερολογίες που τις πιστεύουν μόνο όσοι θέλουν να τις πιστέψουν;

ενωτικη αριστερα κυπρου είπε...

που να ξερει ο ανθελλην μιχαλης για το χερι του παπαφωτη?αφου το ακελ μισει την εοκα επειδη πολεμησε τα αφεντικα του ακελ την αγγλια.οπως και στα οκτωβριανα ετσι και το 55 το ακελ καταδικασε τους αγωνες του λαου εναντια στην αγγλια.το ακελ συμπαραταχθηκε με την αγγλια οπως καταγγελουν σκαλιστης,φιφης,φαντης και χιλιαδες αλλοι που περασαν απο το ακελ.το ακελ αρνειτε να δημοσιοποιησει τις πρακτια των συνεδριων του που εκανε και στηριζε την αγγλια για να μην πατωσει εκλογικα και αλλο το ακελ

Ανώνυμος είπε...

Mιχαλη στο τηλεφωνημα που σου εκαμε στις 11 το βραδυ απειλησε σε οτι υπαρχουν και ατυχηματα και μπορει να βρεθεις σκοτωμενος "καταλαθως";

Το καλο σου φιλε ειναι οτι δεν πρεπει να φοβασαι μηπως κατασκευασει βομβα για να σου την βαλει...

χοχοχοχοχοχο...

Δεν ειναι τουτος που επηεν να καμει υδροσωληνα τζιαι εκοψε το σιερι του αφου ανατιναχτηκε μονος του;

alkis είπε...

Φίλε ανιστόρητε ενωτική αριστερά ένας από τους τέσσερις νεκρούς των οκτωβριανών ήταν μέλος της ΚΝΚ επίσης να σε ενημερώσω ότι το ΑΚΕΛ τάχθηκε σθεναρά υπερ της αποστράτευσης των Κυπρίων εθελοντών του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου πληρώνοντας την με αίμα. Το ΑΚΕΛ ήταν μπροστάρης στους αγώνες των εργατών του 48΄ τη στιγμή που οι ηγέτες της δεξιάς και της εθναρχίας βολεύονταν στις καρεκλίτσες που τους είχε δώσει παλαιότερα το παλμερικό καθεστώς. Α και κατι ακόμα: Αφού οι Άγγλοι ήξεραν που ήταν το κρησφυγετο του Γρίβα γιατί ποτέ δεν τον συνέλαβαν;;;; Γι αυτό θα σε παρακαλούσα να προσέχεις όταν μιλάς για το πιο γνήσιο αντιαποικιακό κίνημα της Κυπρού, το ΑΚΕΛ

Ανώνυμος είπε...

πότε θα τελειώσουν μαλακίες της εποχής ψυχρού πολέμου;;

Μιχάλης είπε...

Θα τελειώσουν όταν αποφασισουν κάποιοι να παραδεχτούν ότι εκάμαν λάθη.

Μα γιατί ούτος ο πλούτωνας χάνετε αμα τον ρωτήσουν κάτι;

pluton είπε...

Όχι βρε Μιχάλη δεν χάνομαι, σου έστειλα απάντηση άλλα εξαφανίστηκε, πες σ αυτόν τον αχάπαρο (το όνομάτου ευκόλως το καταλαβαίνεις) να μη σαμποτάρει τις απαντήσεις μου :)))

Θα τα ξαναδώ και θα απαντήσω μου βγήκε η ψυχή στους δρόμους με 40 βαθμούς θερμοκρασία. Έβγαλα την μπέμπελη.


Θυμάσαι το αρχοντορεμπετικο "Απόψε που την έβγαλα την μπεμπελη γουστάρω νύχτα δροσερή και ρέμπελη" του Μικρασιάτη Μιχάλη Σογιούλ

Έτσι για σας που είστε κουλτουριαραίοι

http://www.youtube.com/watch?v=4QytKUykIkY


Έτσι για μένα που είμαι πόπολο

http://www.youtube.com/watch?v=z_bDrfoLhb0

Ανώνυμος είπε...

TRISMEGISTE TITANOTERASTIE AGRAMMATE PROPAGANDISTI! POIOS SE APEILEI YIE MOY? POIOIOS? KANENAS! POIOS THA ASXOLITHEI MAZI SOY! KANENAS!

Μιχάλης είπε...

Πλούτωνα, ελπίζω να είδες ότι οι φίλοι σου στο απέναντι μαγαζί σήκωσαν τα χέρια μετά από ένα μακρύ "διάλογο" που είχαμε και τίποτε δεν κατάφεραν να αποδείξουν.

Έχω την άποψη ότι η στάση τους αυτή καταδεικνύει και ποιος έχει το δίκαιο με το μέρος του.

pluton είπε...

Κάτι έγραψα.

pluton είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Μιχάλης είπε...

Πλούτωνα,

Στην Κύπρο έχουμε μια ρήση που λέει "πού σου νέφκω (γνέφω) πού πάεις;"

pluton είπε...

Έγραψα πράγματα (απ ότι είδα μερικά δημοσιεύτηκαν, άλλα που τώρα έγραψα πιστεύω θα δημοσιευτούν). Προσωπικά πιστεύω στον διάλογο και τον επιδιώκω, διαφωνώ στην "πλέρια" αθώωση των 25 διαφωνώ στον ολοκληρωτικό χαρακτηρισμώ των 25 σαν προδοτών και τεκμηριώνω (κατά το δυνατόν και κατά την εμπειρία μου), πιστεύω ότι κανείς δεν μπορεί να πει μετά βεβαιότητος αυτοί ήταν προδότες αυτοί αθώοι, αυτό θα μπορούσε να γίνει τα πρώτα χρόνια.

Επειδή μ αρέσει να μιλώ με παραδείγματα.

Στην απελευθέρωση σε μια γειτονιά του Πειραιά είπαν αυτοί ήταν συνεργάτες των κατακτητών, τους πιάσανε και τους βάλανε σε ένα υπόγειο, μετά γκρέμησαν το σπίτι και τους άφησαν ζωντανούς θαμένους να πεθάνουν. Είμαι βέβαιος ότι κάποιοι απ αυτούς άδικα πήγαν (και αυτό από διήγηση, πάλεψα να βρω το σπίτι, εν τω μεταξύ η περιοχή έχει αλλάξει, πολυκατοικίες κλπ) .

Μιχάλης είπε...

Διάλογος γίνεται στη βάση επιχειρημάτων και όχι αφορισμών, ύβρεων και ειρωνειών όπως κάνουν οι απέναντι.
Νομίζω μπορείς να ξεχωρίσεις το επίπεδο.

Όσον αφορά την «πλέρια» αθώωση των δολοφονηθέντων και τη διαφωνία σου θα σου πω τα εξής:

- Έχεις εμπλακεί σε ένα θέμα που δεν το ξέρεις και θέλεις να έχεις και άποψη.
- Κανένας δεν ισχυρίζεται ότι δεν μπορεί να υπήρξαν και προδότες που να ανήκαν στην Αριστερά. Δεν είναι αυτό το θέμα που θέτουμε. Οι της ΕΟΚΑ το θέτουν έτσι για να αποφεύγουν τη συζήτηση.
- Οι προδοσίες είναι διαπιστωμένο και από τον ίδιο τον Γρίβα ότι γίνονταν από μέλη της οργάνωσης.
- Εμείς επιμένουμε σ’ αυτούς που έχουμε στον κατάλογο. Κάναμε έρευνα και διαπιστώσαμε αρκετά πράγματα για την αθωότητα τους.
- Κοίταξε τις προηγούμενες αναρτήσεις για τον Ν. Κλεάνθους και θα καταλάβεις ότι φάσκουν και αντιφάσκουν ενώ λένε και πράγματα που δεν έχουν καμία βάση.
- Πώς σου φαίνεται το γεγονός ότι ενώ μας λένε ότι δεν έχουν στοιχεία, έχουν δώσει κατά καιρούς διαφορετικές δικαιολογίες για τις δολοφονίες;

Επαναλαμβάνω ότι γι’ αυτούς που έχουμε στον κατάλογο είμαστε σίγουροι 100% για να μη σου πω και περισσότερο.

Επαναλαμβάνω επίσης ότι δεν το ζητήσαμε μετά από τόσα χρόνια αλλά από το τον Φεβρουάριο του 1958 και αρνήθηκαν να συνεργαστούν.
Άρα το ζητήσαμε από τα πρώτα χρόνια αλλά αρνήθηκαν.

Σήμερα μας λένε γιατί δεν πήγαμε στον Γρίβα και στον Μακάριο. Ο Μακάριος παρέπεμπε στον Γρίβα και ο Γρίβας στον Μακάριο.

Έχε υπόψη σου ότι αποκατάσταση προδοτών ζητούν και συγγενείς μελών της ΕΟΚΑ που εκτελέστηκαν ως προδότες.
Από την άλλη υπάρχουν παραδοχές των ίδιων της ΕΟΚΑ ότι έγιναν εκτελέσεις στη βάση λανθασμένων πληροφοριών, αλλά αρνούνται να επανεξετάσουν το θέμα ενώ υπάρχουν ακόμα ζωντανοί αγωνιστές. Αυτό λέει κάτι;

Ξέρω ότι σ’ αρέσουν τα παραδείγματα. Όμως σου το έχω πει πολλές φορές ότι δεν μπορείς να συγκρίνεις τα δεδομένα στην Κύπρο με αυτά της Ελλάδας.

pluton είπε...

Πράγματι το θέμα δεν το ξέρω, μόνο υποθέσεις μπορώ να κάνω με βάση τις ιστορικές μου εμπειρείες.

Θα σας παρακολουθήσω χωρίς να συμμετέχω να δω τι θα πείτε.

Μιχάλης είπε...

Σεβαστές οι απόψεις σου.

Δεν σου είπε κανένας να μη συμμετέχεις. Εκείνο που επισήμανα είναι ότι ενώ δεν γνωρίζεις κάποια θέματα έχεις άποψη που όπως την γράφεις είναι και απόλυτη.

Ανώνυμος είπε...

Κυριε Μιχαλη εντομεταξυ αφου γνωριζεις τοσα πραγματα γιατι δεν εβγαλες ενα ολοκληρωμενο βιβλιο που να γραφει μεσα αναλυτικα τι εγινε σε καθε περιπτωση; Τι στοιχεια εχετε; Να εχει και κανα αφιερωμα σ αυτους που δολοφονηθηκαν;

Το βιβλιαρακι που βγαλατε ειναι πολυ φτωχο και δεν λεει σχεδον τιποτα..

Anef_Oriwn είπε...

Μιχάλη,

Ποιο είναι το «απέναντι μαγαζί» στο οποίο αναφέρεσαι στη σχόλιο σου με ημερ. 7/10/2012 6:26 μμ κι όπου έκανες “διάλογο” με φίλους του Έωλου Plutonα;

pluton είπε...

Αχ βρε ΑΝΕΥ πάντα καθυστερημένος, είπαμε για να σε βάλουμε στην Κα Κε Μπε της επανάστασης που ΔΕΝ θα κάνετε (γιατί επανάσταση στην Κύπρο θέλει τον Διγενή της), πρέπει αυτά να τα πιάνεις στον αέρα, να καλυβώνεις ψίλο, εσύ έχεις περιχαρακωθεί την Κυπριακή λαλιά και νομίζεις ότι έγινες «μαζικός» και όπως λέτε και στις επαναστατικές σας σοφίες “Ο κάττος τζι’ αν εγέρασεν, τα νύshα που είshεν, έshει” (δηλαδή τρέχα γύρευε).

7cornerιτης είπε...

Παττιχα της κοκκονας που την Ορουντα. Χαλλουμι που το Νιο Χωρκο της Παφου. Αγγουρακι και ντοματα που την Επταγωνεια .
Ατε ειβα πρωτη με λεσβιακο ουζο Πλωμαριου τζε αναθεμα που χρωστα τζε που εχει να πλερωσει.

Εσυ μωρε πλουτωνα μπορεις να δοκιμασεις τα αγγουρκα της Χλωρακας.

Ανώνυμος είπε...

Μιχάλη κατέβασε το βιβλίο σου στο ίντερνετ να το δούμε.

Ξέρω είναι και ζήτημα πωλήσεων (σωστά), αλλά κάποια στιγμή αφού το πάρουν όποιοι είναι να το πάρουν, "ρίχτο" στο διαδίκτυο να το δουν και όσοι δεν θέλουν να το αγοράσουν ή δεν μπορούν να το αγοράσουν.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟ ΦΟΝΙΑ ΠΟΥΣΤΟΦΙΑ

Μιχάλης είπε...

@ Ανώνυμος 7/11/2012 10:32 πμ

Θα εκδοθεί και ολοκληρωμένο βιβλίο λίαν συντόμως. Και δεν θα αφορά μόνο τις δολοφονίες αλλά θα καλύπτει το φάσμα του θέματος που ονομάζεται ΕΟΚΑ και ΑΚΕΛ. Και θα βγουν στην επιφάνεια άγνωστα ή λιγότερο γνωστά στοιχεία.

Συνειδητά τα βιβλιαράκια είναι μικρά, όχι φτωχά. Π.χ. αν δεν έλεγε τίποτε το συγκεκριμένο βιβλιαράκι, δεν θα ξεσήκωναν τόσο θόρυβο οι θιγόμενοι.

Μιχάλης είπε...

@ Anef_Oriwn

Το απέναντι μαγαζί είναι η ιστοσελίδα του ΚΕΑ. Το διάλογο θα τον βρεις εδώ http://antistasi.org/?p=27136

Μιχάλης είπε...

@ Ανώνυμος 7/11/2012 10:52 μμ

Θα γίνει κι αυτό. Δεν είναι ζήτημα πωλήσεων αφού ήδη έχει σχεδόν εξαντληθεί.

Αντ. είπε...

Ρε Μιχάλη μα βάζεις το νου σου με τους αμπάλατους της ελληνικής αντίστασης;

Πήγα και είδα τη συζήτηση. εκαμες τους με τα κρεμμυδάκια και τελιά εσταματήσαν τη συζήτηση διότι δεν μπορούσαν να τα βγάλουν πέρα.

Δεν λέω εν χρήσιμο τούτο που έκαμες αλλά σκέφτουμε αν αξιζει τον κόπο να τα βάλλεις με έτσι αγύριστα κεφάλια.

Πάντως εφάνηκε ότι δεν έχουν ούτε ένα επιχείρημα της προκοπής να αντιτάξουν. Μόνο φαντασιώσεις και ψέματα.

Α,είδα και τον κ. Πλούτωνα που αγαλλιάζετουν με όσα σου εγράφαν.
Σε ότι του έγραψες όμως δεν σου απάντησε.

Εν τυχαίο λαλείς;

pluton είπε...

Α,είδα και τον κ. Πλούτωνα που αγαλλιάζετουν με όσα σου εγράφαν.
Σε ότι του έγραψες όμως δεν σου απάντησε.

Mε αδικείς, ο Πλούτων έχει άποψη και την λέει ξεκάθαρα, ο Πλούτων σφουγγοκωλάριος δεν υπήρξε ποτέ κανενός, κοιτάτε να ανοίξετε τα ματάκια σας και να σταθείτε ορθοί, διότι οι οσφιοκάμπτες είναι σιχαμένη ράτσα όλοι τους θέλουν να τους προσκυνούν αλλά κανένας δεν τους εκτιμά.

Στον διάλογο που διάβασες, διάβασες μισά πράγματα, εγώ είπα το αυτονόητο και η απάντηση είναι ότι η Κύπρος δεν μοιάζει με την Ελλάδα, εγώ ξέρω ότι οι άνθρωποι από τον Β μέχρι τον Ν πόλο σε συνθήκες ανάλογες ανάλογα συμπεριφέρονται, δεν έλαβα υπ όψη μου ότι υπάρχει αυτή διαφορετική ράτσα των ΑΚΕΛιτών που δεν μοιάζει με κανένα (καλά ξυπνητούρια).

pluton είπε...

O κος Φ Παπαφώτης έριξε γάντι

http://antistasi.org/?p=27323

Να δω θα το σηκώσουν!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

εςρδφ